napıyorum ben leynnnnnnbak birini buldum sakın kaçırma gebertirim seni misk
geçmiş olsun hayırdır yoktur umarım sıkıntıBütün günüm hastanede geçti hala da geçiyordiğer günler sıkılmaya fırsat kalmıyor 2 cocukla
bu radyodan ayrılma misk.. hayata bakış açın bile değişiyor yemin ederim o dereceanammmmmmm yeminle demin ebru dinliyordum hastayım bu kadına bu şarkıyaaaaaa.söndürünnnnnnnnnnnn
Allah iyliğinizi versin bu da iyiymiş :)görsel yok kafamızdan canlandırıyoruz
her zaman bekleriz canımAma düşünsene orada yanlışa düşen birini veya ihtiyacı olan birine yardım etmek kadar güzel birşey olabilir mi ?
En azından rahatlatmak adına .
ama dersen ki sanki uygulayacak mı uygulamasada gerçekleri az da olsa yansıtmak lazım
Ama niçin burası da olmasın ki geliriz tabiki
evet bende aldm cok sevindi çok seviyor ama tabi bulamıyorşu yapıştırmalı pepeler vardı geçen aylarda almıştım.güzel çok sevmişti
kim ben mi ne zaman nerde nasılEclipsse sen bana neden cvp vermiyorsun, küseyim mi heeee küseyim mi
Aile boyu hastayiz kızım ben sabah 8 den beri hastanediym .sağol canimhayırdır kuzum ne hastanesi geçmiş olsun
her zaman bekleriz canım
sende hamileymişsin..Allah iyliğinizi versin bu da iyiymiş :)
kalk çay koy kız ben püskütleri getiriyorumbiz ettik ettik sonra sıkıldık biraz da geyik iyi geliyor
denemek lazım =)
bekleriz biz çok misafir perver insanlarız
bizde öyle oluyoruz birimiz hastalandım ıaile boyu hastanelere taşınıyoruz.. dikkat edin havalar sakat vallaAile boyu hastayiz kızım ben sabah 8 den beri hastanediym .sağol canim
gidiyor gönlümün efendisiiiiiiiiiiiii heytt
Gecmis olsun allah sifa versinAile boyu hastayiz kızım ben sabah 8 den beri hastanediym .sağol canim
ama bimin ki olacak diğer yerlerinki pahalı yemem pampakalk çay koy kız ben püskütleri getiriyorum
Sağol canim kızım grip oldu.Benim de bir kac şikayetim var jinekolaga geldim.geçmiş olsun hayırdır yoktur umarım sıkıntı
sayın hamişciğimbir çay molası verip geliyorum kızlar sevdim burayı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?