- Konu Sahibi powepuffgirls
-
bazıları ameliyat görüşmelerinde almıyor. bazıları da önce alıyor sonrasında ameliyat içinden çıkarıyor. doktora göre değişiyorİlk ameliyat olacak birisinden muayene ücreti isteyen doktor var mı ?
Gidilmesi gereken tek doktor Reyap hastanesi Çorlu'da kbb uzmanı Fuat hoca adam acayip estetikler yapıyorArkadaşlar bilgi sahibi olduğunuz doktorların güncel burun estetiği fiyatlarını paylaşabilir misiniz?
orhan hocanın fiyatları yeni yılla birlikte attı 8 bin-10 bin arası su andaOrhan Aydın 5 bin, süper bir doktor
Bunlar özel fiyatları mihehe bu konuda herkese ben yardımcı oluyorum sanırım.
nihat kaya 10 bin
mirza firat 18 den başlıyor
volkan kahya 17 den başlıyor, benim burnuma 20 bin dedi
barış çakır 35 bin
emre ilhan 35 bin
abdülkadir göksel 35 bin
reşit burak kayan 15 bin
şaban çelebi 12 bin
fahrettin yılmaz 12 bin
kolay gelsin.
Abartılmış. Artık kombine ameliyatlar trent bence bu şekilde yatırılmalıUfuk askeroğlu 15 bin , teoman doğan 26 bin
Benim kardeşim pendik medical park da 7 bin e oldu . Çok uçuk fiyatlar çekiyorlar artık. 2016 da ben olmuştum reşit burak kaya ya ve 5 bindi 3.800 e yapmıştı şimdi araba parasına ameliyat yapılıyor arkadaş
Soyisimi nedir acabaGidilmesi gereken tek doktor Reyap hastanesi Çorlu'da kbb uzmanı Fuat hoca adam acayip estetikler yapıyor
Medicalparkta hangi doktora ve ne zaman olduUfuk askeroğlu 15 bin , teoman doğan 26 bin
Benim kardeşim pendik medical park da 7 bin e oldu . Çok uçuk fiyatlar çekiyorlar artık. 2016 da ben olmuştum reşit burak kaya ya ve 5 bindi 3.800 e yapmıştı şimdi araba parasına ameliyat yapılıyor arkadaş
Necdet demirMedicalparkta hangi doktora ve ne zaman oldu
TeşekkürlerrrNecdet demir
13 bin e yaptı ama aynı zamanda göz altlarını da doldurdu .Ufuk askeroğlu 15 bin , teoman doğan 26 bin
indtagramdan baktın ve beğenemedimOrhan Aydın 5 bin, süper bir doktor
Suleyman tas 40bin olmus..merhabalar, ben bu sıralar revizyon için doktor araştırıyorum. Forumlara bakıyorum ama çok isim var ama profillerine bakarak karar vermek zor. Şehir dışında olduğum için mesaj yoluyla bilgi istedim sağolsun cevapladılar.
ben de burdan paylaşmak isterim, ihtiyacı olanlar için..
Revizyon fiyatlardır:
barış çakır 40bin
elad azizli 17 bin
volkan kahya 22bin ümit hardal 15 bin
mirza fırat 30bin
taşkın yücel /ankara/ 15-25bin
süleyman taş/ ilk ameliyat /30 bin
ümit taşkın 25bin
niyazi altıntoprak 20bin
yusuf orhan uçal 15-25bin
arda pelen 25 bin bahadır baykal 20-26bin
revizyon olunca bazıları muayeneye ücret alıyor , genelde 300 tl bazıları 500 tl
Süleyman Tas'in nette mağduru vardı bayağı foto atmışlardı. Süleyman bey hayır ben 10 mimarayım yaptığım burunlar mükemmel vs demiş. Ama kadinin koyduğu fotoda burun çok kötüydü estetik yapıldığına sasirdim.Suleyman tas 40bin olmus..
zaten hangisi yaptigi burna kotu der ki..Süleyman Tas'in nette mağduru vardı bayağı foto atmışlardı. Süleyman bey hayır ben 10 mimarayım yaptığım burunlar mükemmel vs demiş. Ama kadinin koyduğu fotoda burun çok kötüydü estetik yapıldığına sasirdim.
Murat beyden memnun musunuz ? Ameliyat sonrası ilgi nasıl. Ben görüşmeye gittim ameliyat öncesi 2. Bir görüşme yapacak mıyız dedim. Hayır dedi. Saçma geldi nerden hatırlayacak beni ayrıca 2 3 kezde görüşebilirim burun bu yani bast bi kaş alna değil. Bu yaklaşımı beni irite etti. Parayı alıp işi bitireyim görüşme miruame yok gibi hissettim ve vazgeçtim:) 2 tane de mağduru çıktı bu sırada bir tanesi 4 yıl önce olmuş,burnunda his kaybı olmuş. Biri de yeni ocak ayında yamuk olmuş burnu....Benim sevgili dr um prof.dr murat sari 10bin bana veridigi indirimli fiyatti
Merhaba evet bir sorun yasamadik gorusmeye gittigimde ameliyat icin gun aldik zaten kendisini ameliyat gunu gordum.Kisa zaman araligiydi ben oyle cok bir fikri olup giden bir hastasi degildim ona biraktim.Murat beyden memnun musunuz ? Ameliyat sonrası ilgi nasıl. Ben görüşmeye gittim ameliyat öncesi 2. Bir görüşme yapacak mıyız dedim. Hayır dedi. Saçma geldi nerden hatırlayacak beni ayrıca 2 3 kezde görüşebilirim burun bu yani bast bi kaş alna değil. Bu yaklaşımı beni irite etti. Parayı alıp işi bitireyim görüşme miruame yok gibi hissettim ve vazgeçtim:) 2 tane de mağduru çıktı bu sırada bir tanesi 4 yıl önce olmuş,burnunda his kaybı olmuş. Biri de yeni ocak ayında yamuk olmuş burnu....
Ilk 1 yıl kontrolünü yapmak zorunda zaten doktor yaptığı burnu takip ediyor her doktor... 4 ay da iyi bir süre şişik burun inerse ilk 4 ay yamuk burun pek düzelmiyor nette arastirmalarima gore :) Cizim yapmiyor bir de murat bey sizi ameliyat oncesi odanizda ziyaret etti mi. 2.görüşmeyi kabul etmemesi olmama nedenim oldu ama olsaydım da facia bir burun yapmayacağına emindim... hasta doktoru karalayarak yazmamış zn basina geleni yazmis ve uzuntusunu belirtmis,simdilik tek olumsuz yorumu olmayaan Ahmet Islam da aklim hayirlisi :) Narkozdan sonra ilk ayilmaniz nasil oldu acı,ağrı,nefes alma sıkıntınız var miydiMerhaba evet bir sorun yasamadik gorusmeye gittigimde ameliyat icin gun aldik zaten kendisini ameliyat gunu gordum.Kisa zaman araligiydi ben oyle cok bir fikri olup giden bir hastasi degildim ona biraktim.
sonrasinda ise 1 sene boyunca ucretsiz muayene oldum gayet guler yuzlu ve ilgili evet.Biz ailece ona gidiyoruz ne sorunumuz olsa ilgileniyor sagolsun
Her ameliyat kisiye ozeldir.Hatasiz dr araki bulasin murat hocanin telafi etmedigi bir hastasi olsun zannetmem yani.
Bu arada yeni ocak ayinda ameliyat olup burnu yamuk olan kisi sabretsin henuz erken ilk bir kac ay burun odeminden burun her yana kayar.Dr u rencide etmek yerine beklemeli cozumsuz kaldiysa yazmali.
Benim nacizhane tavsiyem gonlunuze cebinize kim yatkinsa ona olun bu tavsiye isi sikintili yani sebep oluyorsun.
Ama murat sari icin ne diyorsun dersen ben cok memnunum genc yasinda prof olmus bir adam isininde ehlidir.Burnum zor bir burundu suan ise dogal kucuk ve kalkik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?