merhaba hoşgeldin
Ben sarmadım patron bana sardıişe baya sardın
işte aradığımız kanBen sarmadım patron bana sardı
Ama kasa bende merak etmeyin biriktirmeye başladım hayalimde ki arabayı alınca istifa edecem
yemek yarışmasımı.ay ben oralara bakmaz oldumGirip bakmaya üşeniyorum ramazan sofrasında kim birinci oldu
Tüm masrafları kıstımişte aradığımız kan
merhaba hoşgeldin
Oy verdim ya biliyorsun ben oyumun arkasını ararımyemek yarışmasımı.ay ben oralara bakmaz oldum
canımsın.bende aynısını yapıyorum.adam akıllı para biriktirmeye başladım yıllar sonraTüm masrafları kıstımülke durumu kriz vs diyerek cukkalıyorum
kurban bayramı sonrası, Ağustos'un son haftası gibiçok kalabalık oluyor oralar hangi tarih düşünüyorsun
bende 1 taneiki çocuk yorar gibi geliyor yolda
iyi ettin yorumlarınıda bekleriz.sadece okumak yetmez bizeHoşbuldukya ben burdaki muhabbeti bazen okuyordum da bi gelip selam veriym dedim
hiç akılma gelmedi.yarışma curcuna oldu.bide sütaş yaptılar haftada bir.bakmadım hiçOy verdim ya biliyorsun ben oyumun arkasını ararım
Ama telefondan girince bulmak zor oluyor
çok yormaz seni.kaç yaşındaydı seninkibende 1 tane
Tabiii yawrum erkek milletine para emanet edilmez, nereye para harcadığından bihaberler.canımsın.bende aynısını yapıyorum.adam akıllı para biriktirmeye başladım yıllar sonra
3 ay sonra 3 yaşında olacakçok yormaz seni.kaç yaşındaydı seninki
Tabiii yawrum erkek milletine para emanet edilmez, nereye para harcadığından bihaberler.
Prensip olarak bana ters ama cebinde ki parada gözüm kalıyor oraya bi el ataydım
Böylece istifa sürem daha yakın olur
Al maaş kartını sende harçlık ver yeter
allah bağışlasın3 ay sonra 3 yaşında olacak
Canım benimadam alıştı seni istifa ettrimez gibi geliyor.karşısına çıkıp bırak doramı hasret kaldık yüzüne diye haykırasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?