kayınbabadan falan yokmu ek bişiyler.biz kirada sürünüyoruz işte.. birde ısınma sorunu cabası.. ben ne yapaym ya bacım.. vala çok zor..
ama şükür bu günümüze her istediğimizide yapıyoruz ya
aynen misk.. calısmadan önce perişandık .. çok rezil bir haldeydik kimsede yardm etmezdi.en büyük kazancın evine ekmek götürüyorsun canım benim.bu çok önemli
ciidimisin malulen emeklimi oldun.çok kafam basmadı.Malulen emekliyim kafada ki çatlaktan dolayı
6 yıl primde 20 yıla yakın yaşta var eeee 6 yıldan sonra bekle dur ömur biter ben emekli ettim kendimi bitti gitti iste
ay evet araba mevzuu araya kaynadı naptınızbir tane beyaz golf bulduk bakalım.. eşim düştü peşinesündü
kedinin ciğere şey ettiği gibi
Tırnağın varsa başını kaşı yawrum sen de olmazsa kimsede olmaz boşver. Ne güzel şimdi paranı kazanıyorsunaynen misk.. calısmadan önce perişandık .. çok rezil bir haldeydik kimsede yardm etmezdi.
bir gün kv aradım ogluma bez alamadım.. siz nasıl insanlarsınız dedim bağırdım cağırdım hiç mi vicdan yok sizde dedim görmüyormusunz halimizi..
ama benim canım kocacğım ne yaptı ailesini savundu =)
şimdiki hayatım o kadar değişmiş ki şöyle bir geriye bakıyorumda
neyse dur sinirlerimi bozmayım
Yokkk canım yaaaaaciidimisin malulen emeklimi oldun.çok kafam basmadı.
oo ne diyorsn olmaz mı ama bize yok misk..kayınbabadan falan yokmu ek bişiyler.
evet kuzum aynen öyle maaşımın cogu bakıcıya gidiyor ama ne yapyımTırnağın varsa başını kaşı yawrum sen de olmazsa kimsede olmaz boşver. Ne güzel şimdi paranı kazanıyorsun
künefe ısmarla seneYokkk canım yaaaaa
Espirik yaptım benim şafak karanlık.
Eşimin işyerinde sigortalı idare ediyorum söylemesi ayıptır.
radyo 7 dinliyorsun demi halenay evet araba mevzuu araya kaynadı naptınız
Gel ısmarlayım ben diyetteyim sen ye ben bakayımkünefe ısmarla sene
o araba olmadı ben golf istiyorum dedimay evet araba mevzuu araya kaynadı naptınız
oglumada ısmarla ama oda çok seviyorGel ısmarlayım ben diyetteyim sen ye ben bakayım
Oğlunu ben yiyeyim olur muoglumada ısmarla ama oda çok seviyor
yok gıEclipsse arabaya karar veremediniz mi
al senin olsun valla tepe tepe kullan 1 hafta getirmeOğlunu ben yiyeyim olur mu
Severim azcık mızladığı an anneye sepetlerim bizde böyleal senin olsun valla tepe tepe kullan 1 hafta getirme
biraz kafa dinleym
komşum olaydın sana getirrdim
evini dağıtırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?