annem diyorki:çocuklarına bakıyorum gelsin yemeğini yapsın onuda ben yapayım diyordur diyorZormu geliyor bananemi diye düşünüyor anlamak zor aslında.
Bir tencere yemek yapmak zor geliyorsa gelmesin daha iyi.
Biz hep gurbettteydik yıllarca,birde kalça çıkığı vardı ameliyat filan derken 2.göze alamadım.
abla nasıl vermeyim ara
bakıcı masrafı daha fazla olacak
o zaman calısmamın bir anlamı kalmaz ki
en azından oglan 1. sıınıfa başlasın ki bakıcı tek cocuk parası almş olsun yoksa çok zor .. en az 1000 tl vermem lazım herhaşde 2 cocuğa ee o zaman ben bakıcıya calısmış olacameltim mesela gecenlerde dogum yaptı oglu daha 4 yaşındagörümcem ben iki cocuğa bakmam dedi
istanbulda onlar birde
eltimde benim gibi asgari ücretle çalışıyordu
mecburen cıktı işten tazminatını alıp ama onların evi var bizim memlekette.. geçinirler
biz geçinemeyiz
devam etsin bence tek hata ile işine son vermek olmaz bir daha tekrarlsa devam etmesin
çünkü bakıcı bulmak çok zor
ücret ne kadar verecek ??
kadın akşama kadar 2 cocukla ugraşıyor kolay mıyapmak istemez . çünkü gelin o yemekten yemesin . sürünsün gelin . gelsin kendi yapsın banane.
geline faydası dokunmayacak şekilde yaşıyor . oğluna dünyayı serer . o ayrı. ama gelin evde olmadığında.
eğer eşin sana yardım ediyor ve ilgi gösteriyorsa zaten çok gıcık olur .eşim çok seviyor.işim varsa elimden alır.bi kek çırpı ver der çayın yanına.çay demlene kadar hazır oluyor zaten.ben migrosun eklerini alırım arada, 101den de profiterol alırsam alırım.oda çok nadir
bi cinnet geçirmişliğim var.doğum iznim bitip işe başladığı dönemdi.yenisini geçirmeyeyim istemem.eşimle ipler kopuyordu çünküen güzelini sen yapmışşın
misk de yakında bir cinnet geçirirde ne kadar dayanacak bakalım
zaten erkek tarafı nedense gelinleri üvey gelin gibi görüyor ya bildiğin..
tabi eşler bunu görmüyor o ayrı
biliyorum tam rahatlatım derken sil baştan oluyor ama başka yolu yokki benim calısmam lazımBakıcı parası cidden ağır geliyor artık,dediğin gibi okula başlayınca düşünürdün o zaman.
Bu seferde herşeye baştan başlıyorsun,uyku mama bezdi derken fenaa.
Aynen devam edecek şimdilik,ücret 1600 veriyor.
vallahi bakmasın . parasını verir baktırırım daha iyi.kadın akşama kadar 2 cocukla ugraşıyor kolay mı
torununa baktığı için para isteyen babaanneler var
iyi yapmışsın .bi cinnet geçirmişliğim var.doğum iznim bitip işe başladığı dönemdi.yenisini geçirmeyeyim istemem.eşimle ipler kopuyordu çünkü
hahahah. çok güldüm yaaa.
benimkide öyle diyor arada
yapmak istemez . çünkü gelin o yemekten yemesin . sürünsün gelin . gelsin kendi yapsın banane.
geline faydası dokunmayacak şekilde yaşıyor . oğluna dünyayı serer . o ayrı. ama gelin evde olmadığında.
annem diyorki:çocuklarına bakıyorum gelsin yemeğini yapsın onuda ben yapayım diyordur diyor
dün akşam eşim sen uzun zamandır kavga cıkarmıyorsun hayırdır dedi
bende üşeniyorum artık duruldum yorgunum seninle ugraşamam dedim
adama tabi tuaf geldi
belki daha dikkatli olur bundan sonraDün konuşmuş niye yaptın diye,oda kendini suçlamış ben nasıl böyle bişey yaptım diyekendini suçlamış bakalım.
Yani devam ediyor hala,başka biriyle konuşmuş oda saat geç diye kabul etmemiş.
iadre edicez.çocuklarıma bakıyor.yapacak bişey yokİdare edeceksin artık.
Hahahahaaa kavgaya hazırmışyani
Oğluşları yorulduğu kadar sende yoruluyorsun.
biliyorum tam rahatlatım derken sil baştan oluyor ama başka yolu yokki benim calısmam lazım
iki cocuğa bakıcı parası veremeyiz ki maaşım hepten gider.
ben yemekle birlikte 1800 tl alıyorum yemeğ ievde yiyorum o yüzden yemek masrafım olmuyor
bakıcıya 700 lira veriyorum bende şu an bana 1100 tl kalıyor ocakda daha fazla kalacak inşalah 2 bin tl olacak diyorlar
belki daha dikkatli olur bundan sonra
iadre edicez.çocuklarıma bakıyor.yapacak bişey yok
kendilerimi almış o eviabla nasıl vermeyim ara
bakıcı masrafı daha fazla olacak
o zaman calısmamın bir anlamı kalmaz ki
en azından oglan 1. sıınıfa başlasın ki bakıcı tek cocuk parası almş olsun yoksa çok zor .. en az 1000 tl vermem lazım herhaşde 2 cocuğa ee o zaman ben bakıcıya calısmış olacameltim mesela gecenlerde dogum yaptı oglu daha 4 yaşındagörümcem ben iki cocuğa bakmam dedi
istanbulda onlar birde
eltimde benim gibi asgari ücretle çalışıyordu
mecburen cıktı işten tazminatını alıp ama onların evi var bizim memlekette.. geçinirler
biz geçinemeyiz
biz varız kuzumhe ya tekim pampa valahi çok sıkılıyorum tek olduğum için
kıyamam kuzum . keşke bi kardeş yapsalardı .he ya tekim pampa valahi çok sıkılıyorum tek olduğum için
aynı kadın belki bakar yine.yada oglan anaokuluna başlayınca yapaym ben cocuk
o zaman bakıcı yine tek cocuğa bakmş gibi olacak
ha ne olur okula gden bir cocuk içinde gelince önüne bir corba koysun diye 100 tl fazla verirsin
evet en iyisiyada oglan anaokuluna başlayınca yapaym ben cocuk
o zaman bakıcı yine tek cocuğa bakmş gibi olacak
ha ne olur okula gden bir cocuk içinde gelince önüne bir corba koysun diye 100 tl fazla verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?