aynen suhanım aynen neyse kineyseki gitmişler
bende aynı devam.büyük oğlum kreşe başlıcak eylülde.küçük de kışı çıkarsın ondan sonra bakarım.şuan ara ara eşim izin alıyor paslaşarak bakıyorlar.azda olsa evine geçiyor bir yada iki hafta.çocuklar okula başlasada ara ara bizde kalır zaten yaş alıyor git gide.eşide yok zaten.tek bırakmazlaröyle ya. süt , yoğurt . sebze , meyve
iyiyiz . aynı devam . koşturmaca. ev , iş , yemek , temizlik , hayat...
sen ne yapıyorsun . kv den nasıl . napıyor .ne zaman gitcek sizden .
evet haklısın . kaç yaşındaydı kv . den kendi evi varsa kalabilir aslında. nolcak ki.bende aynı devam.büyük oğlum kreşe başlıcak eylülde.küçük de kışı çıkarsın ondan sonra bakarım.şuan ara ara eşim izin alıyor paslaşarak bakıyorlar.azda olsa evine geçiyor bir yada iki hafta.çocuklar okula başlasada ara ara bizde kalır zaten yaş alıyor git gide.eşide yok zaten.tek bırakmazlar
evet güzel geçmiş sizin bayrambüyük oğlumun karne güzel .
97 küsür ortalama getirdi. devamı da güzel olur inşallah . onun temmiz 1 de yaz okulu kursu başlıyor . meb yapıyor . bazı okullar yapıyormuş bazısı yapmıyormuş . artık 8. sınıf konularına başlıyorlar bu kurs dönemi. okul açılmadan temeli atalım demişler
ortanca 2. sınıfı bitirdi. o da bilsem şeysini kazandı. bireysel değerlendirmesi oldu. ağustosta açıklanacakmış . ama zormuş . bakalım . nasipte ne varsa artık .
kız aynı kreşte . devam .
hayat bi şekilde akıp gidiyor . su gibi yolunu da buluyor şükür .
bayramda ayvalık a gittik . 9 gün . kv , kp. annemler . güzel geçti. deniz kum güneş . sonra kafe . çocukların arkadaşları. park vs . baya tempoluydum . eridim zati orda zati. 50.8 civarı oldum kilo olarak .
60 civarı.yok iyi şuan .evde bir hafta kalırsa diğer haftalar eşimle kaynım ara ara getirirler.aramız 1,5 saat falanevet haklısın . kaç yaşındaydı kv . den kendi evi varsa kalabilir aslında. nolcak ki.
elden ayaktan düşmedi sonuçta demi.
bayramda siz gitmemişmiydiz kiaynen suhanım aynen neyse ki
yani yaşı da çok değil .ama şimdiden yalnız kalamama durumuna mı geldi ki.60 civarı.yok iyi şuan .evde bir hafta kalırsa diğer haftalar eşimle kaynım ara ara getirirler.aramız 1,5 saat falan
afiyet olsun bende türk kahvemi içeceğim birazdan
yok evini seviyor zaten.herkesin evi kendine tatlı der her zman.uzun süreli değil zaten bahsettiğim.ara ara gelir/getirirler muhtemelen.yani yaşı da çok değil .ama şimdiden yalnız kalamama durumuna mı geldi ki.
senin makinan vardı dımı.Eki Görüntüle 2280199
karpuz ve yoğurt ile somothii. işe getirnce boş su kabına koymuştum .
örnek resimler atayım dedim . fikir olur .
diyet sayfamız var.ordada paylaş bence bunları dur linki atayımEki Görüntüle 2280201
Eki Görüntüle 2280202
bol domatesli yemeğim . peynir biber kekik fesleğen ile .
ve bizim oraların deniz börülcesi. zeytin yağı , domates rendesi . sarımsak . tuz konulmuyor . tuzlu bir bitki.
evet var . düz bi makina. mix gosenin makinan vardı dımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?