- 26 Mart 2019
- 374
- 345
- 103
BEn de 4 Temmuz da öğreneceğim.Geçen sefer dayanamayıp 7. Gün kan testi yapmıştım.Bu sefer dayanmaya çalışacağım16. Günü cnm 2kete muayene oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEn de 4 Temmuz da öğreneceğim.Geçen sefer dayanamayıp 7. Gün kan testi yapmıştım.Bu sefer dayanmaya çalışacağım16. Günü cnm 2kete muayene oldum
Merhaba,estroferm(4doz),b12 vitamin,coraspin,oksapar(1doz),prednol,progestan(2ampul).Adetin 3. Günü başladım ilaçlara,bayrama denk geldiği için muayene olamamıştım.Transferimde adetin 22. Günü yapıldı.Kolay gelsin şimdiden.slm kızlar donmuş embriyo transferi için hazırlıklara başlayacağız inş. rahmi hazırlamak için ilaçlara adetin kacinci günü başlanıyor, doktora adetin 3. günü gideceğim. sizler hangi ilaçları kullandınız ilk başlarda
Benim transferim adetin 22. Günü yapıldı.Muayene olamadım bayrama denk geldiği için.Progesteron testi istedi ona göre reçete yazıp yolladı.3 Haziran da regl oldum,6 Haziran’da ilaçlara başladım,17 Haziran’da muayanem vardı.24 Haziran’da da transferim yapıldı.bu arada transferlerinizi adetin kacinci günü yaptı doktorunuz, transfere kadar kaç sefer kontrole çağırdı
Tabiki cuma çıkar sonucum. Yazacağum![]()
Aynı gün yapılmış transferimiz tahlil tarihsiz 5 Temmuz muBenim transferim adetin 22. Günü yapıldı.Muayene olamadım bayrama denk geldiği için.Progesteron testi istedi ona göre reçete yazıp yolladı.3 Haziran da regl oldum,6 Haziran’da ilaçlara başladım,17 Haziran’da muayanem vardı.24 Haziran’da da transferim yapıldı.
Doktorumun verdiği bilgi notunda 4 temmuz gebelik testi şeklinde yazılmış.Benim 6. Gün dondurulmuş blast embriyo, sizin?Aynı gün yapılmış transferimiz tahlil tarihsiz 5 Temmuz mu
Benimki 3. Gün embriyosuDoktorumun verdiği bilgi notunda 4 temmuz gebelik testi şeklinde yazılmış.Benim 6. Gün dondurulmuş blast embriyo, sizin?
Benim de ilk transferim Mayıs ayında 3.gün Embriyosuydu.Sizin ilk denemede İnşallah tutar. Bir hukukçu olarak tavsiyem bu tarz kimlik bilgilerini içeren belgeleri internet ortamında paylaşmayın.Benimki 3. Gün embriyosu
Eki Görüntüle 2282355
Sormayın ya dalgınlık heyecan sanırım şikayet olarak yazdım umarım kaldırırlarBenim de ilk transferim Mayıs ayında 3.gün Embriyosuydu.Sizin umarım ilk denemede İnşallah tutar. Bir hukukçu olarak tavsiyem bu tarz kimlik bilgilerini içeren belgeleri internet ortamında paylaşmayın.
Kuzmmmmm hayırlı haberlerimiz olsun inşşş inş rabbim boş çevirmesin haberdar et olur mu 8. Gün baktırmak istiyprm ben amaBEn de 4 Temmuz da öğreneceğim.Geçen sefer dayanamayıp 7. Gün kan testi yapmıştım.Bu sefer dayanmaya çalışacağım![]()
Benimse ilk denemem cnm 2 embryo transfer edildi 21 indeBende sonuç bekliyorum 24/06/2019 da transferim oldu 2. günüm bugün 5 Temmuz da kan tahlili yaptırıcam çok heyecanlıyım
Bu arada ilk denemem
İnşallah tutar ya çok zormuş benim ilk denemem ama 6 ay yumurta toplama dondurma kist ameliyatı iğneler ilaçlar çok uğraştım ve yoruldum Progestan iğne çok acılı kan sulandırıcı yanıyooo offffff Rabbim boş çevirmesin hepimizin kucağını doldursunBenimse ilk denemem cnm 2 embryo transfer edildi 21 inde ☺
İnşallah canım hemde hic degilmiş insan bunca emeğe çabaya fedakarlığa negatif sonucu hayal bile edemiyor inşaşşah pozitif alır mutlu olucaz bitanemİnşallah tutar ya çok zormuş benim ilk denemem ama 6 ay yumurta toplama dondurma kist ameliyatı iğneler ilaçlar çok uğraştım ve yoruldum Progestan iğne çok acılı kan sulandırıcı yanıyooo offffff Rabbim boş çevirmesin hepimizin kucağını doldursun![]()
İnşallah hepimizin sonuçları güzel olur canım.Her gün iğne için hastaneye gidiyorum.6.-7. Günden sonra beni hangi güç kan testi yaptırmamak için tutacak bilmiyorumKuzmmmmm hayırlı haberlerimiz olsun inşşş inş rabbim boş çevirmesin haberdar et olur mu 8. Gün baktırmak istiyprm ben ama
Çok normal,benim de oluyor,olmayana rastlamadım henüz.Ama ben koldan yapıyorum artık daha az yakıyor ya da bana öyle geliyorMerhabalar bnmde transferim 3. Gunu bu ikinci denemem ilk denemmden bir oglum var kismetse simdi 2. Istiyorum kan sulandiricilari nasil kullaniosinuz bnm asiri yanma ve morarma oluyoda
6-7 günde sonuç çıkar mıİnşallah hepimizin sonuçları güzel olur canım.Her gün iğne için hastaneye gidiyorum.6.-7. Günden sonra beni hangi güç kan testi yaptırmamak için tutacak bilmiyorum![]()
Benimki 3. Gün embriyosu
Kimlik bilgilerimi kaldırdılar çok şükürBenim de ilk transferim Mayıs ayında 3.gün Embriyosuydu.Sizin ilk denemede İnşallah tutar. Bir hukukçu olarak tavsiyem bu tarz kimlik bilgilerini içeren belgeleri internet ortamında paylaşmayın.
Benm hic bir belirtim yok bugün 5. Günü normal mi agrışarı olanlar olmuş ama bende sanki embryoları koymamışlar gibi hic bir değişiklik yok hayatımdaMerhabalar bnmde transferim 3. Gunu bu ikinci denemem ilk denemmden bir oglum var kismetse simdi 2. Istiyorum kan sulandiricilari nasil kullaniosinuz bnm asiri yanma ve morarma oluyoda
Evet canım gördüm.Ne olur ne olmaz önlemimizi alalım daKimlik bilgilerimi kaldırdılar çok şükür![]()
Çıkanlar var.Aslında en güzeli sabretmek.Geçen dayanamayıp yaptım sonrasında nasıl olsa olmadı diye gezindim.Belki de olumsuz etkilemiştir bu psikolojik durumum,olacağı varsa da olmadı kim bilir6-7 günde sonuç çıkar mı