2019 GÜNCEL BURUN ESTETİĞİ FİYATLARI

Volkan Kahyayı görünce yazmadan edemedim seneler önce Bağcılar hospitalistte çalışıyordu Alparslan Yıldırım da ordaydı. Sene 2019 falandı galiba hatta Vakıf Gurebada eğitimi devam ediyordu. İşte iki defa kendisinde ameliyat oldum. Kişiliği iyi sıcak ve sevecen fakat bana bir burun yapamamıştır. 17 bin mi ben o zaman 1.500 lira vermiştim. Ama burnun düzelmedi . Hatta ikinciden sonra bana makyajla kapat dedi çökme ve eğiklik oldu

Merhabalar her 3 ay fiyatlar degisiyor gibi ben subat ayinda 20 doktora sormustum fiyatlari bu kadar degilidi..3 hafta once Dr Salih emre uregen de ameliyet oldum suan memnunum çok sükkur.Sizde her doktor ile gorusun konusun ve kararinizi verin bence ben 2 doktora daha gitmistim en son Drumu seçtim :)

Reşit Burak Kaya yurtdışından geliyorsa 15 bin olan ameliyat fiyatını 30binlere bile çıkartabilir, ve şuan reklam peşinde koşan tüm doktorlarda olan bir durum var aşırı yoğunlar, daha 2020 muayenelerine başlamadılar ama ameliyat günleri dolmuş bak sen niye çünkü özellikle milyonlarca kişi bu doktorlara ameliyat olmak İçin bekliyorlar imajı vermek paha biçilemez nasıl bir paragöz oldular bunlar böyle bu gibi doktorlar doktor olarak mı yaklaşıyor hastalarına emin değilim sanki sadece ceplerini doldurmak için tıp okumuşlar gibi (şimd çakma hesaplı doktor asistanı ya da doktorun kendisi çıkar çemkirir bana bu sebeple paragöz olan üstüne alınsın hakkıyla mesleğini yapan antin kuntin işlere karışmayanlara sözüm olmadığı gibi saygım çok )

Reşit Burak kayan daha fazla değil mi

Volkan kahya da yillar once gittigimde inanilmaz kaba davranmisti.revizyondu benim ve resmen moralimi bozmustu.burun formunda degil burnun duzelmesinzor vs va kendimi oradan cikista yaratik gibi hiasetmistim.

Volkan kahya da yillar once gittigimde inanilmaz kaba davranmisti.revizyondu benim ve resmen moralimi bozmustu.burun formunda degil burnun duzelmesinzor vs va kendimi oradan cikista yaratik gibi hiasetmistim.
Revizyon icin muayeneye gitmistim.aonra emre uregen e oldum.Allah razi olsun ondan

Reşit Burak kayan daha fazla değil mi

15bin ameliyat fiyatı ben 1 ay önce yazılı olarak sordum öyle dediler, ama her doktor gibi o da tipinize göre fiyat verecektir, mesela avrupadan gelen biriyseniz yüzde yüz fazlası çünkü dolar eur sürekli artıyor, bir de kıyafetleriniz markaysa çantanız ayakkabılarınız buram buram binlerce tl yapıyorum ben diyorsa o zaman da daha yüksek :) bu sadece Burak hoca İçin değil hemen hemen hepsi için geçerli

merhabalar, ben bu sıralar revizyon için doktor araştırıyorum. Forumlara bakıyorum ama çok isim var ama profillerine bakarak karar vermek zor. Şehir dışında olduğum için mesaj yoluyla bilgi istedim sağolsun cevapladılar.
ben de burdan paylaşmak isterim, ihtiyacı olanlar için..
Revizyon fiyatlardır:
barış çakır 40bin
elad azizli 17 bin
volkan kahya 22bin ümit hardal 15 bin
mirza fırat 30bin
taşkın yücel /ankara/ 15-25bin
süleyman taş/ ilk ameliyat /30 bin
ümit taşkın 25bin
niyazi altıntoprak 20bin
yusuf orhan uçal 15-25bin
arda pelen 25 bin bahadır baykal 20-26bin

revizyon olunca bazıları muayeneye ücret alıyor , genelde 300 tl bazıları 500 tl

İlk ameliyat olacak birisinden muayene ücreti isteyen doktor var mı ?

Kesinlikle katiliyorum.!!!! Yurtdisindan geldigini duyduklari anda fiyati yükseltiyorlar. Nedenini soruncada devlet Türkiyede yasayan ve özelde ameliyat olmak isteyen hastalarin masraflarinin bir kismini ödüyor diyorlar. Özelde ameliyat olan bir hastanin masrafini SSK kismen neden karsilasin cok sacma geliyor:)

Ben Eyüp Bozkurt'a 10 bin civarında ameliyat olmuştum ancak şu an hala geçerli mi bu fiyatı arttı mı bilemiyorum tavsiye ederim bu arada valla sabahtan beri oturdum estetik topiğini inceliyorum can sıkıntısından, sizin konuyu da görünce fikir belirtmek istedim canım

Oyle bisey yok tabi ki :) ameliyat sonrasi 10 gun rapor verilir, ssk sadece bu 10 gunluk calisamama suresi icin isgormezlik ucreti oder. O da sigorta priminizle alakali olmak uzere, max 1000₺ ye tekabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…