• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kızlar halı örtüsü baktım geçen fiyat 120 tl yeri çok güzel çok kaliteli.pazarlık yapsam anca 5 lira ya düşer ya düşmez.polar değil.napayım sizce iki tane alsam 240 nette daha ucuzu varmdır

kızlar halı örtüsü baktım geçen fiyat 120 tl yeri çok güzel çok kaliteli.pazarlık yapsam anca 5 lira ya düşer ya düşmez.polar değil.napayım sizce iki tane alsam 240 nette daha ucuzu varmdır
polar değilse alma saten kayıyor ben kullanamadım haberin olsun

vallahi hali fiyatı. ben de araştırdım bi dönem . vermem o parayı . çünkü az sabredersen istediğin halıyı alırsın .
bilemiyorum karar senin .

46112332_191228155164643_4115020673242365952_n.jpg

resmi bu şeker . doğru mu.

ben ne bilyim cıkar diye şey ettim uygun fon perde yazınca sen dediğim yerede gönder istek

alma. :sinirli::sinirli::sinirli:

indirim günleri halıları takip et .
kaç m2 yere düşünyorsun
ben bakıyorum .
halım iyi değil oturma odasında 10 yıllık var . ve soldu biraz . bordo renk.
neyse .
ikeaa halı baktım bi ara.
hoşuma gitti. ama şu zamlardan sonra ondan da vazgeçtim . beklemedeyim .
evdeki bi pike yatak örtüsünü üstüne seriyorum . çocuklar ile zor oluyor . halının tüyleri uzun . ve bi şey döktükten sonra çıkarmak zor . ve kağıt da kesiyorlar sık sık . o nedenle büyükçe battal bi pikeyi serdim . halının kenarlarından içe kıvırdım oldu bitti beee. ne halı örtüsü . ne gerek var .

alma. :sinirli::sinirli::sinirli:

indirim günleri halıları takip et .
kaç m2 yere düşünyorsun
ben bakıyorum .
halım iyi değil oturma odasında 10 yıllık var . ve soldu biraz . bordo renk.
neyse .
ikeaa halı baktım bi ara.
hoşuma gitti. ama şu zamlardan sonra ondan da vazgeçtim . beklemedeyim .
evdeki bi pike yatak örtüsünü üstüne seriyorum . çocuklar ile zor oluyor . halının tüyleri uzun . ve bi şey döktükten sonra çıkarmak zor . ve kağıt da kesiyorlar sık sık . o nedenle büyükçe battal bi pikeyi serdim . halının kenarlarından içe kıvırdım oldu bitti beee. ne halı örtüsü . ne gerek var .
oturma odam kalitelide eskimesin diye mutfak çok iyi değil aslında.ikisinide çocuklar mahvediyor.

Back
X