2019 GÜNCEL BURUN ESTETİĞİ FİYATLARI

Ufuk askeroğlu 15 bin , teoman doğan 26 bin
Benim kardeşim pendik medical park da 7 bin e oldu . Çok uçuk fiyatlar çekiyorlar artık. 2016 da ben olmuştum reşit burak kaya ya ve 5 bindi 3.800 e yapmıştı şimdi araba parasına ameliyat yapılıyor arkadaş

Bunlar özel fiyatları mi

Abartılmış. Artık kombine ameliyatlar trent bence bu şekilde yatırılmalı

Medicalparkta hangi doktora ve ne zaman oldu

13 bin e yaptı ama aynı zamanda göz altlarını da doldurdu .

Suleyman tas 40bin olmus..

fatih ırmak revizyon 35bin, normal burunlara 20bin civarı.

süleyman taş ilk ameliyat 25-27bin

mirza fırat 25bin diye bilgi almıştım ama sanırım buruna göre değişiyor fiyatlar, çünkü forumda çok farklı fiyatlar var kafam karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten hangisi yaptigi burna kotu der ki..

Benim sevgili dr um prof.dr murat sari 10bin bana veridigi indirimli fiyatti
Murat beyden memnun musunuz ? Ameliyat sonrası ilgi nasıl. Ben görüşmeye gittim ameliyat öncesi 2. Bir görüşme yapacak mıyız dedim. Hayır dedi. Saçma geldi nerden hatırlayacak beni ayrıca 2 3 kezde görüşebilirim burun bu yani bast bi kaş alna değil. Bu yaklaşımı beni irite etti. Parayı alıp işi bitireyim görüşme miruame yok gibi hissettim ve vazgeçtim:) 2 tane de mağduru çıktı bu sırada bir tanesi 4 yıl önce olmuş,burnunda his kaybı olmuş. Biri de yeni ocak ayında yamuk olmuş burnu....

Merhaba evet bir sorun yasamadik gorusmeye gittigimde ameliyat icin gun aldik zaten kendisini ameliyat gunu gordum.Kisa zaman araligiydi ben oyle cok bir fikri olup giden bir hastasi degildim ona biraktim.

sonrasinda ise 1 sene boyunca ucretsiz muayene oldum gayet guler yuzlu ve ilgili evet.Biz ailece ona gidiyoruz ne sorunumuz olsa ilgileniyor sagolsun

Her ameliyat kisiye ozeldir.Hatasiz dr araki bulasin murat hocanin telafi etmedigi bir hastasi olsun zannetmem yani.

Bu arada yeni ocak ayinda ameliyat olup burnu yamuk olan kisi sabretsin henuz erken ilk bir kac ay burun odeminden burun her yana kayar.Dr u rencide etmek yerine beklemeli cozumsuz kaldiysa yazmali.

Benim nacizhane tavsiyem gonlunuze cebinize kim yatkinsa ona olun bu tavsiye isi sikintili yani sebep oluyorsun.

Ama murat sari icin ne diyorsun dersen ben cok memnunum genc yasinda prof olmus bir adam isininde ehlidir.Burnum zor bir burundu suan ise dogal kucuk ve kalkik.

Ilk 1 yıl kontrolünü yapmak zorunda zaten doktor yaptığı burnu takip ediyor her doktor... 4 ay da iyi bir süre şişik burun inerse ilk 4 ay yamuk burun pek düzelmiyor nette arastirmalarima gore :) Cizim yapmiyor bir de murat bey sizi ameliyat oncesi odanizda ziyaret etti mi. 2.görüşmeyi kabul etmemesi olmama nedenim oldu ama olsaydım da facia bir burun yapmayacağına emindim... hasta doktoru karalayarak yazmamış zn basina geleni yazmis ve uzuntusunu belirtmis,simdilik tek olumsuz yorumu olmayaan Ahmet Islam da aklim hayirlisi :) Narkozdan sonra ilk ayilmaniz nasil oldu acı,ağrı,nefes alma sıkıntınız var miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…