• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Valla bende bazen eşime böyle doluyorum akşama kadar içimden kötüleip duruyorum . Ama akşam olunca gönlumu aldıgı için herseyı unutur..
senınde böyle birşeye ihtiyacın var bence ..
alıp kaşrına konus dicem ama kimbilir kaç kere konustun
adam gönlünü az okşasa pamuk olur bizim eclip

madem çık işten bi süre.
kzı ben ilçede yaşıyorum bir daha nerden iş bulacam eşimin maaşı cok düşük geçinemeyiz ki.. yoksa çalısmam
bir umudum şu kpss yeterli puanı alıp katipliği zorlamak
demirleke 35 yaşında atanmış daha yaşım 25 neden olmasın diyorum .. bu sene olmassa
hazırlanayım diyorum.. tüm hayatım kurtulur o zaman birşey olmaz diyorumda ne bileyim işte.

Ooo ben bir hastalik gecirdin sandim canim, geçmiş olsun.
Benim kader arkadaşımmışsın ya seni çok iyi anlıyorum. Kafanı dinle ben öyle yapıyorum
:(
Kafamı dınlemeye herkesden uzaklaşmaya ıhtıyacım var . Şimdiden tatil planları yaptık ..
İyi gelcek emınım :dua:

Sendemı kürtaj oldun :110:

:KK43:
Kafamı dınlemeye herkesden uzaklaşmaya ıhtıyacım var . Şimdiden tatil planları yaptık ..
İyi gelcek emınım :dua:

Sendemı kürtaj oldun :110:

Tatil dinlenmek işten uzaklaşmak iyidir, en yakın zaman da vücutta toparlar yoluna devam edersin insallah.
9. Haftada kürtaj olmuştum ben de ama benim hep sorunlu zaten

ben ona öyle bir cümle kuracağım ki o zaten altından kalkamayacak
bir daha yaparsada olacakları kendisi düşünsün bana hiç birşey olmaz .. kendi perişan olur..
böyle durumlarda ben cok soguyorum ona yaklaşmak içimden gelmiyor zorunlu bir görev gibi geliyor içimde hiç istek yok
tam kendi içmde onu affederken yine birşeyler oluyor ve bu döngü böyle devam ediyor gidiyor.
bana bişey olmaz deme.yuva dağıtmak sonrasında toparlanmak kolaymı sanıyorsun.

kim eşim mi? hayatta yapmaz öyle birşey 4 senedir yapmayan adam şimdimi yapacak onun öyle şeyleri yoktr hiç bir zamanda olmaz.
işte hep halime şükrettim misk ne bilyim ne hayatlar ne kocalar var diye.. teselli ettm kendimi
işte sıkıntı o bilyormusun adam senin dilden anlamıyor.

Tatil dinlenmek işten uzaklaşmak iyidir, en yakın zaman da vücutta toparlar yoluna devam edersin insallah.
9. Haftada kürtaj olmuştum ben de ama benim hep sorunlu zaten
Benımde 6 haftada belli oldu ama bir umut 9. haftaya kadar bekledım .
İnşallah rabbım sanada banada sağlıklı bir evlat nasip eder :dua::dua:

hepimiz sinirleniyoruz bende sinirleniyorum.sinirlenmiyorum değilim yani.dozunda tutmaya çalışıyorum
Ben intikam planları yapıyordum bi ara hatırla nasıl delirmiştim hergün özür diledi kıvrandi adam affetmedim, oğluşum ölünce adamı ağlarken gördüm ya hala kıyamam kızmaya bu ara ikimizde huşuuu içinde oturuyoruz

• Beğen
Reactions: H E
Back
X