O
Oldu canim :) mesaj attim ozelden :)Canım değiştirdim bi bakarmısın şimdi olmuş mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu canim :) mesaj attim ozelden :)Canım değiştirdim bi bakarmısın şimdi olmuş mu![]()
O
Oldu canim :) mesaj attim ozelden :)
Bence git canim degerini bir gor iki gun sonrra tekrar verirsin ayy cok heycanliCanim transfer sonrasi 10.gunum doktorum pazartesi gel kan testine dedi ama bu evdeki erken gebelik testleri beni umutlandirdi
Sonra uzulmekte istemiyorum ALLAH im kimsenin emegini bosa cikarmasin isteyen herkese versin rabbim
Sence bugun kan testine gideyimmi canim ne dersin ?
Hayirli olsun canimmerhaba kızlar bende 26 eylülde başladım tedaviye bu sabah kontrole gittim yumurta sayımın iyi olduğunu ama önemli olanın kalitesi olduğunu söyledi doktor. pazartesi de tekrar kontrole gideceğim. sanırım salı ya da çarşamba toplama işlemi yapılacak. sabırsızlıkla bekliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
Kacinci gun trasferiBugün transferin 8 günü idrar testi yaptım negatif bu şekilde olupta pozitif sonuç alan varmı.
InşAllah hepsi cok kaliteli olur hayirli ugurlu olsunmerhaba kızlar bende 26 eylülde başladım tedaviye bu sabah kontrole gittim yumurta sayımın iyi olduğunu ama önemli olanın kalitesi olduğunu söyledi doktor. pazartesi de tekrar kontrole gideceğim. sanırım salı ya da çarşamba toplama işlemi yapılacak. sabırsızlıkla bekliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
5 gün embr tam emin dilim daha doğrusuKacinci gun trasferi
MerhabaBugün transferin 8 günü idrar testi yaptım negatif bu şekilde olupta pozitif sonuç alan varmı.
Keşke dayansaydıkta yapmasaydı insanin morali bozuluyo.belirti felan varmıMerhaba
Benim de bugün 8. Gün 27 Eylül’de 3. Gün embriyosu transfer edildi ve bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım tek çizgi
Normal olanlarGec tutunduysa testte cikmayabilir gonlunuzu ferah tutun test gunuzu bekleyin ❤ birde testiniz normal gebelik testi mi erken gebelik testlerinden mi
Erken gebelik testleri bile bazen cikarmiyor normal testte cikmasi icin cok erken daha benim bildigim 12-13. Gunde cikiyor normal gebelik testlerinde bile gonlunuzu ferah utun inşAllah tutunmustur bebisiniz❤Normal olanlar
bende yarin yapacam erken gebelik. Normal olanlardan yaptim negatifti. Pazartesi test günümMerhaba
Benim de bugün 8. Gün 27 Eylül’de 3. Gün embriyosu transfer edildi ve bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım tek çizgi
Pazartesi yine denicem erken olabilir..benim bir düşük birde oğlum var ikisindede pozitif görmüştüm ama bu kadar erken yaptım mı hatırlamıyorum.burda yazılanları görünce bende belki görürrm dedim.bakalım kısmet.Erken gebelik testleri bile bazen cikarmiyor normal testte cikmasi icin cok erken daha benim bildigim 12-13. Gunde cikiyor normal gebelik testlerinde bile gonlunuzu ferah utun inşAllah tutunmustur bebisiniz❤
Rabbim gonlunuze gore versin stres yapmayin test gununuzu bekleyin kesin sonucu ogrenin kafa karisikligi daha da strese sokuyor insani inşAllah pozitifi gorursunuzPazartesi yine denicem erken olabilir..benim bir düşük birde oğlum var ikisindede pozitif görmüştüm ama bu kadar erken yaptım mı hatırlamıyorum.burda yazılanları görünce bende belki görürrm dedim.bakalım kısmet.
Kesinlikle katılıyorum test yapmak için çok aceleci davranmamak lazım ciddi moral bozukluğuna neden oluyor. Burda okudum daha erken test yapanlar olmuştu silik de olsa çizgi var denince bi umut dedim dayanamadım. Kasık ağrıları oluyor evet biraz belirti var ama ilaçlardan da olabilir. Benim test günüm 14. Gün Aslında Cuma günü bakalım hayırlısıyla moral bozmak yok ilaçlara devamKeşke dayansaydıkta yapmasaydı insanin morali bozuluyo.belirti felan varmı