ay gençler gezsin derken sanki 50 sinde hatun gibi konuştun hee
Herşeye aşerdik bugün du bakalım ne olceeekiyimi canım kumpir istedi
Böğürtlenli cheesekek istedim şimdi de,Herşeye aşerdik bugün du bakalım ne olceeek
Görüştük daha müdür yok meydanda o gelince iş netlesecek ama m yardımcısının söylediğine göre idari bi ceza yaptırımı yokmuş ilk okulda sadece aileleri uyaririz demişlerowww yapma yaww ee okulla görüştünüzmü
Valla bazen çok ince hesaplar yapmak gerekiyor bundan sonra market posetine para vereceğiz aaaa dostlar duydunuz muher gün böyle hesapmı yapıyorsun
Böğürtlenli cheesekek istedim şimdi de,
Suhannnnnn daha masum üye isimleri etiketleyin lütfen su çay yulaf felan gibi
büyük sınıflardan birimiGörüştük daha müdür yok meydanda o gelince iş netlesecek ama m yardımcısının söylediğine göre idari bi ceza yaptırımı yokmuş ilk okulda sadece aileleri uyaririz demişler
Eee geçen sene bu çocuk sözde uyarı aldı öğretmenler tarafından geçen sene yaralama söz konusuydu bu sene yaralama yok ama çocuğun boğazına çokmusler iki olayda da bizim aile var ama iki ayrı çocuğuma aayni çocuk yaşatıyor sorunu ://
filemizi alırda giderizValla bazen çok ince hesaplar yapmak gerekiyor bundan sonra market posetine para vereceğiz aaaa dostlar duydunuz mu
Benim büyük oğlan 4. Sınıf onun sınıf arkadaşları benimkiler in bir 4. Sınıfa gidiyor diğeri yeni başladı 1. Sınıfbüyük sınıflardan birimi
eğlenmedinmi diğer sayfadaçook sıkıldım
yeak ya beni sarmadı : 27:eğlenmedinmi diğer sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?