Tedaviye ihtiyacın var diyorum evet diyor.Öfke kontrol problemi var gibi
10 yıllık evliyim oglum 9 yasinda çok kavga ediyoruz bu ünden zaten.bizim evliliğin sonu iyi degil zaten biliyorum.kaç yıllık evlisiniz
cocugu azarlamak nedir
gebertirim öyle birşey yapsın eşim var ya.
Yeterli bir süre evliliğin oturması için, yaş 32.4 yıllık evliyiz
madem kabul ediyor neden tedavi olmuyor ?Tedaviye ihtiyacın var diyorum evet diyor.
10 yıllık evliyim oglum 9 yasinda çok kavga ediyoruz bu ünden zaten.bizim evliliğin sonu iyi degil zaten biliyorum.
yanı burda dese hiç kimsenın haberı olmadan hallettceezzz Getmiişş BDV ye açmışş ..ahahayani sende kapalısın yok yani bize demiyor gidiyor oraya açıyor
ben ne yapyım bu kızı
dantelli terliği unuttuk
çok iyi olur ben beklerim .. çünkü eşim bana diyor ki sen daha çok toysun.. belki yaşın biraz daha büyüüdğü zaman anlaşabilirizYeterli bir süre evliliğin oturması için, yaş 32.
Sen de biraz dik çıkışlar yapıyorsun iletisim tamamen kesiliyor.
Aşılmayacak bir sorun yok gibi sana ayri bir terapi yapayım ama ben biraz toparlanmalıyım kafam hala güzel bu aralar
ona gelince neler edecem neleryanı burda dese hiç kimsenın haberı olmadan hallettceezzz Getmiişş BDV ye açmışş ..
Ben o hala getirmisim onu ..madem kabul ediyor neden tedavi olmuyor ?
Evet konumu buldun demi :/Silent Scream sen kv ile mi yaşadın 5 yıl boyunca ?
geçmişten birşeyler olduğunu anladım..Evet konumu buldun demi :/
erkeklerin klasik cümlesiBen o hala getirmisim onu ..
ama şöylede birşey var canm hiç birşey tek taraflı değildir eşin bunu diyor ise illaki seninde hatalrın vardırEvet konumu buldun demi :/
kapanmak istiyormuş onunla ilgili konu açtı bize söylemek yerine ve ban yedi.misk ne konusu açmıştı ki ?
görüşürüz canm kolay gelsin.Şimdi ben kaçar yarım saattir sigara molasındayım temizlik beni bekler.
Misk kuzum okuyorsan, özlwyecez seni.
Canını sıkma desemde yine bildiğini okuyacaksın ama düzen değişmiyor malesef. Diyetini de aksatma.
kapanmak istiyormuş onunla ilgili konu açtı bize söylemek yerine ve ban yedi.
evetbunun içinmi ban yedi
Olabilir tabi insanız hatalar yapabiliriz.Evliliğim çok değişik şartlarda ilerledi.Belki farklı zaman ve yerde tanissaydik farklı şeyler olabilirdi.Herşeye rağmen boyle de davransa çok hatalarda yapmış olsa zamanla hepsi unutuluyor zaten.ama şöylede birşey var canm hiç birşey tek taraflı değildir eşin bunu diyor ise illaki seninde hatalrın vardır
ben çok tecrübeli bir insan değilim daha 4 yıllık evliyim ama edindiğim cevremde gördüğüm bdv okuduklarımdan yola cıkarak genelde böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?