valla hiç ilgilenmiyorum ki son kullanma tarihini düşüneyim befer...son kullanma tarihi denen bir durum var canım ama
neden alıyorsun o zaman canım alma boş yerevalla hiç ilgilenmiyorum ki son kullanma tarihini düşüneyim befer...
geçenlerde görümce bir el attı şok oldu..o da kendine baya aldı götürdü..
akan kokan bozulan yok..ama dediğim gibi ben kullanmıyorum..
ya sorma almışım artık kesinlikle almıyorum.. kandırıyorlardı beni yaa.. bir çıkıyordum 500 - 1000neden alıyorsun o zaman canım alma boş yere
allah bozmasın mutluluğunuzuhem ne ağır
ayyy canım ya 300-500 değil 1000 mi ödedin hep kullan bari.ya sorma almışım artık kesinlikle almıyorum.. kandırıyorlardı beni yaa.. bir çıkıyordum 500 - 1000
nasıl pişman oluyordum sonra da aman neyse kullanırım birilerine veririm die teselli ediyordum kendimi ..
artık yok!!
amin Yarabbim kimsenin huzurunu kimsenin bozmasına izin vermesin Rabbimallah bozmasın mutluluğunuzu
ben de yarın yokum perşembe görüşürüz inş.harikamooo kaçar..
perşembeye görüşürüz inşaallah kızçeler.. hepinize boool sporlu ve diyetli bir yarın olsun :*
ayenn aynennnayyy canım ya 300-500 değil 1000 mi ödedin hep kullan bari.
senin cildine uygun olan başkasına olmaz.
sen o ürünleri ufak ufak dağıt o zaman
YEEESSSben de yarın yokum perşembe görüşürüz inş.
dikkat et kendine şekerden uzak dur
allah bozmasın mutluluğunuzuhem ne ağır
napmışsın yawru ceylanya sorma almışım artık kesinlikle almıyorum.. kandırıyorlardı beni yaa.. bir çıkıyordum 500 - 1000
nasıl pişman oluyordum sonra da aman neyse kullanırım birilerine veririm die teselli ediyordum kendimi ..
artık yok!!
evet faydasını görüyorum. siyah maske,kil maskesi,nem maskesi, bazen tek kullanımlık maskeler oluyor.ardınden peeling falanda yapıyorum ışıl ışıl oluyor cilt.maske olarak ne kullanıyorsun faydasını görüyor musun
ben yazacaktım sen bende önce yazmışsınpazartesi görünümlü perşembe
günaydın hanım abla.geçitnmi evineGünaydınlar hanımlar..
günaydın hanım abla.geçitnmi evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?