bugün komagenede çig köfte %50 bedava akşama ziyafet var bize
sen sus karışma gebertirimhaydi çattık ya
evet tanıyorum çeki ama uzun zamandır yok. annesini kaybetti ondan sonra girmedi çok.çok tatlıydı yaa
sus diyorum
allahaşkına şu avatarını bi kaldır gitmiş bilmediği bir kadını koymuş hayret birşey ya.
diyeti bozdum bugün arkadşlarla pizza yemeye gittik.hiç canım çekmedi.üç günlük kampa alacam kendimi. kaloriyi yakmam lazımbugün komagenede çig köfte %50 bedava akşama ziyafet var bizecanın çeksin
zıkkımın kökünü ye.diyeti bozdum bugün arkadşlarla pizza yemeye gittik.hiç canım çekmedi.üç günlük kampa alacam kendimi. kaloriyi yakmam lazım
Bacım 12 bir gibi kapattılar galiba merkezi sitemi şuan 3 cam açık oturuyorum odada benim ev maalesef çok sıcak oluyor yaz kış ://eviniz kaç derece çabuk söyle
ah ulan ah... soguk olmasından iyidirBacım 12 bir gibi kapattılar galiba merkezi sitemi şuan 3 cam açık oturuyorum odada benim ev maalesef çok sıcak oluyor yaz kış ://
tanımadığımı nerden çıkardınallahaşkına şu avatarını bi kaldır gitmiş bilmediği bir kadını koymuş hayret birşey ya.
kim ya butanımadığımı nerden çıkardın
çocuğa annesi bakıyordu.baya üzülmüştü.işten falan ayrılmıştıevet bi ara görüşüyorduk gruptan sonra yok oldu
mart anneleri grubunda tanışmıştık...
Benim daha önce derece vardı evde 32 dereceyi gördük kışın oturduğumuz yerden terliyorfukah ulan ah... soguk olmasından iyidir
çüşşBenim daha önce derece vardı evde 32 dereceyi gördük kışın oturduğumuz yerden terliyorfuk
Bu rekor genelde 29 falan oluyor ara kat kaloriferli altındaki ve ustumdekiler hep üşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?