- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Yok baktim ben 350 tl, açılmış paket hemdeucuzlamış o vakit çok oldu bakalı 200 lira gördü bu gözler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok baktim ben 350 tl, açılmış paket hemdeucuzlamış o vakit çok oldu bakalı 200 lira gördü bu gözler
neden kalmadn ben hep ordan alırım cogu şeyi hiç bir sıkıntı yaşamadıkn11den bir kaç defa alışveriş yaptım pek memnun kalmadım ama bakayım bir
satıcı yorumlarına puanına bak.n11den bir kaç defa alışveriş yaptım pek memnun kalmadım ama bakayım bir
4 senedir katalogda yok o ürün, sen karıstırdın benceyok ya o katolog da öyle.. n11 de felan uygun fiyatları.
bizim burda avon standı var ordada 60 tl.. katolog fiyati ile kazıklıyorlar insanıNerde baktin bi 350tl var hemde açılmış paket hayatta güvenmem.
1 tane buldum o da elinde kalmis birinin
dolum oluyor bazen sahte olabiliyor.dikkat etmek lazımyok ya o katolog da öyle.. n11 de felan uygun fiyatları.
ben o parfümü hiç 200 tl almadım çüşş ya naptnz kızlar4 senedir katalogda yok o ürün, sen karıstırdın bence
ben hep aynı firmadan alıyorum ya bir sıkıntı yaşamadım avon satılıcığınıda yaptım çok zaman.dolum oluyor bazen sahte olabiliyor.dikkat etmek lazım
Firma sadece ereğliye mi üretiyor. Leyn. Üretimi yok en az 4 yıldırbizim burda avon standı var ordada 60 tl.. katolog fiyati ile kazıklıyorlar insanı
her zaman aldığım yerden.
bizim burda var o parfümden + vücut spreyinden avon standında.Firma sadece ereğliye mi üretiyor. Leyn. Üretimi yok en az 4 yıldır
emzirme yastığı aldım geçen gün hatta 11.11 indiriminden satıcı yorumlarında olumsuz bir şey yoktu hatta adama fermuarlı mı ürün dedim evet dedi ürün geldi fermuar yok sözde emzirme önlüğü hediyesi sağda tutsan sol gözüküyor solda tyutsann sağ anlamadım geride iade etmedim kalsın dedim.40 liraya aldım ikisini belki parasının karşılığı ama beklediğim ürün gelmdineden kalmadn ben hep ordan alırım cogu şeyi hiç bir sıkıntı yaşamadık
hıı bak evet bende geçen sene 200 gördüm çünküYok baktim ben 350 tl, açılmış paket hemde
benimkide 200 küsür kalkmış satıştan elinde olanda hastası olanlara dünya bi paraya.......... yaniben o parfümü hiç 200 tl almadım çüşş ya naptnz kızlar
avon satıcıları bile o fiyata vermiyor ya. su an burda avm de 60 tl internette biraz daha uygun
Ben almaya geliyorum, bana ayırsınlar. 5 tane alacam valla bakbizim burda var o parfümden + vücut spreyinden avon standında.
sen bir tahlilsizlik yaşamssn o zamanemzirme yastığı aldım geçen gün hatta 11.11 indiriminden satıcı yorumlarında olumsuz bir şey yoktu hatta adama fermuarlı mı ürün dedim evet dedi ürün geldi fermuar yok sözde emzirme önlüğü hediyesi sağda tutsan sol gözüküyor solda tyutsann sağ anlamadım geride iade etmedim kalsın dedim.40 liraya aldım ikisini belki parasının karşılığı ama beklediğim ürün gelmdi
bence aynı koku üzerinden konuşmuypruzben o parfümü hiç 200 tl almadım çüşş ya naptnz kızlar
avon satıcıları bile o fiyata vermiyor ya. su an burda avm de 60 tl internette biraz daha uygun
burda durna diye bir bayan var hatta bende bekarken 3 ay kadar durmuştm o standta gel alBen almaya geliyorum, bana ayırsınlar. 5 tane alacam valla bak
ya bencede hatlar karıştıbence aynı koku üzerinden konuşmuypruz![]()
Firma sadece ereğliye mi üretiyor. Leyn. Üretimi yok en az 4 yıldır
yeminle bombasınBen almaya geliyorum, bana ayırsınlar. 5 tane alacam valla bak