- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
bikere çamaış ser dedim eşime.aa ayıp dur ben sererim dedii.ee dedim senin evde her işi yaptırıyorsun o ayıp olrmuyormu.orda herkes bizi bilir diyor.iyi ya burda pek bilen yok dedim daha iyi değilmieğer eşin sana yardım ediyor ve ilgi gösteriyorsa zaten çok gıcık olur .
benim koca da bana yardım eder . ama kv çok sinir olur .
ben yardım edilecek insan değilim çünkü. ne gerek var ,yapmasın .
iyi çekiştirdik bugün yaa.
yaşın küçük senin.çok sıkıtı olmaz.tam bebk sevmeyi özlediğiniz dönem de güzel olur.büyükte her işini kendi görmüş olur.çok ağır gelmez bence.biliyorum tam rahatlatım derken sil baştan oluyor ama başka yolu yokki benim calısmam lazım
iki cocuğa bakıcı parası veremeyiz ki maaşım hepten gider.
ben yemekle birlikte 1800 tl alıyorum yemeğ ievde yiyorum o yüzden yemek masrafım olmuyor
bakıcıya 700 lira veriyorum bende şu an bana 1100 tl kalıyor ocakda daha fazla kalacak inşalah 2 bin tl olacak diyorlar
senin yaş kaçtı demetbende ikinci çocuğu okul zamanı düşünüyorum
benim kv öyle okulda falan alışmasını bekleyecek bi tip değil
en azından diyorum 1.sınıfı atlatırsak 2.sınıfta işe dönebilirim tekrar
daha konuşmadık ama bakalım nasıl olucak
geçirme zaten iki tane evladn varbi cinnet geçirmişliğim var.doğum iznim bitip işe başladığı dönemdi.yenisini geçirmeyeyim istemem.eşimle ipler kopuyordu çünkü
Bizde öyle düşünüyoruz canmbende ikinci çocuğu okul zamanı düşünüyorum
benim kv öyle okulda falan alışmasını bekleyecek bi tip değil
en azından diyorum 1.sınıfı atlatırsak 2.sınıfta işe dönebilirim tekrar
daha konuşmadık ama bakalım nasıl olucak
bizim buralarda öyle abla.. 500 tl bile bakan var.. ( kendi evinde ama )Bakıcı parası çok iyiymiş 700 tl.
bizim buralarda öyle abla.. 500 tl bile bakan var.. ( kendi evinde ama )
kayınvalidem hasta olmasa o bakardı zaten ..
bizimki inatla geldi.illa ben bakacam dedi.yok bakamaz da diyemiyorsun.maddi açıdanda iyi oldu o kısmı düşünürsek.huzur bozmuyor ama benim sinirlerimi bozduğu kesin.vallahi bakmasın . parasını verir baktırırım daha iyi.
gelip de huzurumu bozacağına . istemem .
zaten gelmedi.
bakıcısız kaldığımızda da , siz bakarsınız başınınız çaresine dedi çıktı içinden
dört döndük bi dönem .
ihtiyaç olduunda da gelmedi hasbam.
bak bak . çok akıllı.bikere çamaış ser dedim eşime.aa ayıp dur ben sererim dedii.ee dedim senin evde her işi yaptırıyorsun o ayıp olrmuyormu.orda herkes bizi bilir diyor.iyi ya burda pek bilen yok dedim daha iyi değilmi
evet canm kendileri aldı kp 5 10 bin tl bir yardm etti o kadar..kendilerimi almış o evi
el mahkum gibi bişeyOlması gerek yoksa işi biter kadının..
Çalışan annenin en zor sıkıntısı bu işte.
kıyamam .bizimki inatla geldi.illa ben bakacam dedi.yok bakamaz da diyemiyorsun.maddi açıdanda iyi oldu o kısmı düşünürsek.huzur bozmuyor ama benim sinirlerimi bozduğu kesin.
Anladım bizim eve geliyor.
çok pahalı ya.. peki senin kız ne kadarla başlayacak işeAnladım bizim eve geliyor.
tabi oda var şimdi iki cocuğa bakıcı ne kadara gelecekti kim bilir çok zorlanırdınız çokbizimki inatla geldi.illa ben bakacam dedi.yok bakamaz da diyemiyorsun.maddi açıdanda iyi oldu o kısmı düşünürsek.huzur bozmuyor ama benim sinirlerimi bozduğu kesin.
kesinlikleiyi yapmışsın .
eşimi gözüm görmez benim de cinnet anımda.
bazen bi cinnete bakıyor işte.
oww çok terbiyesizmiş.ne demek ayol o.mikrop kadın.ay sinir oldumbırak ya. Allahtan korkmaz kuldan utanmaz .
terbiyesiz .
geçmiş aklıma geldi de.
benim kv bi gün dedi ki . daha yeni evliyiz .
ayvaaalık lisesinden kız çıkmaz . onların kocası çok . daha lise bitmeden ohhohooo .
daha 4-5 aylık gelinken onlara bayramda gittiydik . onca yolu gelmişiz . kadının kıyıda köşede dediğine bak .
kaynımda vardı. anne sen ne diyorsun dedi. . kv kalktı kahvaltıyı toplamaya başladı .kahkaha patlattı. hahahahah. bastı gitti. ben şok .
böyle böyle başladı her bir şey . hayatımda bana böyle kelime kullanan olmadıydı.
fikrini zikre çok döktü terbiyesiz .
geçmişe takılma son sayfaya gelHöhhhh ne kv varmış siz de, oku oku bitmedi. Ben okuyamadım siz yaşıyorsunuz, allah kolaylik sabir versin bacılar
haniiManyak bir konu var poncikliyor diye ekşiciler olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?