acıktım benkarışmıyorum valla eşim irtibat kuruyor
valla becerikliyim doğru ne dersen yaparım ama zevkle yapmıyorum beferim ay ://senin gibi becerikli hatunda geriliyorsa vay vay vayy
bende hem ne biçin suhancım yaw :)acıktım ben
ablacığım miss miss :)Bendede çorba ve mücver var bugün,salata yağacam bide,dünden kalanda var yeter bize.
sende beceriklisin be.gördük senin makarnalı çorbanı nefisti.hala deneyemedim yaw unutuyorum hep
o niye yavalla becerikliyim doğru ne dersen yaparım ama zevkle yapmıyorum beferim ay ://
bizdede mücver olacak dünden dolma sarma.azda karnıbahar var haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yada fırınaBendede çorba ve mücver var bugün,salata yağacam bide,dünden kalanda var yeter bize.
dedim ya bilmiyorum eve derse eve giderim eşim ne derse o ramazandaablacığım miss miss :)
beferim sen de menü nedir ;?:)
benimde keyfim yerindeyse on numara yaparım keyfim yoksa sürünürümvalla becerikliyim doğru ne dersen yaparım ama zevkle yapmıyorum beferim ay ://
hıı ondan 5 oy aldım
yapsana bıgün evdeki malzemeler zaten hep
ay ne bileyim ben temizlik yapmayı daha çok seviyorum :)o niye ya
diyorum yapayım unutuyorum püfhıı ondan 5 oy aldım
yapsana bıgün evdeki malzemeler zaten hep
ay gözümden kaçmış galiba görmedim afedersin arkadaşım :)dedim ya bilmiyorum eve derse eve giderim eşim ne derse o ramazanda
ablacığım miss miss :)
beferim sen de menü nedir ;?:)
bizdede mücver olacak dünden dolma sarma.azda karnıbahar var haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yada fırına
biraz karışık ama olsunBide yoğurt döktünmü süper olur.
Sendede harika menüler.
ay ne bileyim ben temizlik yapmayı daha çok seviyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?