Hayırlı olsun canım. O kadar erken belli oluyor mu transferin 12. veya 14. günü felan bakılmıyor muyduBen transferin 5 6 ve 7.günü idrar yapmıştım,8.gün beta yaptırmışım değerim 190 çıkmıştı istersen yaptır sende bugün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım. O kadar erken belli oluyor mu transferin 12. veya 14. günü felan bakılmıyor muyduBen transferin 5 6 ve 7.günü idrar yapmıştım,8.gün beta yaptırmışım değerim 190 çıkmıştı istersen yaptır sende bugün![]()
Teşekkür ederim canım inşallah yanılmıyoruzdurAyy maaşallah canım şimdiden hayırlı olsun inşallah![]()
Teşekkür ederim evet ben sadece risk alıp idrar testi yaptım ve çatlatma iğnesi de kullanmıştım,kana hızlı karışıyor sanırım bende değerlerimde brz yüksek her bünyede aynı olmayabiliyorHayırlı olsun canım. O kadar erken belli oluyor mu transferin 12. veya 14. günü felan bakılmıyor muydu
tatlım , bi daha deneme diye bişey olmayacak . Bu defteri kapatıyorum ben .Canım benim lütfen diğer denemeni laboratuvarı iyi olan bir yerde yaptır. O kadar ilaç alıyoruz para yerine gwlir de o sağlığımız gider
inşallah. Hayırlısıyla inşallahMerhabalar benimde dondurulmuş 2tane 4.gün embriom transfer edildi.11 temmuz test günüm inş güzel sonuçlar aliriz
Kacinci denemendi hikayeni bilmiyorum ama bebek defterini kapatma canım. Süreç çok zor ama vakti gelince hepimizin yüzü gulecek instatlım , bi daha deneme diye bişey olmayacak . Bu defteri kapatıyorum ben .
seninle aynı durumdayız canım, doktorum doğum kontrol hapı verdi, adet olunca gel dedi. kist erimezse aspire edecek kistiMerhaba benim tranferim bu ay dı ama sağ over de kist çıktığı için iptal oldu beni de dualarınızda eksik etmeyin
Ginera mı ismi canım 21 günlük hap değil mi ben onu kullanıyorum bir de ne olur olmaz diye her sabah soğan suyu kaynatıp içiyorum inşallah erir gider ilaçların etkisi dedi doktorseninle aynı durumdayız canım, doktorum doğum kontrol hapı verdi, adet olunca gel dedi. kist erimezse aspire edecek kisti
evet canım aynı ilacı kullanıyoruz, soğan suyu aklıma geldi fakat daha önce özelden bi doktor kist varken soğan suyu içme demişti, içmiyorum ben içsem mikiGinera mı ismi canım 21 günlük hap değil mi ben onu kullanıyorum bir de ne olur olmaz diye her sabah soğan suyu kaynatıp içiyorum inşallah erir gider ilaçların etkisi dedi doktor
canım ne desem teselli olmazsın biliyorum ama hayırlısı böyle imiş diyerek kendini teselli etmeye çalış zor bi durum gerçekten fakat elden bir şey gelmiyo malesef☹rabbim en kısa sürede kucağını doldurur inşallah canımNegatif çıktı kan testi 2. Denememizdi. Son hakkımızı kulkanıp sonuç alamazsak türkiyeye gidiyoruz hanımlar. Canım çok sıkkın malesef![]()
Aynen canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor dönemcanım ne desem teselli olmazsın biliyorum ama hayırlısı böyle imiş diyerek kendini teselli etmeye çalış zor bi durum gerçekten fakat elden bir şey gelmiyo malesef☹rabbim en kısa sürede kucağını doldurur inşallah canım
Canım ben tüp bebek doktorumun hemşiresine sordum içebilirsn dedi kendi ilimdeki doktorum da içebilirsn ama ilaç yeterli olur dedi netten baktım kist için içiliyormuş zaten bende başladım inşallah faydası olurevet canım aynı ilacı kullanıyoruz, soğan suyu aklıma geldi fakat daha önce özelden bi doktor kist varken soğan suyu içme demişti, içmiyorum ben içsem miki![]()
umarım ilaç faydalı olur canın ikimize de, soğan suyu daha önce fayda etmemişti bana doğum kontrol hapı ile beraber içmiştim bi de. tabi bünyeden bünyeye değişir canım. doğum kontrol ilacı dışında var mı başka kullandığın bir şey canımCanım ben tüp bebek doktorumun hemşiresine sordum içebilirsn dedi kendi ilimdeki doktorum da içebilirsn ama ilaç yeterli olur dedi netten baktım kist için içiliyormuş zaten bende başladım inşallah faydası olur
umarım ilaç faydalı olur canın ikimize de, soğan suyu daha önce fayda etmemişti bana doğum kontrol hapı ile beraber içmiştim bi de. tabi bünyeden bünyeye değişir canım. doğum kontrol ilacı dışında var mı başka kullandığın bir şey canım
[/QUOTEFolikasit ve troid ilacı kullanıyorum canım başka yokumarım ilaç faydalı olur canın ikimize de, soğan suyu daha önce fayda etmemişti bana doğum kontrol hapı ile beraber içmiştim bi de. tabi bünyeden bünyeye değişir canım. doğum kontrol ilacı dışında var mı başka kullandığın bir şey canım
ilk deneme. Dr transferi iptal etti bugün. Tek yumurta için şansı az dedi. Vitamin verdi 3 at kullanacaz eşli olarak . Çok sıkıldım bu muhabbetten .Kacinci denemendi hikayeni bilmiyorum ama bebek defterini kapatma canım. Süreç çok zor ama vakti gelince hepimizin yüzü gulecek ins