hyoluronic acid kullanabilirsin . bu ara ben de buna taktım . bu ay alacağım . vitamin takviyesi olarak satılıyor . solgaar markaBen berbat haldeydim, denizde mahsur kaldim salak gibi.
Sonra her yıl artti ve çikolata bulaşmış gibiydim, simdi belli belirsiz hayatımı kurtardi. Yerim ben onu 1000 lira olsa alırım tüm servetimi dökerim.
Bak tüm servetim de 1000 lira
Ben koruyucuyu zor sürüyorum yaaa.oha diyorum.ya ben geçen bi programda bi hatun gördüm rahat bi 50 yaşında dersin 30.sordular neye borçlusunuz .kremime dedi.neydi acaba yaaaa.kırışıklık karşıtı bişey kullanıyor musun
ben gözleme yapacağım , yufka var evdeAkşam oluyor şimdi yeni bir. Konuya dalalım.
Ne yesek acaba evde yemek yok, akşama kadar bık bık bık yazdım.
Ev de adam kökmü yesin
süt gibi çünkü kadın güneşe çıkmıyor .Marka vermedi ama çok özel bir kremmiş, ve kadın hep süt gibi kalıyor.
Koruyuculuğu ben diyim 1000 sen de 2000 faktör zaar
Evet cildi yeniliyor ama sorunum yok şükür %95 bitti.hyoluronic acid kullanabilirsin . bu ara ben de buna taktım . bu ay alacağım . vitamin takviyesi olarak satılıyor . solgaar marka
180 tl civarı.
30 adet var içinde.
lekelere de iyi geliyormuş.
kaç yaşındasın ki leke oluştu.
Zayifsin demek ki bize bir de diyet yemek lazımben gözleme yapacağım , yufka var evde
çay , kahvaltılık .
dün ilikli kemik suyu vardı. çorba yaptım . bitti ama.
ben kullanmadım hiç . ama kırışık yok bende.oha diyorum.ya ben geçen bi programda bi hatun gördüm rahat bi 50 yaşında dersin 30.sordular neye borçlusunuz .kremime dedi.neydi acaba yaaaa.kırışıklık karşıtı bişey kullanıyor musun
evet 170 boya 52 kiloyum.Zayifsin demek ki bize bir de diyet yemek lazım
Zaten sorun orada ben de denize girdim mi çıkamam o kadar saat kalınca hertürlü etkiliyorsüt gibi çünkü kadın güneşe çıkmıyor .
en çok yaşlandıran şey güneş zaten .
ama kendimi atıyorum güneşe. altımı üstümü tost gibi yakıyorum ben .
engel olamiyorum buna.
koruyucu sürsem bile 5-6 saat denizde kalınca istediğin kadar sür yani. fayda eder mi. bulanıyorum ama işte yine de bronzluyorum.
Ben 157 ye 52evet 170 boya 52 kiloyum.
he ya . napak . hepimiz torpak olcazZaten sorun orada ben de denize girdim mi çıkamam o kadar saat kalınca hertürlü etkiliyor
he ya . napak . hepimiz torpak olcaz
Ben gıda takviyesi asla kullanmam ama serumunu düşünmüştüm bi araben kullanmadım hiç . ama kırışık yok bende.
41 yaşındayım .
genetik iste
ama bu ara hyoluronic acid e takıldım . gerçekten faydalıymı. cilt yaşlandıkça vucudun üretemediği bi acid çeşidi . bunu ilaç ile içerden takviye ediyorsun
anladım canım ama serumdan çok içten alınca etkili. eğer kullanmam dersen kelle paça çorbasını çok içeceksin .Ben gıda takviyesi asla kullanmam ama serumunu düşünmüştüm bi ara
Kelle paçaya bayılırım çok içerim ve herşeyi kemik suyu yapmaya çalışırım.anladım canım ama serumdan çok içten alınca etkili. eğer kullanmam dersen kelle paça çorbasını çok içeceksin .
sık sık al .
ben paça yaptım bi kaç kez .
kolojen olarak en çok onda var .
bazı meyvelerde ve sebzelerde de var ama paçada çok fazla.
dıştan alım çok faydalı değil kanımca. araştırmalar onu gösteriyor . ama yine de dıştan da destekleyebilirsin
vucudun ürettiği bi asit çünkü. üretim belli yaştan sonra yavaşlıyor . bitmeye yakın oluyor . o nedenle içten almak lazım . yerine koymak için .
tamam süpermiş . devam et kelle paça kollojen zaten o.Kelle paçaya bayılırım çok içerim ve herşeyi kemik suyu yapmaya çalışırım.
Cildime aleovera süruyorum her gece, evin heryeri aleovera
ben de hazırlanayım . yavaştan .Ben bir mutfağı dolaşıp geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?