yaaa suhaaan inna hiç güleceğim yoktu. aslında dün aklıma geldide dedim heralde bi gün izin falan alacakhayır yani biride dememiş bugün perşembe ne bayramı ne vedası suhan
dün sabahı çarşamba sanıp öğleden sonrayı cuma sanmakkim benim ayarlarımla oynuyor len
amiiinn canım amingünaydınlar olsun
hayırlı Cuma'lar olsun
Kadir gecemiz mübarek olsun
Allah bu mübarek iki günün yüzü suyu hürmetine yüreği aklı iyiliğe güzelliğe çalışan tüm kullarının dualarını hayırlısı ile kabul eylesin :*
günaydınlar olsun
hayırlı Cuma'lar olsun
Allah bu mübarek iki günün yüzü suyu hürmetine yüreği aklı iyiliğe güzelliğe çalışan tüm kullarının dualarını hayırlısı ile kabul eylesin :*
sağol ablacığım hepimizeGünaydınlar hayırlı kandiller olsun.
yaaa suhaaan inna hiç güleceğim yoktu. aslında dün aklıma geldide dedim heralde bi gün izin falan alacak
hayırlı kandıler kuzucangünaydınlar olsun
hayırlı Cuma'lar olsun
olsun canım yine de dünü stressiz geçirmişsindir.kız ben eve gidiyorum ama hep cuma havasındayım.arkadaş dedi yarın bayramlaşma var höykkkk diye kaldım
sağol ablacığım hepimize
kız ben eve gidiyorum ama hep cuma havasındayım.arkadaş dedi yarın bayramlaşma var höykkkk diye kaldım
Nice bayramlara inşallah.
Dün bende fark ettimde dedim herhalde izin alıp işe gelmeyecek bugün
sevdiklerimizle birlikte amin ablacığım :*Nice bayramlara inşallah.
Dün bende fark ettimde dedim herhalde izin alıp işe gelmeyecek bugün
sevdiklerimizle birlikte amin ablacığım :*
ben bugün izin felan aldın sandımhayır yani biride dememiş bugün perşembe ne bayramı ne vedası suhan
dün sabahı çarşamba sanıp öğleden sonrayı cuma sanmakkim benim ayarlarımla oynuyor len
haydi hoşçakal dün yazdığım msj ı tekrar oku yenisini yazamayacambu sefer kesin gittim
yaaa suhaaan inna hiç güleceğim yoktu. aslında dün aklıma geldide dedim heralde bi gün izin falan alacak
çok şükür iyiyim saçma bir yoğunluk var hayır işte yok abuk subuk şeylerle uğraş dur.Neysesakinim merak ettim nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?