2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Günaydın kızlar :)) Daha güneş doğmadan stajyer öğretmenliğimin ilk gününe gözlerimi açtım ve hazırlandım,birazdan çocuklarımla buluşmak üzere yola çıkacağım ve çokk heyecanlıyım.. Umarım süper bi dönem geçiririz miniklerimle ve ben bu yılın sonunda atanmış bir öğretmen olacak kpss puanını almış olurum

Gunaydın canım senın adına cok sevındım umarım ısteklerını gerceklestırırsın kolay gelsın :)

günaydın ;

sizin adınıza çok sevindim inş çok güzel olur başarılar

hayırlı olsun canım benim.dilerim herşey gönlünce olur.

Gunaydın canım senın adına cok sevındım umarım ısteklerını gerceklestırırsın kolay gelsın :)
günaydın müllet nasılsınız

bu aralar cok kotuyum anlattım mı bılmıyorum temmuzdan berı regl olmuyorum gecen hafta dr ıgne yaptı hala olmadı cok sıkıntılıyım
a a haberim yok.ayağın için iğne yapılacaktın be yanlışmı hatırlıyorum.normalde düzensizmiydi

a a haberim yok.ayağın için iğne yapılacaktın be yanlışmı hatırlıyorum.normalde düzensizmiydi
Bacagım ıcın bu ayın 18 ınde dr yapacak o fızık tedavı doktoru
kadın dogum dr da ıgne yaptı adet sokturucu ıgneymıs daha olmadı ama

aslında bır sıkıntım yoktu kardesıme cok uzuldum temmuzun sonunda askere ugurladık ondan sonra olmadı ıste
oy kıyamam . üzüntü stres çok etkiliyor. bende dün olacaktım olmadım.şimdi hesapladım yedisinde olacakmışım ya ben

midem çook kötü
ya yemek dokundu yada midemi üşüttüm bilmiyorum
kusucak gibiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…