Ya bi şeye faydası var dedi anlattı ama aklımda değilCanım glifor ve omega 3
doktorun mu verdi ? Şeker hastalığım yok demişsin neden glifor verdi
Ya şekerin filan yok ama bu ilacı şunun için kullanacaksın dedi galiba yum kalitesi için dedi. Ama transfere kadar da kullanacaksın dedi. Tedaviye başladım başlayalı kullanıyorumYa bi şeye faydası var dedi anlattı ama aklımda değil
kızlar gliforu doktorlar polikistik over olanlara veriyor, vücudun insilün direnci için veriliyor. şekeri dengeleyince yumurtalıklarda güzel çalışıp çatlıyormuş.tup bebekte verildiğini ilk defa duyuyorum ben deCanım glifor ve omega 3
doktorun mu verdi ? Şeker hastalığım yok demişsin neden glifor verdi
pgt ne demek canım, opu dan sonra 1 ay bekleyenler de varmış benim doktorum da 2 adet bekleyeceğiz dedi bekliyoruz bakalımMerhabalar bende şuan opu yu bekliyorum hafta sonu İnş toplama işlemi olacak toplamadan sonra pgt haziranda da transfer İnş.. Opudan sonra 2 adet geçmesi mi gerekiyor
Pgt yapılacağı için dondurulmuş transfer olacaksın.Sonuçların gelmesi 1 ayı buluyor sanırım muhtemelen 2.reglinle rahim hazırlığına başlarsınızMerhabalar bende şuan opu yu bekliyorum hafta sonu İnş toplama işlemi olacak toplamadan sonra pgt haziranda da transfer İnş.. Opudan sonra 2 adet geçmesi mi gerekiyor
Pgt Embriyolara kapsamlı tarama yapılıyor. Bekleme sürecinde doğum kontrol hapı kullanıyor musun?pgt ne demek canım, opu dan sonra 1 ay bekleyenler de varmış benim doktorum da 2 adet bekleyeceğiz dedi bekliyoruz bakalım
embriyoların genetiğine bakılıyor o zaman, herhangi bir ilaç kullanmıyorum canımPgt Embriyolara kapsamlı tarama yapılıyor. Bekleme sürecinde doğum kontrol hapı kullanıyor musun?
Selam canım hatırladım nickinden hayırlı olsun tedavin.bende dondurulmuş transfer olacağım,şuan yasmin kullanıyorum haziranın başında başlarız bir aksilik çıkmazsa.progesteron kan sulandırıcı bağışıklık baskılayıcı kullanırız yine aynı sadece busefer rahim kalınlığı için bir ilaç daha var adını unuttum.Dondurulmuş embriyo ile transfer yaptıran arkadaşlar..bilgi verebilirmisiniz lütfen..
Benim 10 Haziranda dondurulmuş embriyo ile ikinci tedavim başlıyor.. neler bekliyor beni ilaç iğne neler kullanacağım.. ortalama ne zaman transfer olur acaba?
Selam canım hatırladım nickinden hayırlı olsun tedavin.bende dondurulmuş transfer olacağım,şuan yasmin kullanıyorum haziranın başında başlarız bir aksilik çıkmazsa.progesteron kan sulandırıcı bağışıklık baskılayıcı kullanırız yine aynı sadece busefer rahim kalınlığı için bir ilaç daha var adını unuttum.
Oksapar mı kalçadan yapılan progesteron ?Doğum kontrol hapı banada verdi.. folik asit de kullanıyorum.. benim tek korkum o yakan iğne dünyamı kararıyor o iğne o nasıl bir acı allahım...
Ilk tedavimde çok canım yandı o iğne yüzünden..
Eşime dedimki 9 ay bu iğneyi yap olacak bebek deseler hergün bu acıyı çekerdim...
Adam ağladı o cümleme hiç unutmuyorum o iğneyi.. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın .. zor bir süreç..
inşallah bu kez boşa gitmesin emeklerimiz ..
Allahım hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah...
Evet o iğne çok acıtıyormuş ben ilk tedavimde göbekten prolutex kullandım,sende doktorundan değiştirmesini isteyebilirsin.İnşallah tez vakitte kavuşuruz bebeğimize güçlü olma zamanı şimdiDoğum kontrol hapı banada verdi.. folik asit de kullanıyorum.. benim tek korkum o yakan iğne dünyamı kararıyor o iğne o nasıl bir acı allahım...
Ilk tedavimde çok canım yandı o iğne yüzünden..
Eşime dedimki 9 ay bu iğneyi yap olacak bebek deseler hergün bu acıyı çekerdim...
Adam ağladı o cümleme hiç unutmuyorum o iğneyi.. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın .. zor bir süreç..
inşallah bu kez boşa gitmesin emeklerimiz ..
Allahım hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah...
canım doktorun epey ilaç vermiş sana. hiç ilaç kullanmadan transfer olan arkadaşlar da var. doğum kontrol hapını 'nden vermişSelam canım hatırladım nickinden hayırlı olsun tedavin.bende dondurulmuş transfer olacağım,şuan yasmin kullanıyorum haziranın başında başlarız bir aksilik çıkmazsa.progesteron kan sulandırıcı bağışıklık baskılayıcı kullanırız yine aynı sadece busefer rahim kalınlığı için bir ilaç daha var adını unuttum.
Yanlış anladın dondurulmuş embriyo transfer sürecini sormuşsun ya ondan bahsettim.Ben şuan yasmin kullanıyorum sadece opudan dolayı oluşan kist vs için.canım doktorun epey ilaç vermiş sana. hiç ilaç kullanmadan transfer olan arkadaşlar da var. doğum kontrol hapını 'nden vermiş
anladım canım, her doktorun taktiği farklı sonuçta, hakkımızda hayırlısı inş. ben de beklemekteyim. umarım kist oluşmamıştır doktor bilgi vermedi bana bu konuda. ilaçlar adetin 2. günü mu başlıyor ki umarım bi sürü ilaç kullanmayız yineYanlış anladın dondurulmuş embriyo transfer sürecini sormuşsun ya ondan bahsettim.Ben şuan yasmin kullanıyorum sadece opudan dolayı oluşan kist vs için.
Canım ohss riski olanlarda 2 adet bekletiyorlar bazı riskli durumlarda da 2 adet beklettikleri oluyorMerhabalar bende şuan opu yu bekliyorum hafta sonu İnş toplama işlemi olacak toplamadan sonra pgt haziranda da transfer İnş.. Opudan sonra 2 adet geçmesi mi gerekiyor
Ohss nedemekCanım ohss riski olanlarda 2 adet bekletiyorlar bazı riskli durumlarda da 2 adet beklettikleri oluyor
Yumurtalıkların fazla uyarılmasıOhss nedemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?