oha çüşş len nasıl beciriyonuz eksiye düşmeyine dokunmaz iki gün sonra maaş.şimdiden eksiye düştüm para gelmeden gidecek yerler
sende mi misklütfen
kuru kupkuruSen sunta kemir, şu diyet piskevitlerinden
huhhhuhhhhuuuuuBizimki de haftaya gelecek, bu hafta analar haftaya kaynanalar aman sabahlar olmasın
ülkenin şartları belli 5 maaş felan anca kurtarır evine dokunmaz iki gün sonra maaş.şimdiden eksiye düştüm para gelmeden gidecek yerler
yok ama belki bir gün.bilgi sahibi olalımsende mi misk
sizinki niye geliyorBizimki de haftaya gelecek, bu hafta analar haftaya kaynanalar aman sabahlar olmasın
benim maaşım hepsi bana kalsa ben kredi çeker ev alırım len ne ettiniz sizülkenin şartları belli 5 maaş felan anca kurtarır evi
söylememyok ama belki bir gün.bilgi sahibi olalım
durumlar ortada senceoha çüşş len nasıl beciriyonuz eksiye düşmeyi
Yurt dışındaydı, dönünce tüm çocuklarını görmeye bi dolaşır hepimizi.sizinki niye geliyor
sende biraz çalışkan moda geç birşey olmazYurt dışındaydı, dönünce tüm çocuklarını görmeye bi dolaşır hepimizi.
Ziyaret yani benim kv sorunlu değildir şükür ama ben tembel olunca dert ederim iste
sanırsın elimize dünya bi para geçiyorülkenin şartları belli 5 maaş felan anca kurtarır evi
Olammammm ben emekliyim unuttun musende biraz çalışkan moda geç birşey olmaz
size bir gelir gider yapmak lazım..durumlar ortada sence
sus be ne emeklisi olacaksnOlammammm ben emekliyim unuttun mu
Herşey 3 katı oldu maaşlar yerinde sayıyor bacımsanırsın elimize dünya bi para geçiyor
diyorsun.canım bizde çocuk sayısı 2 aylık oğluna yaptığın masrafı ikiyle çarp.ne alsan iki tane alıyorsun.en basiti bir çikolata alıyorsun ben iki..benim maaşım hepsi bana kalsa ben kredi çeker ev alırım len ne ettiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?