• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

n11 de aynen miskin dediği gibi satan firma ve alıcı yorumlarını takip et canm

neden kalmadn ben hep ordan alırım cogu şeyi hiç bir sıkıntı yaşamadık
emzirme yastığı aldım geçen gün hatta 11.11 indiriminden satıcı yorumlarında olumsuz bir şey yoktu hatta adama fermuarlı mı ürün dedim evet dedi ürün geldi fermuar yok sözde emzirme önlüğü hediyesi sağda tutsan sol gözüküyor solda tyutsann sağ anlamadım geride iade etmedim kalsın dedim.40 liraya aldım ikisini belki parasının karşılığı ama beklediğim ürün gelmdi

ben o parfümü hiç 200 tl almadım çüşş ya naptnz kızlar
avon satıcıları bile o fiyata vermiyor ya. su an burda avm de 60 tl internette biraz daha uygun
benimkide 200 küsür kalkmış satıştan elinde olanda hastası olanlara dünya bi paraya.......... yani

emzirme yastığı aldım geçen gün hatta 11.11 indiriminden satıcı yorumlarında olumsuz bir şey yoktu hatta adama fermuarlı mı ürün dedim evet dedi ürün geldi fermuar yok sözde emzirme önlüğü hediyesi sağda tutsan sol gözüküyor solda tyutsann sağ anlamadım geride iade etmedim kalsın dedim.40 liraya aldım ikisini belki parasının karşılığı ama beklediğim ürün gelmdi
sen bir tahlilsizlik yaşamssn o zaman

Ben almaya geliyorum, bana ayırsınlar. 5 tane alacam valla bak
burda durna diye bir bayan var hatta bende bekarken 3 ay kadar durmuştm o standta gel al :27:
ben internetten daha uygune getiriyorum hatta akşam avm gidersem resmin çekeyim sana :D olduguna dair incandessence neden üretimden kalksn ki

Back
X