2019 haziran ayı dondurulmuş embriyo transferi süreci

Adetimin 20.günü yapıldı. Rahim kalınlıpı da tutması için en iyi kalınlık 9 ve 10mm arası. Benim 10mmkn yapıldı tuttu çok şükür
Canım ya ben bugün test yaptım ama testin yanlış gösterme ihtimali varmı

Eklentiler

• 2055BD56-D5A8-49A2-AAA6-CEC630875FA2.webp
    2055BD56-D5A8-49A2-AAA6-CEC630875FA2.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 68
bunu öğrendiğim çok iyi oldu canım, benim transfer haziranda idi fakat kist oluşmuş opu dan sonra hiç ilaç vermemişti doktorum bana. bi çok kişiye doğum kontrol hapı verilmis opu dan sonra burdan öğrendiğim kadarıyla. bu ay doğum kontrol hapı verdi kist i eritsin diye. umarım erir😔
Bana da opu sonrası Doğum kontrol vermedi ama ilk tedaviye başlamadan önce Doğum kontrol vermişti kistlerin bir çoğu eriyor gönlünü ferah tut

kızlar transferlerinizi adetin kacinci günü yapıldığını lütfen yazar mısınız bi de rahim kalınlığı ne kadar olduğunca transferler gerçekleşti
Benimde 1 Haziran regl 18 Haziran transfer olmuştu tabi kişiye göre birkaç gün değişebiliyor.14 Haziran rahim kalınlığı 10.5 idi sonrasını bilmiyorum

😍😍😍😍başka varsa tekrar dene çatlatma kullanmadın dimi benimde 5.gün çıkmıştı idrarda 👏🏻👏🏻👏🏻bebeğin geliyor inşallah
Yaaaa gerçekten mii elimde başka test yokk🙄🙄 bugün transfer gününü saymazsak 6. Gün inşallah dogrudur ya çok heyecanlıyım sabah ilk idrarla yaptım.ve bende çatlatma iğnesi kullanmadılar dondurulmuş transfer oldum.kan sulandırıcı ve progestanlardan değildir dimi

Yaaaa gerçekten mii elimde başka test yokk🙄🙄 bugün transfer gününü saymazsak 6. Gün inşallah dogrudur ya çok heyecanlıyım sabah ilk idrarla yaptım.ve bende çatlatma iğnesi kullanmadılar dondurulmuş transfer oldum.kan sulandırıcı ve progestanlardan değildir dimi
🥰🥰🥰yok canım onlar betayı etkilemiyor o zaman gözün aydın 🙏🏻🙏🏻bu arada laboquickle yapmıştım bende

Kızlar ben hala adet olmadım. Hiç ağrım falan da yok bugün test günüm gidicem bakalım soonuç akşama çıkıyo ama burada geç çkıyo. İnşaallah güzel sonuçlar napsip olsun hepimize

Bana da opu sonrası Doğum kontrol vermedi ama ilk tedaviye başlamadan önce Doğum kontrol vermişti kistlerin bir çoğu eriyor gönlünü ferah tut
umarım bu kist erir canım, mayısta tedaviye başlamadan önce 2 kutu kullanmıştım başka kistler için erimemişti ve tedaviden önce kisti aspire etmişti doktor baya zorlanmıştım korkuyorum o yüzden😔

Back
X