- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Offff ben de böyleyim, bak dışarıdan bakınca yanlışı görüyorum biliyorum ama sinirle ağzımın ayarı yok.çok sert be kuzum![]()
Bi ayarsız da bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offff ben de böyleyim, bak dışarıdan bakınca yanlışı görüyorum biliyorum ama sinirle ağzımın ayarı yok.çok sert be kuzum![]()
adam gönlünü az okşasa pamuk olur bizim eclipValla bende bazen eşime böyle doluyorum akşama kadar içimden kötüleip duruyorum . Ama akşam olunca gönlumu aldıgı için herseyı unutur..
senınde böyle birşeye ihtiyacın var bence ..
alıp kaşrına konus dicem ama kimbilir kaç kere konustun
kzı ben ilçede yaşıyorum bir daha nerden iş bulacam eşimin maaşı cok düşük geçinemeyiz ki.. yoksa çalısmammadem çık işten bi süre.
sende mi benim gibisin cidden . peki kavga sonrası neler oluyor ?Offff ben de böyleyim, bak dışarıdan bakınca yanlışı görüyorum biliyorum ama sinirle ağzımın ayarı yok.
Bi ayarsız da bu
kim eşim mi? hayatta yapmaz öyle birşey 4 senedir yapmayan adam şimdimi yapacak onun öyle şeyleri yoktr hiç bir zamanda olmaz.adam gönlünü az okşasa pamuk olur bizim eclip
hayır ama çözüm yolun ve tepkin yanlış bencemisk cocugumun yanında küfür etmesi sence hafife alınacak bir durummu ?
Ooo ben bir hastalik gecirdin sandim canim, geçmiş olsun.
Benim kader arkadaşımmışsın ya seni çok iyi anlıyorum. Kafanı dinle ben öyle yapıyorum
peki doğru yolu söyle o zaman nasıl çözebilirim misk.hayır ama çözüm yolun ve tepkin yanlış bence
Deli taraf benim, alttan alırsa toparlanır almazsa ben sayar sayar konusmam sonra.sende mi benim gibisin cidden . peki kavga sonrası neler oluyor ?
ama yatak odası önemli.ekmek gibi su gibi.susuz kalmış adamçünkü soguttu kendinden
cocugumun yanında küfür eden bir adamı hiç bir şekilde istemiyorum ben ya.
Kafamı dınlemeye herkesden uzaklaşmaya ıhtıyacım var . Şimdiden tatil planları yaptık ..
İyi gelcek emınım
Sendemı kürtaj oldun![]()
hah işte aynı noktadayızOğlumuzun diyerek işe başla .
Biraz ayıp olcak ama bence sarsıntılı evlılıklerde bu konu çok önemli Cinsellik ne alemde ? Uzakmısınız birbirnize ?
tuzlugu uzatırmısın oda iyiymişDeli taraf benim, alttan alırsa toparlanır almazsa ben sayar sayar konusmam sonra.
Esim küs kalamaz bi şekilde tuzluğu uzatırmısınla başlar.
Sen de susuz kaldın bu araama yatak odası önemli.ekmek gibi su gibi.susuz kalmış adam![]()
bana bişey olmaz deme.yuva dağıtmak sonrasında toparlanmak kolaymı sanıyorsun.ben ona öyle bir cümle kuracağım ki o zaten altından kalkamayacak
bir daha yaparsada olacakları kendisi düşünsün bana hiç birşey olmaz .. kendi perişan olur..
böyle durumlarda ben cok soguyorum ona yaklaşmak içimden gelmiyor zorunlu bir görev gibi geliyor içimde hiç istek yok
tam kendi içmde onu affederken yine birşeyler oluyor ve bu döngü böyle devam ediyor gidiyor.
hepimiz sinirleniyoruz bende sinirleniyorum.sinirlenmiyorum değilim yani.dozunda tutmaya çalışıyorumOffff ben de böyleyim, bak dışarıdan bakınca yanlışı görüyorum biliyorum ama sinirle ağzımın ayarı yok.
Bi ayarsız da bu
işte sıkıntı o bilyormusun adam senin dilden anlamıyor.kim eşim mi? hayatta yapmaz öyle birşey 4 senedir yapmayan adam şimdimi yapacak onun öyle şeyleri yoktr hiç bir zamanda olmaz.
işte hep halime şükrettim misk ne bilyim ne hayatlar ne kocalar var diye.. teselli ettm kendimi
Benımde 6 haftada belli oldu ama bir umut 9. haftaya kadar bekledım .Tatil dinlenmek işten uzaklaşmak iyidir, en yakın zaman da vücutta toparlar yoluna devam edersin insallah.
9. Haftada kürtaj olmuştum ben de ama benim hep sorunlu zaten
işte onu bende bilmiyorumpeki doğru yolu söyle o zaman nasıl çözebilirim misk.
kavga ediyorum olmuyor
alıyorum karsıma güzelce izah ediyorum olmuyor başka çözüm yolu varsa söyle gözünü seveym.
Ben intikam planları yapıyordum bi ara hatırla nasıl delirmiştim hergün özür diledi kıvrandi adam affetmedim, oğluşum ölünce adamı ağlarken gördüm ya hala kıyamam kızmaya bu ara ikimizde huşuuu içinde oturuyoruzhepimiz sinirleniyoruz bende sinirleniyorum.sinirlenmiyorum değilim yani.dozunda tutmaya çalışıyorum