ne tarafta acaba kız kardeşin.günaydınlar olsun :)
ablacığım suhanın dediği gibi ben de pek severim o düğün telaş anlarını.. ne güzel sen de ev sahipliği edecekmişsin.. Allah kolaylık versin :) bol eğlenceli huzurlu olsun inşaallah :)
suhancığım şu an kız kardeşim orada çok beğenmiş çok güzel diyor.. en bir kere kız kardeşimin çalıştığı kurumun kampına gitmiştim tüm ailemle ah babacağızımızla gitmiştik(
denizi çok güzel gerçekten.. ve baya uygun bir memleket.. bir ara ben de kaçacağım oralara.. kız kardeşim çocuklarla tüm yaz orada olacaklar, bakalım :)
beferim sen de ankaraya gel madem :)))
kız kardeşin de buradaymış :))
ya yemekle falan uğraşmak istemiyorum açıkcası.bide kv nin zaten yazlığı var orayada bir hafta gideceğiz hatay tarafında.ama orda malum kv falan olacak.başbaşa gitmek istiyorum çocuklarla .sürekli bi yerlerde kv fırlıyor
evet yorumlar çok iç açıcı değil.mavi beyaz diye biyer var oraya bakacağımkız kalesine kadar otel yok erdemlide bir iki otel 2 öğün veren yer var. herşey dahil sistem alanyada başlıyor
günaydınlar olsun :)
ablacığım suhanın dediği gibi ben de pek severim o düğün telaş anlarını.. ne güzel sen de ev sahipliği edecekmişsin.. Allah kolaylık versin :) bol eğlenceli huzurlu olsun inşaallah :)
suhancığım şu an kız kardeşim orada çok beğenmiş çok güzel diyor.. en bir kere kız kardeşimin çalıştığı kurumun kampına gitmiştim tüm ailemle ah babacağızımızla gitmiştik(
denizi çok güzel gerçekten.. ve baya uygun bir memleket.. bir ara ben de kaçacağım oralara.. kız kardeşim çocuklarla tüm yaz orada olacaklar, bakalım :)
beferim sen de ankaraya gel madem :)))
kız kardeşin de buradaymış :))
ehh normal okul derdiniz yok eylül gibi bak tatlımsanrım biraz geç kaldım fiyatlar uyduruk yerlerde bile uçmuş.pehhh
bikaçtane bakıp eşime göndereyim oda baksaın hesap kitap yapsınehh normal okul derdiniz yok eylül gibi bak tatlım
EYLÜLDE güzel olur deniz hemen soğumuyor ve hava serin oluyor yoksa çok fazla nem var çok rahatsız ediyor insanıbikaçtane bakıp eşime göndereyim oda baksaın hesap kitap yapsın
bir sorayım sormadım hiçne tarafta acaba kız kardeşin.
slm hoş geldin bellaza.selam kızlarrr
tatil mi bakıyorsunuz?
bana da lazım
ben bu sene Antalya tarafı düşünüyorumslm hoş geldin bellaza.
evet sanırım biraz geç kaldım fiyatlar uçmuş.izin tarihimde daha belli değil.sen netarafta bakacaksın
çok kalabalık oluyor oralar hangi tarih düşünüyorsunben bu sene Antalya tarafı düşünüyorum
Alanya, Kaş olabilir.
iki çocuk yorar gibi geliyor yoldaben bu sene Antalya tarafı düşünüyorum
Alanya, Kaş olabilir.
Açım herşeyi yerim, dünyayı yerim doymam o haldeyim.ahhhhh tabikiiii doraaa
işe baya sardınAçım herşeyi yerim, dünyayı yerim doymam o haldeyim.
Benim tatil yok full işyerindeyim, sadece tatil günlerinde ayağımı denize sokabilirsem ne ala.
Tek tatil evde dinlenmek oldu artık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?