Selam canim ben bu ay transfer oldum 2tane 3.gun emb ve bugun 8.gunum merakla bekliyorum sonucuMerhaba arkadaşlar. 21 nisanda 15 tane yumyrra toplandı.8 tanesi 5.güne gitti 3 tane pgtye gitti. 1 sağlam 1 mozaik 1 de anormal geldi. Sağlam ve mozaik olan da donduruldu. Diğer 5 tanesi de donduruldu. Ohssden dolayı donduruldu. Haziran ayında transfer olacakBaşka var mı haziran ayını bekleyen
Yaa çok mutlu oldum. Şu an sizin yerinizde gibiyim sanki hadi inşallah güzel olacakSelam canim ben bu ay transfer oldum 2tane 3.gun emb ve bugun 8.gunum merakla bekliyorum sonucu
Seninkide sorunsuz bir sekilde pozitif sonuca ulasir ins
Insallah canim ama iki gundur idrar testi yapiyorum negatif birazda erken farkindayim ama ins tutunmuslardirYaa çok mutlu oldum. Şu an sizin yerinizde gibiyim sanki hadi inşallah güzel olacak
daha erken canım, umarım bebişin tutunmuşturInsallah canim ama iki gundur idrar testi yapiyorum negatif birazda erken farkindayim ama ins tutunmuslardir
Evet dusuncesi bile heyecanlandiriyooopu dan sonra ilk adetini oldum, doktorum 2. adetinde gel demişti, muhtemelen haziran sonunda da hayırlısıyla benim transfer olcakdüşündükçe çok heyecanlanıyorum, umarım hepinizin bebişleri tutunur ve sağlıcakla dünyaya gelir.
Erken dahaaInsallah canim ama iki gundur idrar testi yapiyorum negatif birazda erken farkindayim ama ins tutunmuslardir
Ben de 30günde 1 adet oluyorum. Opuden sonra 26sında olmuştum bu ayında 26sında olursam 15 haziran givi transfer olur gibi tabi rahim kalınlığına vb değişebilir gün bakalım ama az kaldı çok heycanlıyımopu dan sonra ilk adetini oldum, doktorum 2. adetinde gel demişti, muhtemelen haziran sonunda da hayırlısıyla benim transfer olcakdüşündükçe çok heyecanlanıyorum, umarım hepinizin bebişleri tutunur ve sağlıcakla dünyaya gelir.
opu dan sonra 6. gün adet oldum ben, düzen bozuluyor o kadar ilaçtan sonra bakalım 2. adet ne zamanBen de 30günde 1 adet oluyorum. Opuden sonra 26sında olmuştum bu ayında 26sında olursam 15 haziran givi transfer olur gibi tabi rahim kalınlığına vb değişebilir gün bakalım ama az kaldı çok heycanlıyım
opu dan sonra 6. gün adet oldum ben, düzen bozuluyor o kadar ilaçtan sonra bakalım 2. adet ne zamanbazı topiklerde okuduğum kadarıyla bekleme sürecinde ilaç kullanmayan arkadaşlar bile var. umarım fazla ilaca gerek kalmaz beklerken neler bekliyor bizi çok da bilgim yok açıkçası
Hemen hemen aynı tarihe denk geliyoruzselam ilk denemem taze transfer ve negatif oldu ayrıca hiç embriyom kalmamıştı.2. Tedaviye başladık Nisan opu oldum şuan yasmin kullanıyorum rahim temizlensin diye hesaplarıma göre Haziran 15-20 civarı transfer olurumHepimiz için hayırlı olsun inşallah
Sonuç ne oldu canım ..Insallah canim ama iki gundur idrar testi yapiyorum negatif birazda erken farkindayim ama ins tutunmuslardir
Negatif canimSonuç ne oldu canım ..
Dondurulmuş embriyon var mı canım kenarda.. sıkma canını bu yol çok stresli ama biz de hepimiz neler neler yaşadık pes etmek yok..Negatif canim
Var canim evet pes etmek yokDondurulmuş embriyon var mı canım kenarda.. sıkma canını bu yol çok stresli ama biz de hepimiz neler neler yaşadık pes etmek yok..
En yakın zamanda kavuşuruz inşallah hepimizNegatif canim
doktorun mu verdi ? Şeker hastalığım yok demişsin neden glifor verdiHemen hemen aynı tarihe denk geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?