2019 haziran ayı dondurulmuş embriyo transferi süreci

Canımmmm cok sevindim ezan vakti rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin sana tüm isteyenleri meleklerine kavuştursun hic belirtin oldumu basıl geçirdin bu 9 günü anlatıp umut olurmusun
Sağol canım duan için amin inşallah. Transfer akiamından itibaren karın ağrım oldu sadece. Göğüs ağrım hafif oldu. Crinone jel kullandığum için sabah ve akşam yarımşar saat yürüdüm hep. Transferden 5 gün öncesinden nar suyu içtim günde 1 bardak. Transfer sonrasında da bir çay bardağı kadar içtim. Arada içmediğim günler de oldu. Kafein hiç almadım ne çay ne kahve be çikolata... ya her şeyden önemlisi transfer anındaki rahim kalınlığı ve embriyo kalitesi... bakalım hamileyim ama devam edecek mi rabbim sağ salim kucağımıza almayo nasip etsin

Benm 3. Gün
Sağol canım duan için amin inşallah. Transfer akiamından itibaren karın ağrım oldu sadece. Göğüs ağrım hafif oldu. Crinone jel kullandığum için sabah ve akşam yarımşar saat yürüdüm hep. Transferden 5 gün öncesinden nar suyu içtim günde 1 bardak. Transfer sonrasında da bir çay bardağı kadar içtim. Arada içmediğim günler de oldu. Kafein hiç almadım ne çay ne kahve be çikolata... ya her şeyden önemlisi transfer anındaki rahim kalınlığı ve embriyo kalitesi... bakalım hamileyim ama devam edecek mi rabbim sağ salim kucağımıza almayo nasip etsin
Benim 3. Gğn 1. Kalite 2 tane embryo transferim oldu beklemedeyim ama transferden bu yana hamilelik belirtisi denebilicej hic bir seye yaşamadım içim hislerim duygularım bomboş

Benm 3. Gün

Benim 3. Gğn 1. Kalite 2 tane embryo transferim oldu beklemedeyim ama transferden bu yana hamilelik belirtisi denebilicej hic bir seye yaşamadım içim hislerim duygularım bomboş
Hiçbir belirtisi olmayıp hamile kalanlar da çok fazla. Herkesin farklı oluyor canım. Moral önemli sen moralini yüksek tut. Duam sizinle

Selam kızlar. Bende yeni gördüm yazıyorum :) 21 haziranda 3.gün 2 tane 1.kalite embriyo transferi oldum. İlaçlara bağladığımdan beri göğüslerim ağrıyodu hala devam ağrılara onun dışında pek bişeym yok. 2. Denemem bu arada. Dondurulmuş değil taze embriyo benimkiler. İnşaallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.

Selam kızlar. Bende yeni gördüm yazıyorum :) 21 haziranda 3.gün 2 tane 1.kalite embriyo transferi oldum. İlaçlara bağladığımdan beri göğüslerim ağrıyodu hala devam ağrılara onun dışında pek bişeym yok. 2. Denemem bu arada. Dondurulmuş değil taze embriyo benimkiler. İnşaallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
Aynı gğn kuzm transferimiz nerdenyasıyorsun inş rabbim boş çevirmesin emeklerini boşa çıkartmasın 🥰👼🏻

Şimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤

Ay çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah bizlerede dua et canım...

Benm 3. Gün

Bugün benim 4. Gün dü ama bende boş hissediyorum.. arada kasık ve bel ağrısı oluyor ama ne bileyim piskolojik olarak hiç bir şey yok gibi hissediyorum..
Bu ikinci denemem 2 tane 5. Gün embriyosu..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Test günüm 08 temmuz..

Bugün benim 4. Gün dü ama bende boş hissediyorum.. arada kasık ve bel ağrısı oluyor ama ne bileyim piskolojik olarak hiç bir şey yok gibi hissediyorum..
Bu ikinci denemem 2 tane 5. Gün embriyosu..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Test günüm 08 temmuz..
Canım aynı durumdayız bendede tık Yok 😂 hayırlısı olsun inşallah 🙏 herkesde belirti olmayabilir dua edelim birbirimize 😘❤️

Rabbim utandırmasın ilacın etkisi olması cok yüksek ihtimal 2 gündür idrar testlerim pozitif göze aldım yaparken hayatımda ilk ve son çift çizgimdir belki anlık ta olsa beni mutlu etsin istedim herkese bol şans rabbim avcumuzu açıp haykırdığımız tüm duaları kabul etsin gece gündüz yalvardım her gelen ondan... bugünümüze binlerce şükür 🙏🏻

Rabbim utandırmasın ilacın etkisi olması cok yüksek ihtimal 2 gündür idrar testlerim pozitif göze aldım yaparken hayatımda ilk ve son çift çizgimdir belki anlık ta olsa beni mutlu etsin istedim herkese bol şans rabbim avcumuzu açıp haykırdığımız tüm duaları kabul etsin gece gündüz yalvardım her gelen ondan... bugünümüze binlerce şükür 🙏🏻
Canım eğer çatlatma iğnesi vurdurmadıysan iğnenin bi etkisi olmaz dye biliyorum.Allah gönlüne göre versin inşallah

Merhaba 17 haziranda yumurta toplandı 4 tanesi donduruldu birtanesi kompaktmış kompakt nedir bilen varmı? Birde hala adet olmadım normalde 10-12 gün içinde olunuyormuş bilgisi olan varmı?

Oyyyyyy kuzzummmm Rabbim hayırlı eylesin inşallah. çok güzel bi haber kan sonucunda inşallah istediğimiz gibi çıkar. yüzüm güldü çok sevindim İnan hep güzel haber alalım yaaa moral oluyo bizlere de.😘❤️

Merhaba 17 haziranda yumurta toplandı 4 tanesi donduruldu birtanesi kompaktmış kompakt nedir bilen varmı? Birde hala adet olmadım normalde 10-12 gün içinde olunuyormuş bilgisi olan varmı?
Canım iyi bişey sanırım kompakt
Herşeyin hayırlısı olsun bizler için
4. günde ise hücreler arası birleşmenin tamamlanması ile birlikte embriyonun kompakt bir hal alması ve blastulasyon için yarıklanmanın başlaması 1. kalitede embriyo gelişimini gösterir.
Böyle bi not buldum umarım faydalı olur

Oyyyyyy kuzzummmm Rabbim hayırlı eylesin inşallah. çok güzel bi haber kan sonucunda inşallah istediğimiz gibi çıkar. yüzüm güldü çok sevindim İnan hep güzel haber alalım yaaa moral oluyo bizlere de.😘
5 gün önce ovitrelle çatlatma iğnesi vurmuştum cnm iğne etkisi değildir inşallah 😔

Back
X