Geealdıım yawrimo
Günaydın zabanan erken kalktım bende burada gezdim azcıkgünaydınlar
naberGeealdıım yawrimo
Gerginim regl
iyi etmişsin.bende iş güçbildiğin kahve molası vermeden dolanayım dedimGünaydın zabanan erken kalktım bende burada gezdim azcık
Yoğunluk devam yani, neyse yıllık izne az kaldı sanırımiyi etmişsin.bende iş güçbildiğin kahve molası vermeden dolanayım dedim
bende regliyim ağrım çokGerginim regl
Bu hafta bizimkiler geliyor, annem de titiz kadın evi mok götürüyor iyice gerildim
iki kişiyiz sırayla alacağız.şu hafta geçsin netleşecekYoğunluk devam yani, neyse yıllık izne az kaldı sanırım
İçimde bi piremses var benim de hep tatil hep tatil olsa, kızgın kumlar serin sular gelsin meyveler gitsin uşaklar ahhhh ahhhh tüm hayatımı yatarak, gezip eğlenerek geçirsemiki kişiyiz sırayla alacağız.şu hafta geçsin netleşecek
Ohhh ne güzel biten temizlik gibisi yok, vivens kilimleri güzeldir makinede yıkanır bozulmuyor ama altı kaydirmazli olanları tercih etme derim, ben banyoda her yıl 1 tane çöpe attım hemde iyi markaları. Kaydirmaz tabanlar hemen bozuluyormerhaba kızlaar bende yaz temizliği daha yeni bitenlerdenim mutfağa kilim tarzı bişey sermek istiyorum varmı şuraya bak diyeceğiniz bir yer
evet ya kesinlikle altları dökülüyor. ama işte kaydırmaz olmayanları hiç kullanmadım deniycem bakalımOhhh ne güzel biten temizlik gibisi yok, vivens kilimleri güzeldir makinede yıkanır bozulmuyor ama altı kaydirmazli olanları tercih etme derim, ben banyoda her yıl 1 tane çöpe attım hemde iyi markaları. Kaydirmaz tabanlar hemen bozuluyor
Melaaaabaaaamerhaba minnoşlar
nasılsın çok oldu görüşmeyeli tatlımMelaaaabaaaa
Çok şükür herşey yolunda yawrum, biraz iş yoğunluğum var.nasılsın çok oldu görüşmeyeli tatlım
ÇOK ŞÜKÜR iyiyim canım arkadaşım geldi gitti çok güzel vakit geçirdik bende biraz kafa dağıttım.Çok şükür herşey yolunda yawrum, biraz iş yoğunluğum var.
Ben öğle arası ve ikindide geliyorum o saatte siz olmuyorsunuz
Sen nasılsın canımcım
A101 de kilimler geliyor ben onlardan aldım onları kullanıyorum yıkıyorum makinede sorun yaşamadım 2 senedirevet ya kesinlikle altları dökülüyor. ama işte kaydırmaz olmayanları hiç kullanmadım deniycem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?