oo kim gelmişselam olsun:)
NASIL GEÇTİ BAYRAMLARINIZ HATUNLARşükür kavuşturana suhancım :)
ÇOK ŞÜKÜR iyiydim ama tatilin etkisi ancak öğlene kadar sürdü bitti geçti bitti.
AAA çok kötü olmuşTatil mi oda ne bayramın 2.günü çalışmış biri olarak
geçmiş olsun kuzum .aaa bizde gittik o tarafa ama antakya nasip olmadı : (bayramın 2. günü ateşlendim hastalandı acile gittik idrar yolu enfeksiyonu artmış iğne filan oldum şimdi daha iyiyim yarın uzmana gideceğim.
perşembe-cuma- cumartesi hataya gittik hasta hasta gezmeden de geri kalmadım. ama çok iyi geldi arkadaşlarımı gördüm. cumartesi öğlen geldik. çamaşır temizlik öyle geçti.
sizler ne yaptınız?
sağol canım ya durduk yere nerden çıktı anlamadım. bakalım yarın doktor ne diyecekgeçmiş olsun beferciğim.. evliliğimin ilk ayında bende olmuştum korkunçtu bilirim..
gezmen de ayrı bir iyi olmuş.. gezme deyince benim de canım gidiyor valla :))
uff olmamış ama ya 2. günüTatil mi oda ne bayramın 2.günü çalışmış biri olarak
sağol canım benimbiz önce kvye sonrada annemlere geçtik.bütün karedşler toplandık.çok verimli geçmedi ama eğlenceliydi.bi ara arsuza belene gittik döndük.buz gibi buz belen
AAA çok kötü olmuş
aynen canım.bayramın 2. günü ateşlendim hastalandı acile gittik idrar yolu enfeksiyonu artmış iğne filan oldum şimdi daha iyiyim yarın uzmana gideceğim.
perşembe-cuma- cumartesi hataya gittik hasta hasta gezmeden de geri kalmadım. ama çok iyi geldi arkadaşlarımı gördüm. cumartesi öğlen geldik. çamaşır temizlik öyle geçti.
sizler ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?