2019 haziran ayı dondurulmuş embriyo transferi süreci

Hayırlı olsun canım. O kadar erken belli oluyor mu transferin 12. veya 14. günü felan bakılmıyor muydu
Teşekkür ederim evet ben sadece risk alıp idrar testi yaptım ve çatlatma iğnesi de kullanmıştım,kana hızlı karışıyor sanırım bende değerlerimde brz yüksek her bünyede aynı olmayabiliyor

Merhabalar bende 3 kere normal tüp bebek 1 de dondurulmuş embriyo ile şansımı deniyorum... embriyo 6.gün embriyosu... bugün transferimin 9.günü. dün test yaptım maalesef negatif... şimdi adet olmayı bekliyorum... Rabbim çocuk isteyen ve gerçekten annelik yapabilecek herkese nasib etsin inşallah..

seninle aynı durumdayız canım, doktorum doğum kontrol hapı verdi, adet olunca gel dedi. kist erimezse aspire edecek kisti
Ginera mı ismi canım 21 günlük hap değil mi ben onu kullanıyorum bir de ne olur olmaz diye her sabah soğan suyu kaynatıp içiyorum inşallah erir gider ilaçların etkisi dedi doktor

Negatif çıktı kan testi 2. Denememizdi. Son hakkımızı kulkanıp sonuç alamazsak türkiyeye gidiyoruz hanımlar. Canım çok sıkkın malesef :(

Ginera mı ismi canım 21 günlük hap değil mi ben onu kullanıyorum bir de ne olur olmaz diye her sabah soğan suyu kaynatıp içiyorum inşallah erir gider ilaçların etkisi dedi doktor
evet canım aynı ilacı kullanıyoruz, soğan suyu aklıma geldi fakat daha önce özelden bi doktor kist varken soğan suyu içme demişti, içmiyorum ben içsem miki😔

Negatif çıktı kan testi 2. Denememizdi. Son hakkımızı kulkanıp sonuç alamazsak türkiyeye gidiyoruz hanımlar. Canım çok sıkkın malesef :KK43:
canım ne desem teselli olmazsın biliyorum ama hayırlısı böyle imiş diyerek kendini teselli etmeye çalış zor bi durum gerçekten fakat elden bir şey gelmiyo malesef☹rabbim en kısa sürede kucağını doldurur inşallah canım

evet canım aynı ilacı kullanıyoruz, soğan suyu aklıma geldi fakat daha önce özelden bi doktor kist varken soğan suyu içme demişti, içmiyorum ben içsem miki😔
Canım ben tüp bebek doktorumun hemşiresine sordum içebilirsn dedi kendi ilimdeki doktorum da içebilirsn ama ilaç yeterli olur dedi netten baktım kist için içiliyormuş zaten bende başladım inşallah faydası olur

Canım ben tüp bebek doktorumun hemşiresine sordum içebilirsn dedi kendi ilimdeki doktorum da içebilirsn ama ilaç yeterli olur dedi netten baktım kist için içiliyormuş zaten bende başladım inşallah faydası olur
umarım ilaç faydalı olur canın ikimize de, soğan suyu daha önce fayda etmemişti bana doğum kontrol hapı ile beraber içmiştim bi de. tabi bünyeden bünyeye değişir canım. doğum kontrol ilacı dışında var mı başka kullandığın bir şey canım

umarım ilaç faydalı olur canın ikimize de, soğan suyu daha önce fayda etmemişti bana doğum kontrol hapı ile beraber içmiştim bi de. tabi bünyeden bünyeye değişir canım. doğum kontrol ilacı dışında var mı başka kullandığın bir şey canım
[/QUOTE
Folikasit ve troid ilacı kullanıyorum canım başka yok

Back
X