şimdi profilinde gördüm canımne olmuş kiH E
tabiki en güzel örneği benim.korunma süresini bıraktığım ay tekrar gelmişti yawru kuşum.YA cidden miH E çok üzüldüm be canm içim burkuldu.. bir tuaf oldum çok geçmiş olsun vardır Rabbimin bir bildiği en kısa zamanda aramıza gel lütfen.. Rabbim size sağlık sıhat versinde yine olur elbet.
Sağol canım Allah bin kere razı olsun .H E canım çok geçmiş olsun.topralanıp tekrar aramıza dönmeni bekliyorum.Rabbim sağlık versin.güç kuvvet versin
Sağol canım Allah razı olsunYA cidden miH E çok üzüldüm be canm içim burkuldu.. bir tuaf oldum çok geçmiş olsun vardır Rabbimin bir bildiği en kısa zamanda aramıza gel lütfen.. Rabbim size sağlık sıhat versinde yine olur elbet.
dikkat et kendine sen şimdi.ayaklarını sıcak tut.üşütme.bende yaşadım.anlayabiliyorum seni.Sağol canım Allah bin kere razı olsun .
Aynen canım ruhen toparlandım sayılır .dikkat et kendine sen şimdi.ayaklarını sıcak tut.üşütme.bende yaşadım.anlayabiliyorum seni.
çok iyi.herşey bizler için.bol bol dinlenAynen canım ruhen toparlandım sayılır .
Fizikende çok iyiym . Dünden beri ağrı kesıcıde almıyorum ağrılarım geçti
nasılsın canımgünaydınlar.
nasılsın canım
bend e ya ellerim uşüyor benimde niyeyseiyiyim canım sağol üşüyorum sadece
sen nasılsın?
bend e ya ellerim uşüyor benimde niyeyse
aynen ya.kuzucuk nasılwalla kış birden geldi
aynen ya.kuzucuk nasıl
çok şükür bizimkilerde iyi.anneaneyle dede geldi.onlar yanlarındaoda iyi çok şükür babaanne ev
uğraşıyoruz senin bıdıklar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?