yok kız göl restoran varya orasıdır :)
bi dönem çok gidip gezip geliyorduk.arkadaşlarda vardı.sağolsunlar baya gezdiriyorlardı.demek iyi gezdirmişler bide benim hafızam iyidir aklımda kalır genel hatlarıyla gidip gördüğüm yerler.hatta demiştim size o kadar sevdimki eşimle orda yaşamyı bile düşünmüştük
bahar bitmeden çok istedik çocuklarla kısmet olmadıgell gell her daim gelll
artist senmi yaptınBunun gibi mi ?
hıı aynen bunun gibiBunun gibi mi ?
hala çok sıcak değil ama güzün plan yap istersenizbahar bitmeden çok istedik çocuklarla kısmet olmadı
bilmiyorum kime gidilecek eşim karar veriyor evdemi dışarda mı yoksa kv yada annemde miyizakşam ne yemek var
oyy biz bi dışarda iftar yapamadıkollleeyyyydışardayız bizzz
senin gibi becerikli hatunda geriliyorsa vay vay vayyAY BU YEMEK İŞİ DEYİNCE BEN GERİM GERİM GERİLİYOORUMM ://
ama karar verin biran önce çünkü millet hazırlık yapacakbilmiyorum kime gidilecek eşim karar veriyor evdemi dışarda mı yoksa kv yada annemde miyiz
evet arada bende geriliyorumAY BU YEMEK İŞİ DEYİNCE BEN GERİM GERİM GERİLİYOORUMM ://
vallaha haasenin gibi becerikli hatunda geriliyorsa vay vay vayy
karışmıyorum valla eşim irtibat kuruyorama karar verin biran önce çünkü millet hazırlık yapacak
sende beceriklisin be.gördük senin makarnalı çorbanı nefisti.hala deneyemedim yaw unutuyorum hepbeceriksiz olan benim küller benim başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?