Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
polar değilse alma saten kayıyor ben kullanamadım haberin olsunkızlar halı örtüsü baktım geçen fiyat 120 tl yeri çok güzel çok kaliteli.pazarlık yapsam anca 5 lira ya düşer ya düşmez.polar değil.napayım sizce iki tane alsam 240 nette daha ucuzu varmdır
vallahi hali fiyatı. ben de araştırdım bi dönem . vermem o parayı . çünkü az sabredersen istediğin halıyı alırsın .kızlar halı örtüsü baktım geçen fiyat 120 tl yeri çok güzel çok kaliteli.pazarlık yapsam anca 5 lira ya düşer ya düşmez.polar değil.napayım sizce iki tane alsam 240 nette daha ucuzu varmdır
kız uygun.fon. perdeci ye yolladım istek . 110 tl kargo dahil diyor sayfasında. öyle yazmıştın bacıkaliteli uygun fon perde
Sağ ol canım iyiyim çok şükür, bugün mantar tedavisi için doktora gittim, sen nasılsın iyi misinmrb nasılsın
tam ismi kaliteli uygun fon perde kızkız uygun.fon. perdeci ye yolladım istek . 110 tl kargo dahil diyor sayfasında. öyle yazmıştın bacı![]()
geçmiş olsun . mantar zor . nerede çıktı.Sağ ol canım iyiyim çok şükür, bugün mantar tedavisi için doktora gittim, sen nasılsın iyi misin
yapma yawpolar değilse alma saten kayıyor ben kullanamadım haberin olsun
yok beybi öyle çıkmıyor . kaliteli uygun fon perde 123 diye var . o mu. sonunda 123 var emme.tam ismi kaliteli uygun fon perde kız![]()
bilemedimki.vallahi hali fiyatı. ben de araştırdım bi dönem . vermem o parayı . çünkü az sabredersen istediğin halıyı alırsın .
bilemiyorum karar senin .
evet sakın alma eşim en son yırttı vallahi bak o derece toplanıyor aman.. bende 85 tl almıştımyapma yaw
geçmiş olsun iyi bende nolsun.iş güç ev cocuk bildiğin şeyler.eclipin tarifi vardı mantar için anlatsın sanaSağ ol canım iyiyim çok şükür, bugün mantar tedavisi için doktora gittim, sen nasılsın iyi misin
evet bendeki oydu bu senin gönderdiğinde var.yok beybi öyle çıkmıyor . kaliteli uygun fon perde 123 diye var . o mu. sonunda 123 var emme.
alma.bilemedimki.
oturma odam kalitelide eskimesin diye mutfak çok iyi değil aslında.ikisinide çocuklar mahvediyor.alma.
indirim günleri halıları takip et .
kaç m2 yere düşünyorsun
ben bakıyorum .
halım iyi değil oturma odasında 10 yıllık var . ve soldu biraz . bordo renk.
neyse .
ikeaa halı baktım bi ara.
hoşuma gitti. ama şu zamlardan sonra ondan da vazgeçtim . beklemedeyim .
evdeki bi pike yatak örtüsünü üstüne seriyorum . çocuklar ile zor oluyor . halının tüyleri uzun . ve bi şey döktükten sonra çıkarmak zor . ve kağıt da kesiyorlar sık sık . o nedenle büyükçe battal bi pikeyi serdim . halının kenarlarından içe kıvırdım oldu bitti beee. ne halı örtüsü . ne gerek var .
ya çıkmamış kardeşim mesaj attı.off nerden aldın kızevet bendeki oydu bu senin gönderdiğinde var.