- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Kız sakin ol sabaha çok var daha1 saat. Geçmek bilmeyen 1 saatçok stresliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sakin ol sabaha çok var daha1 saat. Geçmek bilmeyen 1 saatçok stresliyim
Şimdi yaptırsanaAmin canım hepimiz için inşallah
Sabrediyorummm baksana idrar testi bile yapmadımKız sakin ol sabaha çok var daha
İnan ben de bilmiyorum normalde inanılmaz tez canlıyımdır şimdi seçim falan ya arada kaynamasın diye sabrediyorum heralde. Belki gece soluğu hastanede de alabilirim sağım solum belli olmazŞimdi yaptırsananasıl sabrediyorsun bellidir artık inşallah pozitiftir
hadi hayırlısı canımTest yapmadım canım sabah adet olacakmış gibi ağrı oldu bi kaç dk sonra geçti benimde göğüslerim bayağı dolgunlaştı ağırıyo arada da midem bulanıyo başka da bişey yok bunlarda ilaç yan etkisi işte bilmiyorum yarın kan vercem sabah
Canım adetin 2. Günü başlıyor. İlaçlar da her kişiye göre farklı oluyırslm kızlar donmuş embriyo transferi için hazırlıklara başlayacağız inş. rahmi hazırlamak için ilaçlara adetin kacinci günü başlanıyor, doktora adetin 3. günü gideceğim. sizler hangi ilaçları kullandınız ilk başlarda
Hayir cnm kesinlikle onlarin etkisi yok hayirli olsun saglikla gelsin evladin kacinci gunundu bugunGünaydın arkadaşlar sabahın 6.30unda kalktım uyuyamadım predictor erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif de olsa kırmızı çıktı. Sevinmeli miyim yoksa ilaçların yan etkiai olabilir mi. Crinona jel ve climara path kullanmaya devam ediyorum çünkü
Sağol canım. Transfer günümü saymazsak 6. günHayir cnm kesinlikle onlarin etkisi yok hayirli olsun saglikla gelsin evladin kacinci gunundu bugun
16. Günü cnm 2kete muayene oldumbu arada transferlerinizi adetin kacinci günü yaptı doktorunuz, transfere kadar kaç sefer kontrole çağırdı
hadi hayırlısıTest tarihim 3 Temmuz heyecan dorukta![]()
Benden başka sonuç bekleyen yokmu kızlarhadi hayırlısı![]()
Rabbim yardım etsin inşallah pozitiftir tutunmuştur annesineBen de 27 haziranda baktıracağım 28inde öğreneceğim
Tabiki cuma çıkar sonucum. YazacağumRabbim yardım etsin inşallah pozitiftir tutunmuştur annesinebilgi ver mutlaka
![]()