- Konu Sahibi powepuffgirls
-
Volkan Kahyayı görünce yazmadan edemedim seneler önce Bağcılar hospitalistte çalışıyordu Alparslan Yıldırım da ordaydı. Sene 2019 falandı galiba hatta Vakıf Gurebada eğitimi devam ediyordu. İşte iki defa kendisinde ameliyat oldum. Kişiliği iyi sıcak ve sevecen fakat bana bir burun yapamamıştır. 17 bin mi ben o zaman 1.500 lira vermiştim. Ama burnun düzelmedi . Hatta ikinciden sonra bana makyajla kapat dedihehe bu konuda herkese ben yardımcı oluyorum sanırım.
nihat kaya 10 bin
mirza firat 18 den başlıyor
volkan kahya 17 den başlıyor, benim burnuma 20 bin dedi
barış çakır 35 bin
emre ilhan 35 bin
abdülkadir göksel 35 bin
reşit burak kayan 15 bin
şaban çelebi 12 bin
fahrettin yılmaz 12 bin
kolay gelsin.
Medical parkta 3 bine mi yapıyormuşDevlet Hastanesi'nde Sinem çil oğlu 3 bin
Medical Park pendik :Necdet demir 7bin
Reşit Burak kayan daha fazla değil mihehe bu konuda herkese ben yardımcı oluyorum sanırım.
nihat kaya 10 bin
barış çakır 35 bin
emre ilhan 35 bin
abdülkadir göksel 35 bin
reşit burak kayan 15 bin
şaban çelebi 12 bin
fahrettin yılmaz 12 bin
kolay gelsin.
Emre üregen iyidir.burada fiyati en uygun olan o sanirim.ben bi kac yil once 12 bin e olmustum.fiyati artmis evet ama iyidirmuhammet dilber 24
emre üregen 22
Volkan kahya da yillar once gittigimde inanilmaz kaba davranmisti.revizyondu benim ve resmen moralimi bozmustu.burun formunda degil burnun duzelmesinzor vs va kendimi oradan cikista yaratik gibi hiasetmistim.hehe bu konuda herkese ben yardımcı oluyorum sanırım.
nihat kaya 10 bin
barış çakır 35 bin
emre ilhan 35 bin
abdülkadir göksel 35 bin
reşit burak kayan 15 bin
şaban çelebi 12 bin
fahrettin yılmaz 12 bin
kolay gelsin.
Revizyon icin muayeneye gitmistim.aonra emre uregen e oldum.Allah razi olsun ondanVolkan kahya da yillar once gittigimde inanilmaz kaba davranmisti.revizyondu benim ve resmen moralimi bozmustu.burun formunda degil burnun duzelmesinzor vs va kendimi oradan cikista yaratik gibi hiasetmistim.
Reşit Burak kayan daha fazla değil mi
İlk ameliyat olacak birisinden muayene ücreti isteyen doktor var mı ?merhabalar, ben bu sıralar revizyon için doktor araştırıyorum. Forumlara bakıyorum ama çok isim var ama profillerine bakarak karar vermek zor. Şehir dışında olduğum için mesaj yoluyla bilgi istedim sağolsun cevapladılar.
ben de burdan paylaşmak isterim, ihtiyacı olanlar için..
Revizyon fiyatlardır:
barış çakır 40bin
elad azizli 17 bin
volkan kahya 22bin ümit hardal 15 bin
mirza fırat 30bin
taşkın yücel /ankara/ 15-25bin
süleyman taş/ ilk ameliyat /30 bin
ümit taşkın 25bin
niyazi altıntoprak 20bin
yusuf orhan uçal 15-25bin
arda pelen 25 bin bahadır baykal 20-26bin
revizyon olunca bazıları muayeneye ücret alıyor , genelde 300 tl bazıları 500 tl
Kesinlikle katiliyorum.!!!! Yurtdisindan geldigini duyduklari anda fiyati yükseltiyorlar. Nedenini soruncada devlet Türkiyede yasayan ve özelde ameliyat olmak isteyen hastalarin masraflarinin bir kismini ödüyor diyorlar. Özelde ameliyat olan bir hastanin masrafini SSK kismen neden karsilasin cok sacma geliyor:)15bin ameliyat fiyatı ben 1 ay önce yazılı olarak sordum öyle dediler, ama her doktor gibi o da tipinize göre fiyat verecektir, mesela avrupadan gelen biriyseniz yüzde yüz fazlası çünkü dolar eur sürekli artıyor, bir de kıyafetleriniz markaysa çantanız ayakkabılarınız buram buram binlerce tl yapıyorum ben diyorsa o zaman da daha yüksek :) bu sadece Burak hoca İçin değil hemen hemen hepsi için geçerli
Evet çogu hemen hemen ucretli dr emre ilhan , dr yakup avsar, dr volkan kahyaİlk ameliyat olacak birisinden muayene ücreti isteyen doktor var mı ?
Revizyon ücreti neydi acaba ?Revizyon icin muayeneye gitmistim.aonra emre uregen e oldum.Allah razi olsun ondan
Ben olali 3 sene oldu 12 bindi o zamanRevizyon ücreti neydi acaba ?
Kesinlikle katiliyorum.!!!! Yurtdisindan geldigini duyduklari anda fiyati yükseltiyorlar. Nedenini soruncada devlet Türkiyede yasayan ve özelde ameliyat olmak isteyen hastalarin masraflarinin bir kismini ödüyor diyorlar. Özelde ameliyat olan bir hastanin masrafini SSK kismen neden karsilasin cok sacma geliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?