yani saçmada durmuyor hanineden farklı dicekler mümkünse gelmesin misafirliğe
evet dün gördüm bende almadım.işim vardı hızlı girip çıktıma 101 de kitaplarda indirim var yüzde 20 oglana aldım ben çok güzel hikayeler masallar.
balık krakeri çok sevmem pizza kraker güzelll baharatlı baharatlıay evet .. aman ne kilo yapacak kız bu felan sende abartma
çok güzel ama
balık krakerde güzel
21.5 derece oturma odası diğer yerler 22 .. 22 yapamadım oturma odasınısalla gitsin.ısınsında evin.
bugün al pepe felan var benim oglum bayılıyor onlara..evet dün gördüm bende almadım.işim vardı hızlı girip çıktım
bak birini buldum sakın kaçırma gebertirim seni miskhoşgeldinnnnnnnnn
Bütün günüm hastanede geçti hala da geçiyornasıl geçiyor hareketli ben neden sürekli sıkılıyorum ki
ahanda geldi
gel kız napacan bdv de
bize takıl boşver orayı
yani saçmada durmuyor haniiki farklı halı işte
biri desensiz beyaz
biri desenli pudralı
Teşekkür ederimhoşgeldinnnnnnnnn
Ben niye göremedim bu görselleri ?isterse saçma dursun pampa
biz ettik ettik sonra sıkıldık biraz da geyik iyi geliyorAma düşünsene orada yanlışa düşen birini veya ihtiyacı olan birine yardım etmek kadar güzel birşey olabilir mi ?
En azından rahatlatmak adına .
ama dersen ki sanki uygulayacak mı uygulamasada gerçekleri az da olsa yansıtmak lazım
Ama niçin burası da olmasın ki geliriz tabiki
gidiyor gönlümün efendisiiiiiiiiiiiii heyttaççç aççççççç sesii açççççççç
görsel yok kafamızdan canlandırıyoruzBen niye göremedim bu görselleri ?
yani durursa dursun napymisterse saçma dursun pampa
şu yapıştırmalı pepeler vardı geçen aylarda almıştım.güzel çok sevmiştibugün al pepe felan var benim oglum bayılıyor onlara..
hayırdır kuzum ne hastanesi geçmiş olsunBütün günüm hastanede geçti hala da geçiyordiğer günler sıkılmaya fırsat kalmıyor 2 cocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?