Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bugün bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim5+1 günlük
burada beraber tecrübelerimizi paylaşıp beraber büyütelim göbüşlerimizi
inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi
![]()
Bulantı sabahları yoğun oluypr yataktan çıkmadan tuzlu kraker falan yiyorumHayırlı olsun canıminşallah sağlıcakla kucağına alırsın
benim güzel geçiyor sadece hep uyuyorum çok yorgunum
senin nasıl geçiyor inşallah bulantı yoktur
Aynen ya çok tuhaf bi durumBende doymak bilmiyorum karnım çok acıkıyor ama herşey midemi bulandırıyor ne yiyeceğini şaşırdım![]()
Maşallah canımBende akıntı normal su gibi var ama 6. Haftada alttan bakılmıştı dr kanama alanı gördü keselerin etrafında o yüzden iğne yaptırdım şimdilik herşey yolunda![]()
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah ❤hayırlı olsun canım benımde ıkız
hayırlı olsun canım benımde ıkız
Amiinn inşallahNasipse bizde ekimde dogucaz :) insallah dururlar 37 38 leri goruruz.
Amiinn inşallahen çok korktuğum konu bu ya erken gelirse diye
Benim mide bulantısı bu gün daha az 12+6 bugün yarın 13. Haftaya geçiyorum dahada iyi olacak inşallah bende geçen hafta 7/24 mide bulandım vardı çok fanaydı halsizlik dahada arttı bende yorgunluk hat safhadaAynen bende.Simdiljk sorun yok sukur.11+1 olduk biz.
Mide bulantisi ve halsizlik ne alemde sizde ? Benim kolum kalkmiyor.yururken halsizlikten nefes nefeseyim.Bende mi anormallik var ? Bulanti desen 7/24 nerdeyse.Hele aksamlari cok kotu oluyorum.
Benim mide bulantısı bu gün daha az 12+6 bugün yarın 13. Haftaya geçiyorum dahada iyi olacak inşallah bende geçen hafta 7/24 mide bulandım vardı çok fanaydı halsizlik dahada arttı bende yorgunluk hat safhada![]()
Batma hissi hiç olamadı bende ama ekim annelerinde baya kişide olmuştu normal bence olumsuz düşünme canım için rahat olsunTamamen gecmese de ara ara olsun ona da raziyim ben ama halsizlik ve yorgunluk cok.Bir de kasiklarda doluluk hissi baski hissi var mi sende de canim ya.Alt karnim sis gibi boyle.Cok pimpirikliyim hep olumsuz dusunuyorum.Bisey mi var da kasiklarima baski var diyorum hep su sira![]()
Batma hissi hiç olamadı bende ama ekim annelerinde baya kişide olmuştu normal bence olumsuz düşünme canım için rahat olsun
BAtma hissi bende de var canım özellikle sol kasığımdaBazi gunler oluyor sanirim o.Bugun yok mesela.Gaz olunca karinda etkisi oluyor.
Midem yemek yedigimde de bulaniyor acken de bulaniyor ben anlamadim bu isi.