2019 haziran ayı dondurulmuş embriyo transferi süreci

slm kızlar donmuş embriyo transferi için hazırlıklara başlayacağız inş. rahmi hazırlamak için ilaçlara adetin kacinci günü başlanıyor, doktora adetin 3. günü gideceğim. sizler hangi ilaçları kullandınız ilk başlarda
Merhaba,estroferm(4doz),b12 vitamin,coraspin,oksapar(1doz),prednol,progestan(2ampul).Adetin 3. Günü başladım ilaçlara,bayrama denk geldiği için muayene olamamıştım.Transferimde adetin 22. Günü yapıldı.Kolay gelsin şimdiden.

bu arada transferlerinizi adetin kacinci günü yaptı doktorunuz, transfere kadar kaç sefer kontrole çağırdı
Benim transferim adetin 22. Günü yapıldı.Muayene olamadım bayrama denk geldiği için.Progesteron testi istedi ona göre reçete yazıp yolladı.3 Haziran da regl oldum,6 Haziran’da ilaçlara başladım,17 Haziran’da muayanem vardı.24 Haziran’da da transferim yapıldı.

Tabiki cuma çıkar sonucum. Yazacağum😍
Benim transferim adetin 22. Günü yapıldı.Muayene olamadım bayrama denk geldiği için.Progesteron testi istedi ona göre reçete yazıp yolladı.3 Haziran da regl oldum,6 Haziran’da ilaçlara başladım,17 Haziran’da muayanem vardı.24 Haziran’da da transferim yapıldı.
Aynı gün yapılmış transferimiz tahlil tarihsiz 5 Temmuz mu

Eklentiler

• IMG_0026.webp
    IMG_0026.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de ilk transferim Mayıs ayında 3.gün Embriyosuydu.Sizin umarım ilk denemede İnşallah tutar. Bir hukukçu olarak tavsiyem bu tarz kimlik bilgilerini içeren belgeleri internet ortamında paylaşmayın.
Sormayın ya dalgınlık heyecan sanırım şikayet olarak yazdım umarım kaldırırlar
Silemedim bi türlü
İnşallah canım benim hepimizin gönlüne göre versin Rabbim 😘❤️

Benimse ilk denemem cnm 2 embryo transfer edildi 21 inde ☺
İnşallah tutar ya çok zormuş benim ilk denemem ama 6 ay yumurta toplama dondurma kist ameliyatı iğneler ilaçlar çok uğraştım ve yoruldum Progestan iğne çok acılı kan sulandırıcı yanıyooo offffff Rabbim boş çevirmesin hepimizin kucağını doldursun 🤲🙏

İnşallah tutar ya çok zormuş benim ilk denemem ama 6 ay yumurta toplama dondurma kist ameliyatı iğneler ilaçlar çok uğraştım ve yoruldum Progestan iğne çok acılı kan sulandırıcı yanıyooo offffff Rabbim boş çevirmesin hepimizin kucağını doldursun 🤲🙏
İnşallah canım hemde hic degilmiş insan bunca emeğe çabaya fedakarlığa negatif sonucu hayal bile edemiyor inşaşşah pozitif alır mutlu olucaz bitanem

Merhabalar bnmde transferim 3. Gunu bu ikinci denemem ilk denemmden bir oglum var kismetse simdi 2. Istiyorum kan sulandiricilari nasil kullaniosinuz bnm asiri yanma ve morarma oluyoda

Kuzmmmmm hayırlı haberlerimiz olsun inşşş inş rabbim boş çevirmesin haberdar et olur mu 8. Gün baktırmak istiyprm ben ama
İnşallah hepimizin sonuçları güzel olur canım.Her gün iğne için hastaneye gidiyorum.6.-7. Günden sonra beni hangi güç kan testi yaptırmamak için tutacak bilmiyorum 😂

Merhabalar bnmde transferim 3. Gunu bu ikinci denemem ilk denemmden bir oglum var kismetse simdi 2. Istiyorum kan sulandiricilari nasil kullaniosinuz bnm asiri yanma ve morarma oluyoda
Çok normal,benim de oluyor,olmayana rastlamadım henüz.Ama ben koldan yapıyorum artık daha az yakıyor ya da bana öyle geliyor😅

Benm hic bir belirtim yok bugün 5. Günü normal mi agrışarı olanlar olmuş ama bende sanki embryoları koymamışlar gibi hic bir değişiklik yok hayatımda

Back
X