- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
En sevdiğim sarma çeşidi başkasının yaptığıkayınvalidem yapmış
eşim demiş.çok seviyorhayret ettim şu an
aynenEn sevdiğim sarma çeşidi başkasının yaptığı
He anan yaşındayım tabi,çook çalıştığın bir yerden
öhüm öhüm
biz eşimle hiç anlaşamıyoruz
sen görmüş geçirmiş bir insansın
9 yıllık evlisin tavsiye ver
hee eşin bence desin ki anneciğim senin yemeklerin karımınkilerden daha güzel yemeklerimizi hep sen yapeşim demiş.çok seviyor
ama ben onu şaka şey etmiştim yaHe anan yaşındayım tabi,
Ne konuda anlaşamıyorsunuz, ortak nokta var ki evlisiniz en büyük sorun ne mesela
hiç bir konuda anlaşamıyoruz ki eşim beni anlamıyor bende kendimi ona anlatmak için her yolu denedim bende pes ettimHe anan yaşındayım tabi,
Ne konuda anlaşamıyorsunuz, ortak nokta var ki evlisiniz en büyük sorun ne mesela
Slm kızlar pompilim işi bitti mi yaw
Evlenmiş ve çocuk sahibi olmuşsunuz, ayeı dünyalar diye kestirilip atılamaz. Biz de farklı dünyalardayız ama ortak yolu buluruz.hiç bir konuda anlaşamıyoruz ki eşim beni anlamıyor bende kendimi ona anlatmak için her yolu denedim bende pes ettim
ona baka baka köreldim yemin ederim içim şişti..
oda diyor biz farklı dünyalarn insanlarıyız diye
Biz gidene kadar kapanmış konu, yawrum misk bdv de dini içerik diye kapandı. Baska yerde aç neresi bende bilemedim yaohaa misk bdv konu açmış koşunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Deneyen olursa devam ediyor, en son ben denedim sanırım.Slm kızlar pompilim işi bitti mi yaw
haklısın bende öyle düşünüyorum ama olmuyor işteEvlenmiş ve çocuk sahibi olmuşsunuz, ayeı dünyalar diye kestirilip atılamaz. Biz de farklı dünyalardayız ama ortak yolu buluruz.
Her iki tarafta digerine en çok sorun yaratacak yönünü törpülemek zorunda
Biz gidene kadar kapanmış konu, yawrum misk bdv de dini içerik diye kapandı. Baska yerde aç neresi bende bilemedim ya
Ben bir kez denedim denemez olaydım :) onların derdine çare varsa birde benimkine el ativerin bari.Deneyen olursa devam ediyor, en son ben denedim sanırım.
Şimdi pompilimlerin dertlerine geldik
sen söyle el atmak bizim işimizBen bir kez denedim denemez olaydım :) onların derdine çare varsa birde benimkine el ativerin bari.
Yemiş zati.şimdi ban da yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?