Canım ya ben bugün test yaptım ama testin yanlış gösterme ihtimali varmıAdetimin 20.günü yapıldı. Rahim kalınlıpı da tutması için en iyi kalınlık 9 ve 10mm arası. Benim 10mmkn yapıldı tuttu çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya ben bugün test yaptım ama testin yanlış gösterme ihtimali varmıAdetimin 20.günü yapıldı. Rahim kalınlıpı da tutması için en iyi kalınlık 9 ve 10mm arası. Benim 10mmkn yapıldı tuttu çok şükür
Bana da opu sonrası Doğum kontrol vermedi ama ilk tedaviye başlamadan önce Doğum kontrol vermişti kistlerin bir çoğu eriyor gönlünü ferah tutbunu öğrendiğim çok iyi oldu canım, benim transfer haziranda idi fakat kist oluşmuş opu dan sonra hiç ilaç vermemişti doktorum bana. bi çok kişiye doğum kontrol hapı verilmis opu dan sonra burdan öğrendiğim kadarıyla. bu ay doğum kontrol hapı verdi kist i eritsin diye. umarım erir![]()
Benimde 1 Haziran regl 18 Haziran transfer olmuştu tabi kişiye göre birkaç gün değişebiliyor.14 Haziran rahim kalınlığı 10.5 idi sonrasını bilmiyorumkızlar transferlerinizi adetin kacinci günü yapıldığını lütfen yazar mısınız bi de rahim kalınlığı ne kadar olduğunca transferler gerçekleşti
Canım ya ben bugün test yaptım ama testin yanlış gösterme ihtimali varmı
Yaaaa gerçekten mii elimde başka test yokkbaşka varsa tekrar dene çatlatma kullanmadın dimi benimde 5.gün çıkmıştı idrarda
bebeğin geliyor inşallah
Yaaaa gerçekten mii elimde başka test yokkbugün transfer gününü saymazsak 6. Gün inşallah dogrudur ya çok heyecanlıyım sabah ilk idrarla yaptım.ve bende çatlatma iğnesi kullanmadılar dondurulmuş transfer oldum.kan sulandırıcı ve progestanlardan değildir dimi
Ayyyy allahımmm çok şüküryok canım onlar betayı etkilemiyor o zaman gözün aydın
bu arada laboquickle yapmıştım bende
Ben transferin 5 6 ve 7.günü idrar yapmıştım,8.gün beta yaptırmışım değerim 190 çıkmıştı istersen yaptır sende bugünAyyyy allahımmm çok şükürSen beta hcg de yaptırmışmıydın o gün
Çatlatma iğnesi olmadıysan eğer hamilesin gibi geliyor banaCanım ya ben bugün test yaptım ama testin yanlış gösterme ihtimali varmı
Ben de 6.gün test yapmıştım böyleydi. 9.gün kan verdim 438 çıkmıştıÇatlatma iğnesi olmadıysan eğer hamilesin gibi geliyor bana![]()
Yarında idrar yapayım eğer hala çizgi görürsem kesin yaptırıyorumBen transferin 5 6 ve 7.günü idrar yapmıştım,8.gün beta yaptırmışım değerim 190 çıkmıştı istersen yaptır sende bugün![]()
inşallah canım yaaa dua edin nolurÇatlatma iğnesi olmadıysan eğer hamilesin gibi geliyor bana![]()
Pozitif olduğu kesin canım hayırlı olsun şimdiden benim de şimdi aklıma ilk heyecanım geldi. Elim kalbim titriyordu.Yarında idrar yapayım eğer hala çizgi görürsem kesin yaptırıyorumayy çok heyecanlıııı
umarım bu kist erir canım, mayısta tedaviye başlamadan önce 2 kutu kullanmıştım başka kistler için erimemişti ve tedaviden önce kisti aspire etmişti doktor baya zorlanmıştım korkuyorum o yüzdenBana da opu sonrası Doğum kontrol vermedi ama ilk tedaviye başlamadan önce Doğum kontrol vermişti kistlerin bir çoğu eriyor gönlünü ferah tut
ay maşallah canım, umarım sağlıklı gebelik geçirip doğar bebişimizŞimdi keseyi gördüm çok mutluyumm normalde 5 haftalıktım yarın. Ama doktor 5+3 dedi. Kesenin boyutu 7mm miş. Transferimin 13.günü![]()
18.gün yapildi 5 gün once 9 mm dikızlar transferlerinizi adetin kacinci günü yapıldığını lütfen yazar mısınız bi de rahim kalınlığı ne kadar olduğunca transferler gerçekleşti
Ayy maaşallah canım şimdiden hayırlı olsun inşallahAyyyy allahımmm çok şükürSen beta hcg de yaptırmışmıydın o gün