yorucu bikaç gün.ondan sonre ev mis.elinde kahve kk seni beklerGünaydın canısı dün geldim eve işler beni bekliyor bakalım:))
evet faydasını görüyorum. siyah maske,kil maskesi,nem maskesi, bazen tek kullanımlık maskeler oluyor.ardınden peeling falanda yapıyorum ışıl ışıl oluyor cilt.
ben yazacaktım sen bende önce yazmışsın
evet su önemli.günde 3 litre içen hatunu videosu dolanıyordu bi dönem izlemişmiydinhindistan cevizi yağı , aldım onu kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor. arada türk kahvesinden peeling yaparım.
suyun çok etkisi var ona inaıyorum
allla alla niyekibaşım ağrıdı gelir gelmez.
hem iş veriyorlar yap diye hemde neden yaptın diyorlar dengesizlikte son nokta
sudocremin pişik kremini kulanmıştım çocuklara bide cilt için olanı varmış.denemek istedim ama kaldı.şuan sen yazınca aklıma geldi.ben gece kremi kullanıyordum eşimin eczacı tanıdığı yapıyordu.baya seviyordum bıraktım onu.şuan maske +peeling+köpük+tonik sonrada nemlendirme yapıyorum.günlükte güneş kremi bb kalem rimel falan kulanırım.özel cilt kremim yok aldım defalarca kullanamadım yolladım sudocrem taktım bugünlerde çok yoğun bende öyle bir ürün istiyordum çok hoşuma gitti. genelde onu sürüyorum banyodan sonra gece yatarken bazen işe giderken . geriyor ve pürüzsüz yapıyor.
ben elime daha çok krem sürerim her elimi yıkadığımda her gece yatarken rutinlerim vardır ayak içinde aynı .ama aynı özeni yüzüme göstermiyorum oda sağolsun bana kırılmıyor hala ışıl ışıl.
öyle yoğun föndöten bb krem kullanmam sadece düğüne filan . normalde bir ruj bir kalem bir maskara belki allık .
şimdilerde onularıda sürmüyorum içimden gelmiyor
yorucu bikaç gün.ondan sonre ev mis.elinde kahve kk seni beklerözledik vallaaa
kolay gele ablaBen kaçıyorum işler beni beklergörüşürüz.
İZledim tabi sigarada çok etkili çok matlaştırıyor cildievet su önemli.günde 3 litre içen hatunu videosu dolanıyordu bi dönem izlemişmiydin
galiba benimki direk pişik kremi cilt kremini bilmiyorumsudocremin pişik kremini kulanmıştım çocuklara bide cilt için olanı varmış.denemek istedim ama kaldı.şuan sen yazınca aklıma geldi.ben gece kremi kullanıyordum eşimin eczacı tanıdığı yapıyordu.baya seviyordum bıraktım onu.şuan maske +peeling+köpük+tonik sonrada nemlendirme yapıyorum.günlükte güneş kremi bb kalem rimel falan kulanırım.
kolay gelsin ablaBen kaçıyorum işler beni beklergörüşürüz.
gereksiz işler müdür gibi oldum vallahiallla alla niyeki
bi akadaş netten getittrmişti.neden ordana ldın eczane dibinde demiştim.sonra üstüne görünce fark etmiştim bende.kullananalrın çoğu pişik kremi kullanıyor diye tahmin ediyorum.bdne öyle sanıyordumgaliba benimki direk pişik kremi cilt kremini bilmiyorum
niye kuzum yaagereksiz işler müdür gibi oldum vallahi
ECZANEDE çok pahalı canım aynı ürün nette daha ucuz kardeşim bebek için eczaneden almıştı sağolsun bebekte olmayınca ayırdık üçe annem ben kardeşim kullanıyoruz. onları bilmiyorum fakat benim cildimi 2ton açtı lekelerde gerçekten etkili.bi akadaş netten getittrmişti.neden ordana ldın eczane dibinde demiştim.sonra üstüne görünce fark etmiştim bende.kullananalrın çoğu pişik kremi kullanıyor diye tahmin ediyorum.bdne öyle sanıyordum
ya boş ver sinirimi bozmak isitiyorlar. beni yollamak isitiyorlarsa yollasınlar hiç üzülmem.niye kuzum yaa
bizimde vardı dibi sıyırıyoruz.baya bereketli.şimdi baktım bloglarda bebek bakım kremi kullanılmış.arkadaşın aldığında farklı bişeyler yazıyordu.neyse.bilsem bende yüzüme sürerdim.olmadıı alayım bendeECZANEDE çok pahalı canım aynı ürün nette daha ucuz kardeşim bebek için eczaneden almıştı sağolsun bebekte olmayınca ayırdık üçe annem ben kardeşim kullanıyoruz. onları bilmiyorum fakat benim cildimi 2ton açtı lekelerde gerçekten etkili.
doğumda oluşan lekeler vardı bende hemen hemen hepsi
evet pahalı ama katı bi krem olduğu için azıcık yüzüme sürdüğümde yetiyor. altına şimdilerde hindistan cevizi yağı sürüyorum o yumuşatıyor birazbizimde vardı dibi sıyırıyoruz.baya bereketli.şimdi baktım bloglarda bebek bakım kremi kullanılmış.arkadaşın aldığında farklı bişeyler yazıyordu.neyse.bilsem bende yüzüme sürerdim.olmadıı alayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?