Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar özel hastaneye gidiyorum Doktorum çok güvenilir işinin ehli bir doktor fakat annemler son zamanlarda işin maddi boyutunu düşünerek beni Kadin doğum hastanesine yönlendirmeye çalisiyor doğum için ordaki prosedür çok guvendigin doktor olsa dahi sancin tuttuğu zaman hangi doktor nobetciyse o giriyormuş doguma.Şimdi ben de devlet hastanesi alerjisi var zaten kalabalıktan fazla gürültüden hoslanmiyorum bende stres yapiyor.Uykularim kaçıyor düşündükçe sizce ne yapmalıyım ??? Aydinda yasiyorum buarada
Konuyu ben acmisim ama hala hamile kalamamisim sayfa o kadar cok ilerlemiski mutlu oldum Rabbim saglicakka kucaginiza almayi nasip etsin banada dua edin
Konuyu ben acmisim ama hala hamile kalamamisim sayfa o kadar cok ilerlemiski mutlu oldum Rabbim saglicakka kucaginiza almayi nasip etsin banada dua edin
Canım bende Kasım annesi olucaktim düşük yaptım yazın tekrar hamile kaldım smdi 4 aylık hamileyim Allahim seninde kucağını boş bırakmasın hayırlı güzel evlatlar versin uzuldugumuz agladigimiz şeyleri gülerek anlaticagimiz zamanlarımiz hemen gelsin
Canım bende Kasım annesi olucaktim düşük yaptım yazın tekrar hamile kaldım smdi 4 aylık hamileyim Allahim seninde kucağını boş bırakmasın hayırlı güzel evlatlar versin uzuldugumuz agladigimiz şeyleri gülerek anlaticagimiz zamanlarımiz hemen gelsin ☺