Bende değeri görünce öyle düşündüm hemdr 9. Gün maşallah5.gün embriyosu 9.gün değeri 438 olup da ikiz olan var mı yaa. Doktor ikiz de olabilir dedi değere göre.. keseyi haftaya görecekmişiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende değeri görünce öyle düşündüm hemdr 9. Gün maşallah5.gün embriyosu 9.gün değeri 438 olup da ikiz olan var mı yaa. Doktor ikiz de olabilir dedi değere göre.. keseyi haftaya görecekmişiz
Sağol canım duan için amin inşallah. Transfer akiamından itibaren karın ağrım oldu sadece. Göğüs ağrım hafif oldu. Crinone jel kullandığum için sabah ve akşam yarımşar saat yürüdüm hep. Transferden 5 gün öncesinden nar suyu içtim günde 1 bardak. Transfer sonrasında da bir çay bardağı kadar içtim. Arada içmediğim günler de oldu. Kafein hiç almadım ne çay ne kahve be çikolata... ya her şeyden önemlisi transfer anındaki rahim kalınlığı ve embriyo kalitesi... bakalım hamileyim ama devam edecek mi rabbim sağ salim kucağımıza almayo nasip etsinCanımmmm cok sevindim ezan vakti rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin sana tüm isteyenleri meleklerine kavuştursun hic belirtin oldumu basıl geçirdin bu 9 günü anlatıp umut olurmusun
Benim 3. Gğn 1. Kalite 2 tane embryo transferim oldu beklemedeyim ama transferden bu yana hamilelik belirtisi denebilicej hic bir seye yaşamadım içim hislerim duygularım bomboşSağol canım duan için amin inşallah. Transfer akiamından itibaren karın ağrım oldu sadece. Göğüs ağrım hafif oldu. Crinone jel kullandığum için sabah ve akşam yarımşar saat yürüdüm hep. Transferden 5 gün öncesinden nar suyu içtim günde 1 bardak. Transfer sonrasında da bir çay bardağı kadar içtim. Arada içmediğim günler de oldu. Kafein hiç almadım ne çay ne kahve be çikolata... ya her şeyden önemlisi transfer anındaki rahim kalınlığı ve embriyo kalitesi... bakalım hamileyim ama devam edecek mi rabbim sağ salim kucağımıza almayo nasip etsin
Hiçbir belirtisi olmayıp hamile kalanlar da çok fazla. Herkesin farklı oluyor canım. Moral önemli sen moralini yüksek tut. Duam sizinleBenm 3. Gün
Benim 3. Gğn 1. Kalite 2 tane embryo transferim oldu beklemedeyim ama transferden bu yana hamilelik belirtisi denebilicej hic bir seye yaşamadım içim hislerim duygularım bomboş
Aynı gğn kuzm transferimiz nerdenyasıyorsun inş rabbim boş çevirmesin emeklerini boşa çıkartmasınSelam kızlar. Bende yeni gördüm yazıyorum :) 21 haziranda 3.gün 2 tane 1.kalite embriyo transferi oldum. İlaçlara bağladığımdan beri göğüslerim ağrıyodu hala devam ağrılara onun dışında pek bişeym yok. 2. Denemem bu arada. Dondurulmuş değil taze embriyo benimkiler. İnşaallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
Kaçıncı günündu bitanem dur hemen üzülme ne olurKızlar kan verdim 8,16 çıktı sizce umut varmı![]()
Transfer günü hariç 8. Gün akşamı verdim. 5. Gün dondurulmuş 2 embriyo transfer olduKaçıncı günündu bitanem dur hemen üzülme ne olur![]()
Maşşallah sühanallah inşallah sağlıkla alırsın kucağına hayırlı olsun canım benim11. Gün değerim 1219 çıktı. 2 gün önce 438di. Dış gebelikten korkmuştum çok şükür bu aşamayı da geçtim. Rabbim herkese nasip etsin. Sağlıkla devam eder inşallah
Şimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Benm 3. Gün
Benim 3. Gğn 1. Kalite 2 tane embryo transferim oldu beklemedeyim ama transferden bu yana hamilelik belirtisi denebilicej hic bir seye yaşamadım içim hislerim duygularım bomboş
Canım aynı durumdayız bendede tık YokBugün benim 4. Gün dü ama bende boş hissediyorum.. arada kasık ve bel ağrısı oluyor ama ne bileyim piskolojik olarak hiç bir şey yok gibi hissediyorum..
Bu ikinci denemem 2 tane 5. Gün embriyosu..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Test günüm 08 temmuz..
Canım eğer çatlatma iğnesi vurdurmadıysan iğnenin bi etkisi olmaz dye biliyorum.Allah gönlüne göre versin inşallahRabbim utandırmasın ilacın etkisi olması cok yüksek ihtimal 2 gündür idrar testlerim pozitif göze aldım yaparken hayatımda ilk ve son çift çizgimdir belki anlık ta olsa beni mutlu etsin istedim herkese bol şans rabbim avcumuzu açıp haykırdığımız tüm duaları kabul etsin gece gündüz yalvardım her gelen ondan... bugünümüze binlerce şükür![]()
Oyyyyyy kuzzummmm Rabbim hayırlı eylesin inşallah. çok güzel bi haber kan sonucunda inşallah istediğimiz gibi çıkar. yüzüm güldü çok sevindim İnan hep güzel haber alalım yaaa moral oluyo bizlere de.Rabbim utandırmasın ilacın etkisi olması cok yüksek ihtimal 2 gündür idrar testlerim pozitif göze aldım yaparken hayatımda ilk ve son çift çizgimdir belki anlık ta olsa beni mutlu etsin istedim herkese bol şans rabbim avcumuzu açıp haykırdığımız tüm duaları kabul etsin gece gündüz yalvardım her gelen ondan... bugünümüze binlerce şükür![]()
Canım iyi bişey sanırım kompaktMerhaba 17 haziranda yumurta toplandı 4 tanesi donduruldu birtanesi kompaktmış kompakt nedir bilen varmı? Birde hala adet olmadım normalde 10-12 gün içinde olunuyormuş bilgisi olan varmı?
5 gün önce ovitrelle çatlatma iğnesi vurmuştum cnm iğne etkisi değildir inşallahOyyyyyy kuzzummmm Rabbim hayırlı eylesin inşallah. çok güzel bi haber kan sonucunda inşallah istediğimiz gibi çıkar. yüzüm güldü çok sevindim İnan hep güzel haber alalım yaaa moral oluyo bizlere de.❤