evin sıcaksa aralıkta bak bakalım belki alışır.benim küçük istiyor abisini gördükçe kayınvalide öğretecem dedi.hertaraf halı dedim.napıyorsun.yaz olsa ok amabahara dogru başlayım o zaman
Çoğu zaman tartışırız ama kin yok bizde tartıştık ya 5 dk sonra unuturuz .nasıl anlaşıyonuz ya
sende bekle yazı hem senin oglan daha küück acele etmesin ya.evin sıcaksa aralıkta bak bakalım belki alışır.benim küçük istiyor abisini gördükçe kayınvalide öğretecem dedi.hertaraf halı dedim.napıyorsun.yaz olsa ok ama
hiç tartışmayn daha iyi beÇoğu zaman tartışırız ama kin yok bizde tartıştık ya 5 dk sonra unuturuz .
milföy hamurundan börek tarifine bakıyordum akşam yapıvereceim yemek biraz azda..nereye gittiniz
Ben sevmezdim kolonya ama görümceme bir hediye gelmiş, öyle böyle bir koku değil lavanta ondan olsa yikanırım ben kolonya ilekaydettim.yasemin kolonyası getittirdim bu ay.elime geçmedi daha.arada burnuma kolonya tutarım ben
nereye gittiniz
hımmm at bizde bakalım tarifemilföy hamurundan börek tarifine bakıyordum akşam yapıvereceim yemek biraz azda..
hiç tartışmayn daha iyi be
Aminn aminnnnnnArkadaşın işyerinde birinin çocuğu vefat etmişti onla konustum.
Allah kimseye hatta düşmanıma böyle acı vermesin
atamam kendin bakhımmm at bizde bakalım tarife
oooo çok güzel kolonyalar var.kokusu geçici işte.arada ferahlık istediğimde iyi geliyor.ablam paris gecesinin hastasıdırBen sevmezdim kolonya ama görümceme bir hediye gelmiş, öyle böyle bir koku değil lavanta ondan olsa yikanırım ben kolonya ile
Milföyü süperfresh al diğerleri hiç kabarmıyor, benim dolapta var sevmedim zaten eşim istedi ben 1 tane yedim hiç beğenmedim, o da pek yemedi.milföy hamurundan börek tarifine bakıyordum akşam yapıvereceim yemek biraz azda..
Arkadaşın işyerinde birinin çocuğu vefat etmişti onla konustum.
Allah kimseye hatta düşmanıma böyle acı vermesin
şimdi yeni yıl için epey indirim yaparlar son kataloga bakmadım 3al 2 öde gibi kampanyalar oluyor geneldeUygun fiyatlı parfüm avondan başka biyerde kalmadı ben de bakıyorum ama fiyatlar çok ateşli
anca çemkiratamam kendin bak
bende onu kullanıyorum tarzımız benziyorbana uygun fiyatlı bir parfüm öneririn
avon incandessence ffavori parfümüm ama biraz değişiklik yapmak istiyorum bitmek üzere.
Evet yeni yilda %50yapiyorlar geneldeşimdi yeni yıl için epey indirim yaparlar son kataloga bakmadım 3al 2 öde gibi kampanyalar oluyor genelde
afi yet olsun annemde sürekli hamur hazır olur ben pek vakit bulamıyorum çokta sevmiyorum galibaaslında ismi bazlama da biz mayalı diyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?