2019 haziran ayı dondurulmuş embriyo transferi süreci

Erken gebelik testi ne zaman yapılır acaba 5.gün embriyosu. Kararsızım gerçi belki hiç yapmam 🤦‍♀️

Bugün transfer oldu çok şükür kızlar. Doktor 10 gün sonra kan tahliline gel dedi. Heyecandan Nasıl geçicek günler bilmiyorum ☺️ Sizlerinde transferleri hayırlı olsun. Burdan yazalım birbirimize mutlaka

Bugün transfer oldu çok şükür kızlar. Doktor 10 gün sonra kan tahliline gel dedi. Heyecandan Nasıl geçicek günler bilmiyorum ☺ Sizlerinde transferleri hayırlı olsun. Burdan yazalım birbirimize mutlaka
Hayırlı olsunn transfer günümü saymazsam bugün 2.günüm benim de.. daha yeni yeni rahmimde ağrı hissediyorum özellikle yatakta sağa sola dönerken belki olumlu bir belirti değildir ama hissediyorum böyle göbek değilimin 4 parmak altında filan

Bugün transfer oldu çok şükür kızlar. Doktor 10 gün sonra kan tahliline gel dedi. Heyecandan Nasıl geçicek günler bilmiyorum ☺ Sizlerinde transferleri hayırlı olsun. Burdan yazalım birbirimize mutlaka
10 gün çok iyiymiş benim 12. Gün gel dedi zaman geçmek bilmiyor 🤷🏽‍♀️

Yakında belli olur o zaman, inşallah pozitiftir. Embriyolarınız yavaş mıydı. Benimki o yüzden 6.gün oldu. Bu da beni tedirgin ediyor
Evet yavaş ilerledi ama son gün 4 ve 4,5 boyutuna ulaştılar iyiyle orta kalite arsı bir şey. Bu şekilde olup da tutunanlar varmış 🤷🏽‍♀️

Evet dünden beri bikaç tane okudum ben de 6.gün embriyosu tutan
Bir de benimki şöyle oldu 5. Güne kadar beklendi early blast ve kavitasyondu durumları. Bu halde dondurduk sonra açınca canlı döndüler ve gelişim gösterip ertesi gün 4 ve 4,5 oldular ikisini de tarnsfer ettik bakalım bekliyorz ptesi test dediler ama nasıl dayanıcam ve hatta dayanabilcek miyim bilemiyorum 🤷🏽‍♀️

bana embriyo durumuyla alakalı bu kadar detay bilgi vermediler. sadece 5. gün iyi kalite embriyo oldu.. ben 2 ay önce başlamıştım ohss olunca dondurduk. bir şey sorucam transfer yapılırken donmuş embriyo önce çözdürülüyor mu yoksa sonmuş haldeyken mi transfer oluyor. biliyormusunuz

Bir de benimki şöyle oldu 5. Güne kadar beklendi early blast ve kavitasyondu durumları. Bu halde dondurduk sonra açınca canlı döndüler ve gelişim gösterip ertesi gün 4 ve 4,5 oldular ikisini de tarnsfer ettik bakalım bekliyorz ptesi test dediler ama nasıl dayanıcam ve hatta dayanabilcek miyim bilemiyorum 🤷🏽‍♀️
Gün 4 ve 4.5 ne demek bilmiyorum ama 6.gün embriyosu olduğu için muhtemelen cumartesi belli olur evde test yaparsanız.

bana embriyo durumuyla alakalı bu kadar detay bilgi vermediler. sadece 5. gün iyi kalite embriyo oldu.. ben 2 ay önce başlamıştım ohss olunca dondurduk. bir şey sorucam transfer yapılırken donmuş embriyo önce çözdürülüyor mu yoksa sonmuş haldeyken mi transfer oluyor. biliyormusunuz
Transfer olacağın gün çözüp transfer ediyorlar

Back
X