afiyet olsunBazlama canım
ben bimden alıyorum çok güzel oluyor be.Milföyü süperfresh al diğerleri hiç kabarmıyor, benim dolapta var sevmedim zaten eşim istedi ben 1 tane yedim hiç beğenmedim, o da pek yemedi.
Sanırım şoktan almış
tartışmak iyidir boşverAslında bende istemem işte inatlaşınca doğal olarak tartışıyoruz
ahh favorimdi ya şimdi nette acayip pahalı satılıyor ama almam o kadar parayaBen surrender kullanırdım efsaneydi ama bitirdi manyaklar.
keşke biraz daha kalıcı olsa süper olalcakbende onu kullanıyorum tarzımız benziyor
Ben sevmiyorum onları, milföy pizza yaptım ondan digeri kadar güzel pişmiyorben bimden alıyorum çok güzel oluyor be.
n11 den alıyorum ben orda bayağı uyguna denk geliyorahh favorimdi ya şimdi nette acayip pahalı satılıyor ama almam o kadar paraya
biz seviyoruz sen sevmesende olurBen sevmiyorum onları, milföy pizza yaptım ondan digeri kadar güzel pişmiyor
Hıç görmedim ben hep stokta yok diyordu bi bakayım hemenahh favorimdi ya şimdi nette acayip pahalı satılıyor ama almam o kadar paraya
Sana daha iyi olur diye tavsiye veriyorum, almazsan almabiz seviyoruz sen sevmesende olur
şimdi baktmda 60 ml 40 tl. vucut spreyi hariçahh favorimdi ya şimdi nette acayip pahalı satılıyor ama almam o kadar paraya
ben cebime bütçeme bakarm taamammm mıSana daha iyi olur diye tavsiye veriyorum, almazsan alma
açık parfümcüden almıştım bir ara sonra aynı tadı bulamadım bıraktım ama olsa 10 tane stokla rım ke s inkeşke biraz daha kalıcı olsa süper olalcak
Nerde baktin bi 350tl var hemde açılmış paket hayatta güvenmem.şimdi baktmda 60 ml 40 tl. vucut spreyi hariç
n11den bir kaç defa alışveriş yaptım pek memnun kalmadım ama bakayım birn11 den alıyorum ben orda bayağı uyguna denk geliyor
ucuzlamış o vakit çok oldu bakalı 200 lira gördü bu gözlerşimdi baktmda 60 ml 40 tl. vucut spreyi hariç
yok ya o katolog da öyle.. n11 de felan uygun fiyatları.ucuzlamış o vakit çok oldu bakalı 200 lira gördü bu gözler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?