Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun inşallah bende 5.gun embriyosuBen de dün tranafer oldum.. 1 tane 5.gün embriyosu 6ab
Pazartesi günü bir tane 6. gün embriyo transferi olacağım.6.gün embriyosu transfer olan var mı kızlar?
İnşallah tutar. Bende de 2 tane var, transferim 1 ay sonraPazartesi günü bir tane 6. gün embriyo transferi olacağım.
Hayırlısı olsun,teşekkür ederim size de bol şans.İnşallah tutar. Bende de 2 tane var, transferim 1 ay sonra
Hayırlı olsunn transfer günümü saymazsam bugün 2.günüm benim de.. daha yeni yeni rahmimde ağrı hissediyorum özellikle yatakta sağa sola dönerken belki olumlu bir belirti değildir ama hissediyorum böyle göbek değilimin 4 parmak altında filanBugün transfer oldu çok şükür kızlar. Doktor 10 gün sonra kan tahliline gel dedi. Heyecandan Nasıl geçicek günler bilmiyorum ☺ Sizlerinde transferleri hayırlı olsun. Burdan yazalım birbirimize mutlaka
Ben de 13 unde transfer oldumm nasıl geçiyor süreçBenim de 13 ünde transferim inşallh pozitif sonuçlar alırız
Ben iki tane koydurdum bugun 1 hafta oldu6.gün embriyosu transfer olan var mı kızlar?
10 gün çok iyiymiş benim 12. Gün gel dedi zaman geçmek bilmiyorBugün transfer oldu çok şükür kızlar. Doktor 10 gün sonra kan tahliline gel dedi. Heyecandan Nasıl geçicek günler bilmiyorum ☺ Sizlerinde transferleri hayırlı olsun. Burdan yazalım birbirimize mutlaka
Yakında belli olur o zaman, inşallah pozitiftir. Embriyolarınız yavaş mıydı. Benimki o yüzden 6.gün oldu. Bu da beni tedirgin ediyorBen iki tane koydurdum bugun 1 hafta oldu
Evet yavaş ilerledi ama son gün 4 ve 4,5 boyutuna ulaştılar iyiyle orta kalite arsı bir şey. Bu şekilde olup da tutunanlar varmışYakında belli olur o zaman, inşallah pozitiftir. Embriyolarınız yavaş mıydı. Benimki o yüzden 6.gün oldu. Bu da beni tedirgin ediyor
İnşallah hepimizin pozitif olurYakında belli olur o zaman, inşallah pozitiftir. Embriyolarınız yavaş mıydı. Benimki o yüzden 6.gün oldu. Bu da beni tedirgin ediyor
Evet dünden beri bikaç tane okudum ben de 6.gün embriyosu tutanEvet yavaş ilerledi ama son gün 4 ve 4,5 boyutuna ulaştılar iyiyle orta kalite arsı bir şey. Bu şekilde olup da tutunanlar varmış![]()
Bir de benimki şöyle oldu 5. Güne kadar beklendi early blast ve kavitasyondu durumları. Bu halde dondurduk sonra açınca canlı döndüler ve gelişim gösterip ertesi gün 4 ve 4,5 oldular ikisini de tarnsfer ettik bakalım bekliyorz ptesi test dediler ama nasıl dayanıcam ve hatta dayanabilcek miyim bilemiyorumEvet dünden beri bikaç tane okudum ben de 6.gün embriyosu tutan
Gün 4 ve 4.5 ne demek bilmiyorum ama 6.gün embriyosu olduğu için muhtemelen cumartesi belli olur evde test yaparsanız.Bir de benimki şöyle oldu 5. Güne kadar beklendi early blast ve kavitasyondu durumları. Bu halde dondurduk sonra açınca canlı döndüler ve gelişim gösterip ertesi gün 4 ve 4,5 oldular ikisini de tarnsfer ettik bakalım bekliyorz ptesi test dediler ama nasıl dayanıcam ve hatta dayanabilcek miyim bilemiyorum![]()
Transfer olacağın gün çözüp transfer ediyorlarbana embriyo durumuyla alakalı bu kadar detay bilgi vermediler. sadece 5. gün iyi kalite embriyo oldu.. ben 2 ay önce başlamıştım ohss olunca dondurduk. bir şey sorucam transfer yapılırken donmuş embriyo önce çözdürülüyor mu yoksa sonmuş haldeyken mi transfer oluyor. biliyormusunuz