bn eskıden kıloluydum mıdemı kuculttum ve 55 kıloya kadar dustum ,bende bir ayı geçeti başlayalı.en son diyetisyene gittim.şimdilik iyi gidiyor.
ben en pratiğinden daha düzenli nasıl olrum derdindeyim. o çocuklar bütün odalara girip çıksın istiyor.akşam eve geçince düzenli bir yerim kalmıyor.benim dediğim gibi olursa en az iki odam düzenli olacak
haftasonu temızlık olarak neler yapabılıyorsunuz?benimde hafta sonu özetim
temizlik düğün spor :) uykusuzum..
bn eskıden kıloluydum mıdemı kuculttum ve 55 kıloya kadar dustum ,
temmuzdan berı regl olamıyorum ve sureklı yeme ıstegı ıcındeyım bırsurude ılac kullandım 60 kıloya cıktım
55 e gerı donmek ıstıyorum .. bu sabah 40 dk yurudum aksamda yuruycem ınsallah faydası olacagına ınanıyorum
benım ılk ısım bulasık toplamak oluyor mutfak duzenlı ve temız gorunmeyınce benım ıcım rahat etmıyor hıcönce ortalığı toplarım
yıkanacakları makineye atarım
banyo komple çamaşır suyu cifle yıkarım
evi güzelce süpürüm halıları toplarım
önce tozu alır sonrada silerim eşyları çekerek..
evet 2 sene oldu ..mide küçültme ameliyatımı oldunuz?
bende karatay yapıyorum 78 ile başladım
73,20 olmuşum 1 ayda.
benım ılk ısım bulasık toplamak oluyor mutfak duzenlı ve temız gorunmeyınce benım ıcım rahat etmıyor hıc
evet 2 sene oldu ..
1 ayda 5 kılo cok ıyı bence
kollarım bacaklarım cok agrıyor yaooo sürekli mutfaktayım zaten oğlum sürekli dağıtıyor tencereleri :)
gunde kac dk yapıyorsunuz pekıhızlı başladım ve kararlıyım bakalım
eve de eliptik alınca daha iyi oldu
gunde kac dk yapıyorsunuz pekı
kollarım bacaklarım cok agrıyor yaannem de haftasonu calıstı ben yapayım ona kalmasın dedım ama mahfoldum
annem 49 yasında uzun zamandan berı ıs arıyordu nıhayet buldu , bıraz sosyallesmesını ıstıyorum ısıne devam etmesını kendını farklı hıssetmesını .. o yuzden yuku uzerıme aldım , gezen tozan bırı degıldır ısten eve evden ıse bırı ama en azndan eve gelınce rahat etsın ıstıyorum ..annenizi düşünmüşsünüz
ben bu sabah 40 dk yurudum , aksamda aynı sekılde uzak bı yerde ınıp yurumeyı dusunuyorum umarım devamı gelır30 yada 40 dk
ben bu sabah 40 dk yurudum , aksamda aynı sekılde uzak bı yerde ınıp yurumeyı dusunuyorum umarım devamı gelır
suan bacaklarım belım o kadar agrıyorkı zaten sag bacagımda sıkıntım var ,gelir inşallah yeterki isteyin..
suan bacaklarım belım o kadar agrıyorkı zaten sag bacagımda sıkıntım var ,
cok ıstıyorum gercekten 55 olsam yeter
bnmde sıkıntım basenlerden ,benimde istediğim 55 doğum öncesi kilom
belim ince de basenlerim baya var benimde baya sabırlı olup spora devam etmem gerekli..
bnmde sıkıntım basenlerden ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?