2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bayramın 2. günü ateşlendim hastalandı acile gittik idrar yolu enfeksiyonu artmış iğne filan oldum şimdi daha iyiyim yarın uzmana gideceğim.
perşembe-cuma- cumartesi hataya gittik hasta hasta gezmeden de geri kalmadım. ama çok iyi geldi arkadaşlarımı gördüm. cumartesi öğlen geldik. çamaşır temizlik öyle geçti.

sizler ne yaptınız?

geçmiş olsun beferciğim.. evliliğimin ilk ayında bende olmuştum korkunçtu bilirim..
gezmen de ayrı bir iyi olmuş.. gezme deyince benim de canım gidiyor valla :))

biz önce kvye sonrada annemlere geçtik.bütün karedşler toplandık.çok verimli geçmedi ama eğlenceliydi.bi ara arsuza belene gittik döndük.buz gibi buz belen

geçmiş olsun kuzum .aaa bizde gittik o tarafa ama antakya nasip olmadı : (

geçmiş olsun beferciğim.. evliliğimin ilk ayında bende olmuştum korkunçtu bilirim..
gezmen de ayrı bir iyi olmuş.. gezme deyince benim de canım gidiyor valla :))
sağol canım ya durduk yere nerden çıktı anlamadım. bakalım yarın doktor ne diyecek

biz önce kvye sonrada annemlere geçtik.bütün karedşler toplandık.çok verimli geçmedi ama eğlenceliydi.bi ara arsuza belene gittik döndük.buz gibi buz belen
sağol canım benim
soğukmuş evet denize girememişler bizde gidelim dedikte sonra ben hasta olunca vazgeçtik

AAA çok kötü olmuş
aynen canım.

sizede geçmiş olsun siiznde kolay geçmemiş

Imm sessiz ,tenhaaaa çok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…