2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

sizin zaten en başındaki sıkıntınız kv ile yaşamak olmuş ve eşinin ailesi cok sıkıntılı insanlar cidden.
yaşın 28 18 yaşında evlenmişsin insan zamanla çok değişiyor peki birbirinize saygınız var mı ? bende çok sinirliyim eşin gibi

Evet kv ile yaşamak çok yıprattı evliligimizi.Saygı var sevgide var ama bol bol sinir var esimde.

Evet kv ile yaşamak çok yıprattı evliligimizi.Saygı var sevgide var ama bol bol sinir var esimde.
o sinir bendede var ama artık kontrol edebiliyorum aslında eşinde edebilir.. bu kafada bitiyor biliyormsn ?
ben belki eşindende sinirli bir insanımdır.. buna eminim çok fenaydım eşim artık bıktı baktı olmuyor
civi civiyi söker dedi oda sağlam bir cinnet geçirdi ben düzeldim.
birde sinirle kavgayla gürültü ile karşındaki insana birşey anlatamıyorsun ki ben bunu anladım ve oglum çok büyük etken oldu .. evet halen sinirlym ama içimde. dışa karşı çok sakin biri oldum son 1 ylda eşinin yaşı kaç bazı şeylere tahammülü yok gibi sanki hırısını sizden cıkarıyor

Eşim 36 yasinda .Hayat şartlarının etkileri olabilir.Sadece o calisiyor ev yaptırıyoruz.Ee 2 de çocuk bunların etkisi olabilir.

Eşim 36 yasinda .Hayat şartlarının etkileri olabilir.Sadece o calisiyor ev yaptırıyoruz.Ee 2 de çocuk bunların etkisi olabilir.
masraf çok ve ucu ucuna yetiyor ise birşeylerden kısması almak istememsi biraz normal sanki..
hayat şartları hele ki maddiyat insanı maffediyor tüketiyor be canm emin ol herkes aynı herkesin bir derdi var evliliğinde.. yeterki dermanı olsun öyle evlilikler var ki malesef düzene girmesi yürümesi mümkün olmuyor.
ah bunları ben mi diyorum

Aynen canim ya inanki oyle masrafmda yok sig... dan baska iste sterese giriyor kendi biraktigi ocin onun siniride var.Hakkimizda hayirlisi diyorum ben ..

Iyidir yawru, uyanmaya çalışıyorum.
Sen ne yapıyorsun?
bende ihlamur nane kekik yaptım bol limonlu onu içiyorum
vücut kırgınlıgım var sanrm hastalanacaz aile boyu
eşimde haftaya yok gider ayak iyi olmadı valla
bize öglen oldu sen daha fosur fosur yatakda oh

bende ihlamur nane kekik yaptım bol limonlu onu içiyorum
vücut kırgınlıgım var sanrm hastalanacaz aile boyu
eşimde haftaya yok gider ayak iyi olmadı valla
bize öglen oldu sen daha fosur fosur yatakda oh
Akşam oğlana ballı portakal suyu yap, havalar yine soğumaya başladı geçiş dönemi dikkatli olmak lazım.
Ben erken emekliyim canım, sen daha gençsin sen giderken ben dönüyorum.

Akşam oğlana ballı portakal suyu yap, havalar yine soğumaya başladı geçiş dönemi dikkatli olmak lazım.
Ben erken emekliyim canım, sen daha gençsin sen giderken ben dönüyorum.
bende eğer parayı bulursam çalışmcm
ama katip olmak çok istiyorum kpss beklediğim gibi 74 alırsam tüm imkanlarımı zorlayacağım.. bütün hayatımz değişir.. ah ah hayal kurmakta istemiyorum da ne bileyim içimde bir umut var
sabahta yaptım hem ondan hem ıhlamur nane felan benim oglanın ateşi kötü oluyor.. inşallaj babası yokken hastalanmaz.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Katiplik işi olsun da çalış, parayıda bu ama yine de çalış canım

Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Katiplik işi olsun da çalış, parayıda bu ama yine de çalış canım
çok yıprandım ama ne bileyim 2 yıl içinde bambaşka bir insana döndüm çok pes edip burayı boşlarken durdurdu beni dostlatım
sakın cıkma pes etme lütfen diye.. pes etmedik bakalm =) çalışıyoruz ama oglumu kendim istediğim gibi büyütmek isterdim nasip olmadı
neyse derinlere dalmayalım şimdi
bugün cuma
yarın temizlik ve balık günü
pazar günü bizim..
pazartesi kv geliyor benimle kalmaya 1 hafta ah ah
benimhayatım böyle karmakarışık

eltim bugün yarın doguma girer..
görümcem cocuguna süslü ayakkabı elbise yapmışş birde çeyrek takacakmış
benim ogluma birşey yapılmadı
zalim dünya
kıskandım mı hayır
ama zoruna gidiyor insanın
seninle konuştukça içim dökülüyor ne yaptın bana
okudun üfledin mi kız little dora

Sen dolmuşsun iyice, diyorum ya sana terapi yapacam ben.
Anlatmak biz kadınlar için tam bir deşarj yöntemi. Sen anlat iyi gelir.
Ama ben kaçiyorum ara ara bakarım, arkadaş aradı ben gezmelere gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…