2019 haziran ayı dondurulmuş embriyo transferi süreci

Kız sakin ol sabaha çok var daha
Sabrediyorummm baksana idrar testi bile yapmadım 🤗🤓
Şimdi yaptırsana 🙈nasıl sabrediyorsun bellidir artık inşallah pozitiftir
İnan ben de bilmiyorum normalde inanılmaz tez canlıyımdır şimdi seçim falan ya arada kaynamasın diye sabrediyorum heralde. Belki gece soluğu hastanede de alabilirim sağım solum belli olmaz 😄 en kötü ihtimal yarın sabah erkenden hastane yolcusuyum 🏃🏽‍♀️

slm kızlar donmuş embriyo transferi için hazırlıklara başlayacağız inş. rahmi hazırlamak için ilaçlara adetin kacinci günü başlanıyor, doktora adetin 3. günü gideceğim. sizler hangi ilaçları kullandınız ilk başlarda

slm kızlar donmuş embriyo transferi için hazırlıklara başlayacağız inş. rahmi hazırlamak için ilaçlara adetin kacinci günü başlanıyor, doktora adetin 3. günü gideceğim. sizler hangi ilaçları kullandınız ilk başlarda
Canım adetin 2. Günü başlıyor. İlaçlar da her kişiye göre farklı oluyır

Günaydın arkadaşlar sabahın 6.30unda kalktım uyuyamadım predictor erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif de olsa kırmızı çıktı. Sevinmeli miyim yoksa ilaçların yan etkiai olabilir mi. Crinona jel ve climara path kullanmaya devam ediyorum çünkü

Günaydın arkadaşlar sabahın 6.30unda kalktım uyuyamadım predictor erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif de olsa kırmızı çıktı. Sevinmeli miyim yoksa ilaçların yan etkiai olabilir mi. Crinona jel ve climara path kullanmaya devam ediyorum çünkü
Hayir cnm kesinlikle onlarin etkisi yok hayirli olsun saglikla gelsin evladin kacinci gunundu bugun

kızlar doktorumla görüştüm yarın adetin 3. günü yani rahim hazırlığına başlıyoruz hayırlısı ile. çok heyecanlı önerileriniz var mı, dikkat etmem gerekenler vs

bu arada transferlerinizi adetin kacinci günü yaptı doktorunuz, transfere kadar kaç sefer kontrole çağırdı

Back
X