ordan devam edelim derken anlamadımtamam olur .. bence ordan devam edelim
konu başlığı ise aklıma gelenler
yes makara yes gırgır
çatlak patlak yusyuvarlak
yani konu başlığı için dedimtamam olur .. bence ordan devam edelim
konu başlığı ise aklıma gelenler
yes makara yes gırgır
çatlak patlak yusyuvarlak
günaydın canm nasılsınGünaydın kızlar
ben bir vurursam birşeyin kalmaz nasıl geçti hafta sonukafa çalışmıyor bugün
HanimKelesimiGetir hanım abla burayada gel lütfeen =)
evet köpük etkili oluyor tabieşim bu haftada gitmedi konya işleri yogunlaştığı için göndermediler bir süre sallayacak gibi
yarın izin alabilirse kp ile birlikte tavana köpük yapacaklar
ev sahibi ile görüştük kabul etti
işciliğinide kendi yapacak,t
tavana köpük çok fark etttirir diyorlar inşallah bu işi çözeceğiz kızlar
❤❤günaydın fıstık
Iyilik canim oglan okulda es iste bende kızı uyuttum:) dün aldim sirkeyi ancak denk geldi evim carsiya çokk uzak gidip gelmek anca hafta da bir .Bugün başlıyorum inşallah canim.günaydın canm nasılsın
söylediklerimi uyguladn mı
idare eder.gezecektik gezemedik.bi arkadşin cenazesi vardı oraya katıldım ne bilim saçma sapan bi haftasonuyduben bir vurursam birşeyin kalmaz nasıl geçti hafta sonu
oo hanım ablam gelmiş.yapayım hemen bi kahve.sen şöyle başköşeye buyurGelirim tabikide:))
mesaj yazıyorum muneye.kendim değiştiremiyorum demi.bi dönem değiştirebiliyordukhadi değiştir şu topiğin başlığını
oo hanım ablam gelmiş.yapayım hemen bi kahve.sen şöyle başköşeye buyur
yok değiştiremiyorsn ne yapacaksınmesaj yazıyorum muneye.kendim değiştiremiyorum demi.bi dönem değiştirebiliyorduk
eşim alçı sıva ile yapacak canm aynı zamanda baya fark edermi dersiniz çok çektim çok vallahi kafayı yedimEclipsse canim alçı sıva varmi evinde oda çok etkili oluyor
bak ben cagırınca geldi sana gelmiyor gudubetoo hanım ablam gelmiş.yapayım hemen bi kahve.sen şöyle başköşeye buyur
hemenSağol hayatım şekerli olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?