hadi len ordan bende seni yaşımla döverim
Ben berbat haldeydim, denizde mahsur kaldim salak gibi.bende şuan bilmiyorum.en son eşim almaya gitmişti.güneş lekesi için olandan almaya eczacı bir arkadaşı krem önermişti.fiyatı uygun.solentayı üreten firma üretiyormuş.onu almıştı menun kaldım.
16.00 iyiymişben gidiyorum kızlar görüşürüz kendinize kötü bakın
yok kız daha buralar toparlanacak kasa kapatılacak.. 5 e dogru cıkıyorum16.00 iyiymiş
benim göz altlarıyle elmacık kemiklerin üst kısmı acayiplekelendi.doğumdan sonra .ara ara kayboldu.yazın bi bakıyorum hopppp yine çıkıyorlarBen berbat haldeydim, denizde mahsur kaldim salak gibi.
Sonra her yıl artti ve çikolata bulaşmış gibiydim, simdi belli belirsiz hayatımı kurtardi. Yerim ben onu 1000 lira olsa alırım tüm servetimi dökerim.
Bak tüm servetim de 1000 lira
hımmm.erken bi vedayok kız daha buralar toparlanacak kasa kapatılacak.. 5 e dogru cıkıyorum
kadının yaşı ve yine kadının maaşı sorulmazmış.kapatın şu yaş konusunu bakim
Güneş lekeye yatkın ciltte hep sorun azıcık görsün yeter.benim göz altlarıyle elmacık kemiklerin üst kısmı acayiplekelendi.doğumdan sonra .ara ara kayboldu.yazın bi bakıyorum hopppp yine çıkıyorlar
o hangi kremmişGüneş lekeye yatkın ciltte hep sorun azıcık görsün yeter.
Candan ercetin in kreminden istiyorum evi satıp alıcam
Kırmızı donu duyan geldi benceziyaretçi sayımız 40 ı buldu.eclip gitsede gitmiyorlar
sütyen desek kaç olur acabaKırmızı donu duyan geldi bence
Marka vermedi ama çok özel bir kremmiş, ve kadın hep süt gibi kalıyor.o hangi kremmiş
Ay ergen olmasında okuyup okuyup geçsinler onlar bi manyak oluyorsütyen desek kaç olur acabao kadar da cahil değillerdir dımı
oha diyorum.ya ben geçen bi programda bi hatun gördüm rahat bi 50 yaşında dersin 30.sordular neye borçlusunuz .kremime dedi.neydi acaba yaaaa.kırışıklık karşıtı bişey kullanıyor musunMarka vermedi ama çok özel bir kremmiş, ve kadın hep süt gibi kalıyor.
Koruyuculuğu ben diyim 1000 sen de 2000 faktör zaar
hangi krem ki o.hööm.. sen benm kremden al cok memnun kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?