2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Höhhhh ne kv varmış siz de, oku oku bitmedi. Ben okuyamadım siz yaşıyorsunuz, allah kolaylik sabir versin bacılar

bikere çamaış ser dedim eşime.aa ayıp dur ben sererim dedii.ee dedim senin evde her işi yaptırıyorsun o ayıp olrmuyormu.orda herkes bizi bilir diyor.iyi ya burda pek bilen yok dedim daha iyi değilmi

yaşın küçük senin.çok sıkıtı olmaz.tam bebk sevmeyi özlediğiniz dönem de güzel olur.büyükte her işini kendi görmüş olur.çok ağır gelmez bence.

Ben galesiz olunca kimseyi takmam ya ondan galiba, beni de bilirler nasıl olsa ne desek tınlamayacak diye kimse laf etmez

senin yaş kaçtı demet

bi cinnet geçirmişliğim var.doğum iznim bitip işe başladığı dönemdi.yenisini geçirmeyeyim istemem.eşimle ipler kopuyordu çünkü
geçirme zaten iki tane evladn var
Bizde öyle düşünüyoruz canm
çünkü eşim diyor ki şimdi olsa bakıcı iki cocuk parası alacak ee o zaman sana ne kalacak diyor.. biz nasıl geçineceğiz diyor haklı
en azından okula başlarsa bakıcı tek cocuk parası almaya devam eder.. başka cıkış yolu yok bize.

bizimki inatla geldi.illa ben bakacam dedi.yok bakamaz da diyemiyorsun.maddi açıdanda iyi oldu o kısmı düşünürsek.huzur bozmuyor ama benim sinirlerimi bozduğu kesin.

bikere çamaış ser dedim eşime.aa ayıp dur ben sererim dedii.ee dedim senin evde her işi yaptırıyorsun o ayıp olrmuyormu.orda herkes bizi bilir diyor.iyi ya burda pek bilen yok dedim daha iyi değilmi
bak bak . çok akıllı.

kendilerimi almış o evi
evet canm kendileri aldı kp 5 10 bin tl bir yardm etti o kadar..
kendi ailesi yardım etti brde
ama eltim 10 senedir çalışıyordu
cocugunada görümcem bakıyodu
500 tl e.. ama iki cocuğa bakamam dedi
ee istanbulda malum bakıc ıparaları oda tazminatını aldı cıktı
görümceminde 2 tane cocugu var baş gelemezdi birde yazları buıraya geliyor 3 4 ay.

bizimki inatla geldi.illa ben bakacam dedi.yok bakamaz da diyemiyorsun.maddi açıdanda iyi oldu o kısmı düşünürsek.huzur bozmuyor ama benim sinirlerimi bozduğu kesin.
kıyamam .
illa bakacaksa baksın . ama huzur da bozmasın .
sakin kalmaya ve onu görmemeye çalış .

tabi oda var şimdi iki cocuğa bakıcı ne kadara gelecekti kim bilir çok zorlanırdınız çok

oww çok terbiyesizmiş.ne demek ayol o.mikrop kadın.ay sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…